חדש בפורום!

הגר לי

New member
חחח...רוני! מה המצב?

גם אתה באת להשתולל כאן? תעזור לי להשתלט כאן על גל בבקשה.

GUY1980

New member
אהלן, תודה גבר

חבר'ה, שיהיה לכולם לילה טוב, נשתמע...ביי בינתיים..

Eilleen

New member
חוצפה!!!!

ככה נוטש אותי????????? אחרי כל מה שעברנו יחד?!?!?!?!?!?!? תמיד ידעתי שאתה כזה!!! תמיד ידעתי שאתה רק רואה את עצמך בקשר שלנו...! וציפיתי שבאיזשהו שלב אתה תשתנה אחרי הילדים והכל אבל...לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה נשארת בדיוק אותו דבר! ועכשיו...עכשיו אתה נוטש אותי! אני בחיים לא אוכל להתגבר על זה ב-ח-י-י-ם אתה שומע?????????? אני מקווה שכן... חוצפה!!!! וואי הראש כואב לי קצת פחות... נדמה לי שגם אני אלך לישון לילה טוב אנשים! בלו בלו אני דג! מצטערת על מיליארד שגיאות הכתיב שבוודאי היו לי במהלך השעות האחרונות מצטערת על העובדה שלא היה חיבור בין משפטים שלא היה קשר בין מילה למלה וקיצור...שבילבלתי לכם ת'מוח זה לא אני זה הראש שלי טוב, זאת כן אני אבל אני עייפה וכואב לי הראש ומסיבות ממש לא ברורות התוכי של השכן שלי עוד חי!!! אני עוד אוציא על היצור המעצבן חוזה...אתם עוד תראו! לילה טוב חלומות פז חלומות נעימים ומתוקים ומהניפ ותחשבו על עוד כל מני דברים נחמדים שאתם רוצים שאני אאחל לכם ותדמיינו שעשיתי את זה או שתעשו לי רשימה ותשלחו לי במסרים ואז אני אשלח לכם את כל הברכות בפורום ותעשו כאילו שאתם מופתעים "הפתעה! הפתעה!" וואי לא הייתי צריכה.... קיצור, אין לי מושג מה אמרתי.......... שוב, לילה טוב! :) סוווווווווווווווווווורי אוהבתותכם! בה ביי :) :) :) 3

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשתלט עלייייייייייי?!?!?!? למה להשתלט? אני מאד רגועה...כל כך רגועה ולא עצבנית שבכלל לא מתחשק לי לחנוק את התוכי של השכן ממול שכל החיים צווח אני רואה את זה...כל החיים הראש יכאב לי ואני בחיים לא אצליח לישון ואני אסתובב באופן תמידי עצבנית ועם כאב ראש ועייפה ואני לא אצליח לתפקד עד שאיזה יום אני אירדם במהלך שעור צרפתית (למרות שאני לא לומדת כבר שנתיים ) ואז המורה שלי תתעצבן ותעיף אותי למנהל ובגלל שהמנהל שלי הוא במקרה הדוקטור שיבר והוא קצת עצבני הוא יעיף אותי מהבצפר על החוצפה...על שהעזתי להירדם במהלך שיעור ולא יסכימו לקבל אותי בשום בצפר אחר אז אני אאלץ לנשור בכלל מהלימודים וכל החברם שלי ינטשו אותי כי הם לא רוצים להסתובב עם אחת שנשרה ואני אשאר לבדי, בודדה, גלמודה, נטושה, עזובה וערירית בדדדדדד אני אתחיל לנקות רחובות לפרנסתי ואהפוך לחסרת בית ואז באחד מהימים הקרים של החורף אני אקפא למוות על הספסל שלי והיחידים שישיימו לב יהיו חיות המחמד המפוחלצות שלי וזה יהיה הסוף שלי סוף של חיים עצובים נטולי שינה ומלאים בכאבי ראש מתמשכים בתאבון!!! אגב, לילוש, זאת לי, שזאת בת דודה שי שמאז.........היא...היא כבר חודש ישנה אצלנו....

הגר לי

New member
ואני חשבתי לתומי שאני הפסימית....

טוב יאללה אני גם אזוז לי..... נ.ב. שמעתי שוואליום יכול לעזור במקרה שלך....אולי כדאי לנסות?

S c a r l e t t

New member
ברוך הבא

אני סיגל, אז... ספר קצת על עצמך איזה שיר של שאניה אתה הכי אוהב, ממתי אתה אוהב אותה...

יסמיןןן

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

היי, אני יסמין (אני מניחה שאתה מספיק אינטליגנט כדי להבין את זה לבד..) המממ.. כבר סיפרת על עצמך, נכון? אז אני לא אבקש ממך לספר שוב.

m L m

New member
ברוכהבא ../images/Emo140.gif

למה היית מעריץ כבוי? האם זה אומר שעכשיו יצאת מהפריזר?? בסולם של 1-10 כמה גל והגר שיגעו אותך אתמול? כמה מכות אני צריכה לתת להן??

GUY1980

New member
אהלן מלמ../images/Emo9.gif

לא ידעתי שיש פורום כזה ואהדתי אותה בתוך תוכי... טוב לדעת שאפשר לשתף את ההערצה הזו בפורום הנ"ל... אה..הן לא שיגעו אותי, להיפך...

mays

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אנחנו מתחילים להתרבות... מגניב

למעלה