חדשה העיי מה קורה? אני לולי בת 15 מאילת... מקווה להנות...:P
1 1lolly1 New member 26/4/05 #1 ../images/Emo13.gifחדשה../images/Emo13.gif העיי מה קורה? אני לולי בת 15 מאילת... מקווה להנות...
C Charmed Or New member 26/4/05 #2 ברוכה הבאה!../images/Emo112.gif אני אור! ואני משועממת ולכן אני דיי פעילה. אמממ... השתלבות נעימה!
D darklighter New member 26/4/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif אני עדי, השתלבות נעימה
I I n n u e n d o New member 26/4/05 #5 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif אני דורין ספרי קצת על עצמך,דמות אהובה,שנואה זוג אהוב
1 1lolly1 New member 26/4/05 #8 תודה לכולם! אעממ דורין אני מכירה אותך מהפורום בהייד פארק... לספר על עצמי? אעממ...לא יודעת...מה כבר יש לספר על עצמי... דמות אהובה-->טימי...ויטני...מיגל...צ'אד...לואיס... דמות שנואה-->ג'וליאן...אליסטר...רבקה... זוכ אהוב:צ'אד וויטני...טימי וטאביתה...
תודה לכולם! אעממ דורין אני מכירה אותך מהפורום בהייד פארק... לספר על עצמי? אעממ...לא יודעת...מה כבר יש לספר על עצמי... דמות אהובה-->טימי...ויטני...מיגל...צ'אד...לואיס... דמות שנואה-->ג'וליאן...אליסטר...רבקה... זוכ אהוב:צ'אד וויטני...טימי וטאביתה...
ס סמייליjas New member 27/4/05 #11 היי~! ברוכה הבאה ל-../images/Emo43.gif אני גם בהייד פארק- יNOינוש..
° °BusteD RockS° New member 27/4/05 #12 וולקאם וולקאם! ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif היי אני שירן! ברוכה הבאה! תהניייי