חדשה

שרית 76

New member
../images/Emo13.gif חדשה

היי לכולן, אני כבר כמעט שנה קוראת את ההתכתבויות שלכן אבל לא היה לי אומץ להצטרף. סובלת מאנדו כשנה ועברתי לפרוטומי לאחר שאנדו בקע את השחלה בצורה אכזרית למדי.. אח"כ הייתה לי תקופה קצת רגועה ועכשיו חוזר חלילה..כאבים, חרדות ולא יודעת מה לעשות. יכול להיות שכואב על בסיס יומיומי?? איך אתן עוקבות אחרי האנדו? האם נכנסים מתי שהוא להריון (אני בטיפולי הפרייה) מחכה לתשובה וקצת אופטימיות....

../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

היי שרית, מצטערת לשמוע שחזרו הכאבים אבל שולחת לך חיבוק גדול (האייקונים לא עובדים משום מה...) ומקווה בשבילך שתיכנסי במהרה להריון בעזרת הטיפולים. נשים עם אנדו' נכנסות להריון בעיקר בעזרת טיפולי הפריה כך שאין לך מה לדאוג! אחת נקלטת על הטיפול הראשון ולשניה לוקח יותר זמן, זה אינדיוידואלי והסיכויים הם כמו בהריון טבעי... מקווה שתיהי בסטטיסטיקה של אלו שנקלטו לאחר טיפול אחד או שניים! בהצלחה והכי חשוב לא לאבד אופטימיות!!!

שרית 76

New member
תודה על העידוד

היה נעים לי מאוד לקרוא ובאמת התמלאתי באופטימיות כי לעיתים עובר לי בראש האם זה יבוא אי פעם, בעיקר כשהבן שלי (כמעט 4) כל הזמן מבקש אח/אחות..

ברוכה הבאה שרית ../images/Emo140.gif

שמחה שבחרת "לצאת מהארון". יש כאן בנות שסובלות מכאב על בסיס יומיומי. מעקב אחרי אנדו' מבוצע באמצעות אולטרא אחת לשלושה חודשים ואף פחות וגם באמצעות מרקר של ca -125 -בדיקת דם. לא כתבת אבל אני מאד מקווה שבמהלך השנה כולה את נמצאת בדיכוי ולא נותנת אפשרות לאנדו' להחמיר ולפגוע בהשגי הניתוח. דיכוי בין טיפול וטיפול הכוונה. חשוב שתדעי שהטיפולים מחמירים את המחלה ומכאן נובע הכאב לכן לבנות האנדו' מומלץ לעשות הפוגות משמעותיות בין טיפול לטיפול ולהיות תחת משטר דיכוי. בקישורי הפורום (בסרגל הכחול למעלה) תוכלי למצוא קישור להריונות הפורום. שיהיה בהצלחה ושוב, ברוכה הבאה

למעלה