חדש בפורום.... ורציתי להגיד: אין בדיחה שאני לא מכיר.........
N n o r m New member 7/9/04 #1 ../images/Emo13.gifחדש בפורום.... ורציתי להגיד: אין בדיחה שאני לא מכיר.........
D demoloc New member 7/9/04 #2 כן? אחת הבדיחות המוצלחות יותר לפי דעתי . כמה גקמנים צריך כדי להחליף נורה? 2 , אחד כדי להחליף אותה ,השני כדי לפלוש לפולין
כן? אחת הבדיחות המוצלחות יותר לפי דעתי . כמה גקמנים צריך כדי להחליף נורה? 2 , אחד כדי להחליף אותה ,השני כדי לפלוש לפולין
B Brusi New member 8/9/04 #4 מה ההבדל בין מבחן אמריקאי למבחן גרמני? במבחן אמריקאי יש בחירה במבחן גרמני יש אלימינציה!
N N1ce guy New member 8/9/04 #7 גם אני חושב... אלימינציה זאת מילה שהגרמנים לא השתמשו בה בשואה... סלקציה כן... אבל בעצם זה מתאים להומור שחור ולא לפה
גם אני חושב... אלימינציה זאת מילה שהגרמנים לא השתמשו בה בשואה... סלקציה כן... אבל בעצם זה מתאים להומור שחור ולא לפה
B Brusi New member 9/9/04 #8 לא ביקשתי משוב לבדיחה ../images/Emo46.gif בפעם הבאה תכתבו פשוט " " סתם... הכל בצחוק
N N1ce guy New member 9/9/04 #10 אבל הבדיחה הזאת בכלל לא שלך... גורי סיפר את זה במשחק מכור... אז אל תצפה ליותר מדי קרדיט על זה ... גם אני ראיתי את התוכנית...
אבל הבדיחה הזאת בכלל לא שלך... גורי סיפר את זה במשחק מכור... אז אל תצפה ליותר מדי קרדיט על זה ... גם אני ראיתי את התוכנית...
N N1ce guy New member 11/9/04 #14 ../images/Emo41.gifאז הנה בדיחה אמיתית../images/Emo41.gif מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה? הזין של איינשטיין...
../images/Emo41.gifאז הנה בדיחה אמיתית../images/Emo41.gif מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה? הזין של איינשטיין...
ל לילשוש New member 9/9/04 #12 אתה לא יודע? חשבתי שבכיתה ד' מלמדים דברים כאלה. טוב לא נורא, בכיתה ה' תבין!