(זאת שושה 12) ראיתם...

Futurelss

New member
../images/Emo13.gif(זאת שושה 12) ראיתם...

מישהו שמע את הדורבנים בגל"צ?
היה קורע
, זיגו
כזה מצחיק וכולם סיפרו שם קטעים מזה קוראים!!! ושמה קשור היו שם אחר כך היה פחות טוב כי זיגו התעייף והיה שקט מאוד.

יוסדוס

New member
היה ע-נ-ק../images/Emo70.gif

ולפי דעתי בשעה השנייה היו יותר קטעים מצחיקים! עם מה קשור!!!! ענק!

DesertRose7

New member
זיגו משוגע...../images/Emo18.gif

היה קורע... מה קשור היו גדולים
הדורבנים - פשוט ע-נ-ק

Futurelss

New member
../images/Emo6.gifתראו... (זאת שושה 12)

אני שמעתי את כל זה רק כדי לשמוע את הדורבנים, מה קשור היו טובים ומצחיקים אבל זיגו באמת היה ממש משוגע... שמעתי את כל השירים ובאמת היה ענק אבל מה לעשות?...נכנסתי לזה כדי לשמוע את הדורבנים ולא את מה קשור...

אני דווקא ממש ממש ממש ממש ממש

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רציתי לשמוע את "מה קשור?!"..."חולה" עליהם

"ענק" זה הביטוי המדוייק(יצא חרוז..)

אין...זה היה כל כך מצחיק
הייתי עכשיו בערך מוכרת בעדלאידע שהבצפר ארגן לתושבים בשביל להרוויח כסף למופע סוף שנה, ולא רציתי לפספס, אז השגתי רדיו קטנטןכזה על בטריות והסתובבתי עם הרדיו הזה צמוד לאוזן...קיבלתי מבטים ממש מצחיקים מאנשים... זה היה שווה לסחוב את הרדיו...פשוט ענק
"שק"ש-אחים"...מטורפים
וגם שהיה את החיקוי של אסי לשלמה ארצי רצתי לאנשים והתערבתי איתם על 200 שקל שהם לא מזהים את הזמר, והם היו בשוק שהם גילו שזה לא היה שלמה...היה קורע

אני...

סיימתי לשמוע את השידור עכשיו בגלל שהייתי במבחן 5 שעות (
) אבל ביקשתי מאח שלי להקליט לי.
הקטע עם השק"ש אחים היה כזההההה מצחיק!
אני פשוט נשפכתי מצחוק איזה 10 דקות אחרי!

יש לי סיפור די מצחיק על זה...

ששמעתי את זה הייתי בצד בדוכן ששמרתי עליו לרגע (בעדלאידע), ושהוא אמר את זה פשוט נקרעתי וממש השתוללתי מרוב צחוק- אז מישהי מהשכבה שלי כזה באה ושאלה מה קרה לי, וכל מה שהצלחתי להוציא מהפה שלי הייתה צווחה שבה אמרתי "שק"ש אחים
|
" ואנשים סביבי לא הבינו מה כל כך מצחיק וזה היה מוזר כזה... וגם זיגו לא עזר להתקפת צחוק שלי..."אני התחפשתי לזה מ"המספריים של אדוארד", זה היה ממש יפה" -"לא זה לא! זה היה מוזר" נקרעתי...

miss boscorelli

New member
אוףףףףף

בא לי לבכות!!!
לא שמעתי את השידור כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה שהדורבנים ו"מה קשור" יהיו בגל"צ... אוףףף מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג את השידור הזה???

אני חייבת לציין...

שהביצוע של לבדוק לך ת'מנוע....לא היה משהו...לגיא קצת התחלף הקול
ובפעם הראשונה שמעתי את "בפורים הזה אני בליינד... קאובוי" ומאוד אהבתי!

כן, הוא עשה אילתורים מוזרים...

הוא הוסיף אילתורים לאילתורים שגם ככה הוא הוסיף...זה היה לא כזה נורא...היה נחמד, אבל הגרסאות של ההופעות והדיסק הרבה הרבה יותר טובות... כן, זיגו הזה גאון..."בליינד קאובוי" זה משהו מטורף...אני עדיין דבוקה לזה

אתם תמיד אומרים ../images/Emo26.gif

שאיתי תמיד מתרגש בהופעות בטלויזיה ובגלל זה יוצא לו לשיר מוזר, אז יכול להיות שגם גיא מתרגש?
אבל לא נורא, גיא תמיד ישאר מלך!

שושה 12

New member
אתם...

נראה לי שאתם קצת התבלבלתם
: יכול להיות שאיתי מתרגש ויכול להיות שהקול שלו טיפ-טיפה
משתנה אבל הקול שלו לא משתנה בגלל שהוא מתרגש אלא בגלל שהשיר שהוא שר לא מוקלט באולפן הקלטות ולכן שומעים אותו אחרת מאיך ששומעים אותו בדיסק. ככה גם לגבי גיא!

אני לא בטוחה שהבנתי אותך...

אבל כשהם שרים ברור שזה לא כמו בדיסק! אבל כשאיתי שר בהופעות וכשאיתי שר בטלויזיה זה שונה! בטלויזיה כל אחד מתרגש, הוא רק בנאדם! אז הוא קצת חורק...אז מה... ובהופעות הוא שר מצויין.

שושה 12

New member
../images/Emo6.gifמה?../images/Emo6.gif

הקול של גיא בכלל לא התחלף, פשוט אם שמעם הקול שלו צרוד מטבעו, פשוט עכשיו הוא היה עוד יותר צרוד מתמיד!

למעלה