חדשה עם שאלה

דידי14

New member
../images/Emo13.gifחדשה עם שאלה

ידוע לי שצבעי ידיים של חברת אומגה אינם רעילים. איפשרתי לביתי בת ה 9 חודשים להשתעשע עם הצבעים באמבטיה. האם זה בסדר או שמומלץ לחכות מעט? תודה דידי

lorli

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אינני מומחית רעלים ואיני יכולה לייעץ לך בעניין. צריך לבדוק את תו התקן של החומר וגם לשמור שלא יכנס לפה. ממליצה לך לברר עם הרופאה או משרד הבריאות על הנושא באמבטיה. אני אישית נתתי לבתי לצייר עם צבעי אצבעות על דף ולא באמבטיה בגיל הזה ואפילו טיפה לפני.

אסנתתה

New member
לדעתי הכי טוב להכין בבית לקנות צבעי

מאכל טבעיים אם תרצי אני אחפש מאמר להכנת הצבעים אני זוכרת שנתקלתי בזה ואם אני לא טועה שמרתי.

אני הייתי מחכה

ומשתמשת עם החומרים הללו רק באמצעות הידיים לעת עתה.. ברוכה הבאה

ברוכה הבאה תומכת בהצעה של גלי של משה . . . לדעתי האישית ישנם חומרים שלא הייתי ממהרת ליצור בהם עם פעוטים . . .ההורים רואים בילדיהם ברוכי כשרונות וממהרים לתת להם חומרים וחבל . . . לכל גיל יש את חוויות היצירה שלו . . . צבעי ידיים לדעתי האישית -לא לפני גיל שנה -שנה וחצי -השלב שהם הולכים בעצמם . . . . תני לה לשחק עם משחקי אמבט ,קצף אמבט , וכו' . . . .

אילנית03

New member
אני נותנת לבן שלי

בן 11 חודשים להשתעשע עם צבעי הידיים של אומגה באמבטיה זה יורד בקלות והוא נהנה לראות את היכולות שלו וזה באמת לא רעיל

דידי14

New member
תודה רבה על התגובות וקבלת הפנים

ראיתי בטלויזיה רעיון להכנת גלי- אני אנסה לתת לה לצייר עם הגלי, גם נחמד וגם טעים... ושוב תודה

למעלה