חזרתי אנשים....!!

../images/Emo13.gifחזרתי אנשים....!!

שלום,מה העניינים? הכול בסדר אני מקווה שכן כי אצלי הכול מצוין..
יצאתי הפורום ולא השארתי הודעת פרידה אבל המשכתי להסתכל בהודעות ובתגובות והחלטתי לחזורר... כי אי אפשר בלי פורום כזה נהדר ומקסים...!!
מחר מתחילה העונה החדשה ואני כבר מתה לראות את אגמוש...
וגם את מורן וכל השחקנים העונה לדעתי הולכת להיות מהממת כמו תמיד...מקווה גם לרביעית הלוואייי.......!!!!!!
אני שכחתי כבר כמעט את כולם פה ולא זוכרת כי ישר הייתי פה ואז ישר עזבתי ובקושי הכרתי אני זוכרתת את אביחי בגללל הבלוג המקסים שאני נכנסת אליו כל פעם ומתעדכנת בהמון על אגמוש...ואת מיכלוש שאיתה אני מדברת במסנג'ר ...
אז מי שרוצה שיספר טיפה שאני יכיר אותכם פה יותרר.... ביי....!! ומחר לא לשכוח 7:15 כמה זמן לפני תהיו על המסךך...והיום תראו ת'פרומואים כי זה הפעם האחרונה וגם מחרר בטוח יהיה מלא ומי שיכול שיביא כתבות אולי על העונה השלישית מהעיתון... תודה וביי... תראו קישור לחתימה של ותגיבו גם להודעה וגם על החתימה...

אביחי 33

New member
ברוכה השבה../images/Emo8.gif

שמנו לב בחסרונך. אני שמח מאוד שהחלטת לחזור אלינו עם תחילת העונה החדשה
אני שמח עוד כפליים,שהמשכת להתעדכן בבלוג על אגם כל משך התקופה של היית כאן
המשך גלישה מהנה לאורך כל העונה
אוהב מיליון
אביחי

ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אממממ אז ככה קוראים לי נופר ואני בת 14 כל עזרה או הסתגלות מהירה בכיף את יכולה לפנות אלי
-
- נופר.

k a b o o k

New member
מאמי../images/Emo24.gif

ברוכה השווה מותק
לא יודע אם את זוכרת אותי.. אבל אני יניב

ברוכה השווווווווה וסליחה שזה..כנסי|

אני מצטערת שזה באיחור פשוט לא הייתי אתמול בפורום אז לא יכולתי להגיב אבל אם את רוצה להכיר אותי קצת יותר או סתם לדבר על אמ"ל או על כל נושא אחר יש לי אי סי(אין לי מסן אני שונאת) ואם יש לך את מוזמנת לשלוח לי הודעה והמס' אי סי שלי הוא:203849112

למעלה