השיר הבא

backstreet girl

New member
../images/Emo13.gifהשיר הבא

like a child האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן שיר ממש ממש ממש יפה....אני מתה עליו... 2)שיר חביב...אני נהנית לשמוע אותו... 3)לא שיר משהו...אני לא אוהבת אותו... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המנגינה הקולות או המילים?

NarihS

New member
וואי אני אני!!!!!

האם אתם אוהבים את השיר: כן שיר ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה!!!! אני מתה עליו!!!
מה השורה אהובה עליכם: כשאייג'י שר: with the spirits running free she shout me why oh she did ואי זה כזה צימרר אותי בהתחלה!!! הוא שר את זה מדהים!! מי שר שם הכי יפה: אייג'י!!! מה יותר יפה: הקולות!!! יא רוני חיכיתי כבר שתשימי את היר הזה.. אני מתה עליו!!

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)כן...שיר ממש ממש ממש יפה...אני מתה עליו... שורה אהובה: so if i could change and it won't hurt you'r pride baby you can help me stop these tears that i cry מי שר שם הכי יפה: איי.ג'יי מה יותר יפה- הקולות...

airgirl

New member
אני :)

האם אתם אוהבים את השיר: 1)כן שיר ממש ממש ממש יפה....אני מתה עליו... איך אפשר לא לאהוב שיר כזה יפה ומרגש? :/ מה השורה האהובה עליכם? Girl If I could change if I could change your mind Maybe you could help me wipe these tears from my eyes מי שר שם הכי יפה? אייג'יי!
אני מתה על הקול שלו
מה יותר יפה- המנגינה הקולות או המילים?

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifLike A child../images/Emo23.gif

שיר ממש ממש ממש יפה....אני מתה עליו... איך אפשר לא לאהוב שיר כזה יפה ומרגש?
מה השורה האהובה עליכם? 'coz I'm holding on with a love so strong and I can't take a day without you by my side
מי שר שם הכי יפה? AJ
מה יותר יפה- המנגינה הקולות או המילים? הקולות

למעלה