חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשתלט עלייייייייייי?!?!?!? למה להשתלט? אני מאד רגועה...כל כך רגועה ולא עצבנית שבכלל לא מתחשק לי לחנוק את התוכי של השכן ממול שכל החיים צווח אני רואה את זה...כל החיים הראש יכאב לי ואני בחיים לא אצליח לישון ואני אסתובב באופן תמידי עצבנית ועם כאב ראש ועייפה ואני לא אצליח לתפקד עד שאיזה יום אני אירדם במהלך שעור צרפתית (למרות שאני לא לומדת כבר שנתיים ) ואז המורה שלי תתעצבן ותעיף אותי למנהל ובגלל שהמנהל שלי הוא במקרה הדוקטור שיבר והוא קצת עצבני הוא יעיף אותי מהבצפר על החוצפה...על שהעזתי להירדם במהלך שיעור ולא יסכימו לקבל אותי בשום בצפר אחר אז אני אאלץ לנשור בכלל מהלימודים וכל החברם שלי ינטשו אותי כי הם לא רוצים להסתובב עם אחת שנשרה ואני אשאר לבדי, בודדה, גלמודה, נטושה, עזובה וערירית בדדדדדד אני אתחיל לנקות רחובות לפרנסתי ואהפוך לחסרת בית ואז באחד מהימים הקרים של החורף אני אקפא למוות על הספסל שלי והיחידים שישיימו לב יהיו חיות המחמד המפוחלצות שלי וזה יהיה הסוף שלי סוף של חיים עצובים נטולי שינה ומלאים בכאבי ראש מתמשכים בתאבון!!! אגב, לילוש, זאת לי, שזאת בת דודה שי שמאז.........היא...היא כבר חודש ישנה אצלנו....