חדש בפורום!

GUY1980

New member
../images/Emo13.gifחדש בפורום!

אהלן חבר'ה, הצטרפתי היום לפורום אחרי שהייתי מעריץ כבוי של שאניה כבר המון זמן...אז מה קורה אנשים??

הגר לי

New member
../images/Emo181.gif ברוך המצטרף ../images/Emo181.gif

אני בטוחה שלא תהייה לך בעיה להתאקלם כאן
אז...ספר לנו קצת על עצמך ועל היכרותך עם שאניה טווין.

GUY1980

New member
../images/Emo9.gif

אני יודע... אני סטודנט באוניברסיטת ת"א, מעריץ את שאניה הענקית כבר כמה שנים, ת'אמת הגעתי לפורום הזה במקרה אחרי צ'יטוט באתרי שאניה השונים ברשת וסופסוף מצאתי את מקומי
.. חוץ מזה אני מזל גדי כמו שאפשר לראות ואם כבר מדברים על מזלות הבנתי שיש לשאניה יומולדת עוד כמה ימים, וחוץ מזה הכל סבבה....

הגר לי

New member
ואני מזל דלי.

ואני לומדת בבר-אילן. (גל...איך הראש? עוד כואב
, תמסרי לאורנה אזולאי ד"ש...אין לך מושג כמה אני צוחקת עכשיו אני רק מחכה שמירי תראה את הברדק שעשינו פה...)

m L m

New member
העיקר שזה מצחיק אותך...

חכי חכי.... יומך יגיע..... *צחוק מרושע*

Eilleen

New member
הכל יופי טופי, שובי דובי

סוכריות מגומי (או שלא ...אבל חפיף נדמיין כן) אז, מה המצב איש חדש ללא שם שהצטרף לקהילתנו הקטנה (אך האיכותית)? (זה מה שקורה כשמסתובבים יום שלם עם מיגרנות וללא אדוויל.... נדפקתי, תתמודדו...... =) ) ברוכה הבאה:) ותספר לנו קצת על עצמך איך קוראים לך, איך הכרת את שאניה, איך הגעת לפורום, מה צבע השיער העיניים העור והשיניים שלך, מה מידת הנעליים, מה הגובה שלך, בכמה זמן רצת את ריצת ה-60 מטר ביסודי, אל תשאיר אותנו ככה תלויים באוויר ללא פרטים עם כל כך הרבה שאלות וללא מענה! אנחנו רגישים בעניין! מגיע בחור, לא מספר לנו שומדברעל עצמו מגיע בדרישות...זה לא אוכל ככה! (נכון, זה לא אוכל, זה פורום, איייייייי צחוקים איתי!) כן, כן....נדפקתי תתעלם מהכל ורק תגיד מה שמך בישראל אני, אגב, גל למנהלת (המקסימה=) ) של הפורום קוראים מירי ואת שאר החמודים למניהם אתה כבר תכיר לבד (אם לא הצלחתי להפחיד ולהבריח אותך מכאן....) שבת שלום

הגר לי

New member
אותי הצלחת להפחיד......./images/Emo11.gif

*מחפשת בארון תרופות אם יש לי משהו בשבילך*..... וואי...ריצת 60 מטר ביסודי איזה נוסטלגיה.... מעניין מה הייתה התוצאה שלי...בכל אופן הצד החזק שלי היה קפיצה לגובה.

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחח

נו, זה התפקיד שלי! תחשבי על זה... אם אני לא אפחיד אותך מי יפחיד אותך? תמיד טוב שיש אותי...! (אני מודעת לזה שאני מחמיאה לעצמי --- מישהו הרי חייב לעשות את זה....) :) אם אין לך אדוויל אין לך מה לדבר איתי בכלל! ואני אהיה ברוגז איתך לעולמי עולמים !ולעולמי עד ! ולעוד הרבה עולמים! ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אף פעם! את יודעת שלדודה שלי קוראים אורנה אזולאי?!?!?!? (כאילו, עכשיו את יודעת...) נכון שאת מרגישה שזה העשיר את עולמך הפנימי בדרכים כל כך רבות ועמוקות שלעולם יותר לא תהיי אותה הגר כמקודם? של אותה הגר תמימה שלא ידעה את המידע החשוב הזה שגל סיפקה לה עכשיו כולם צריכים להגיד תודה לגל "תודה גל" בבקשה חמודים, תמיד!

GUY1980

New member
שאניה

נעים להכיר, אותך ואת הגר
אז הכל סבבה, קוראים לי גיא
,בן 24 ,מראשון. אני ממש לא זוכר מתי התחלתי "לאהוד" את שאניה, אבל זה היה די מזמן... דרך אגב, היא הייתה פעם בארץ? או תהיה מתי שהוא?

הגר לי

New member
לא הייתה עדיין....אנחנו אופטימים.

ואל תשים לב לגל בד"כ היא נורמלית לחלוטין.....

GUY1980

New member
אהלן

אז שנינו בפורום כרגע, נראה לי
מקווה שהיא תבוא....

הגר לי

New member
סביר להניח שגם גל פה...

השאלה היא אם היא שפוייה ברגעים אלו ממש.

GUY1980

New member
../images/Emo13.gifחחחח

אז מה את מספרת על עצמך? או על שאניה?

הגר לי

New member
אהה באמת יש לי עדכון...

אני כבר לא זוכרת אם כתבתי... שאניה תוציא את האלבום (אוסף) ב- 8.11. ועל עצמי? צר עולמי כעולם נמלה.... לא יודעת, מה יש לספר על עצמי? מה אתה רוצה לדעת?

GUY1980

New member
../images/Emo66.gif

מה שבא לך, באופן כללי דרך אגב, מצורפת תמונה נחמדה של שאניה....

Eilleen

New member
חח אני כאן אני כאן לא תיפטרו ממני

בקלות כזאת......לילוש (שאתם בטח יודעים גם מי את) קנתה לי אדוויל!!!! לקחתי 2....(אני לא יודעת אם בכלל מותר...אני בטח הולכת למות...נו, שוין....חחחח הצד הפולני -המקולל- משתלט עלייייייייי אוי לא!!!!) והראש עדיין מתפוצץ! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איתי! וסורי על הטימטום לרגע חשבתי שבכינוי שלך GUY הכוונה ל"בחור" זה, כי אני סתומה (וכי הראש מתפוצץ לי...וכן, אני עוד הולכת להגיד את זה הרבה....) אז מהההה? רגע, הגר, בת כמה את? הוא בן 24 את בת....23(?) נו, חתונה ילדים.... תתחילו להריץ עניינים! זה לא כזה מסובך...אין לנו הרבה זמן אתם יודעים! אני רוצה שתגיעו עם מינימום 4 נינים למפגש פורום הראשון...סבבה? (ווווווווווווווווווווווואי הראש כואב לי!!!) המשך יבוא...

הגר לי

New member
22 אל תקפיצי אותי שנה ככה באצבע!../images/Emo123.gif

תקשיבי את חייבת לעשות משהו עם הכאב ראש הזה...נראה לי זה פוגע לך בעוד הרבה דברים אחרים שם.... וחוץ מזה: שו הדא לילוש?

m L m

New member
גלללללללללללללללללללל../images/Emo24.gif

את מקסימה! אל תשתני אפילו במייל!!! אהה, ותמשיכי ללחוץ על הגר להתחתן... היא לא יכולה לחכות להתחתן.. כל היום מנדנדת לי על זה

roniway1

New member
ברוך הבא!!!!!!!

ברוך הבא לפורומינו!!!! אנחנו שמחים לקבל חברים חדשים ונחמד שהפורום הזה תוסס ופורח!! ברוך הבא!!!!!!

למעלה