השבוע ב CSI ערוץ 1

Lee1392

New member
גם אני אתגעגע ../images/Emo10.gif

אלא אם כן יהיה פגישת פורום
[אהמ אהמ ...]

hitchhiker218

New member
חחחחח תכלס...

OMGGGGGGGG הרגע כל המים של המזגן נישפכו עלי!!!!!!!!!!!!!!!!! זה משהו כמו 3 ליטר מים ממוחזרים!!! איכסססססססססססססססססס אני מתההה!!!

הוהו

בעיקר בווגאס יש מלא פרקים שמכניסים הומור, בעיקר מקרים שנוגעים לחברי הצוות, או תגובה שלהם לאיזה משהו מגוחך שהם ראו, פאק זה כזה טוב, במיוחד עם השילוב של המנגינה הזו ששמים בווגאס כשיש איזה קטע מצחיק או מגוכח. לדוגמא בעונה 7, כשהזה היה תקוע בבטון וקאת' צחקה עליו, ואיך שהוא התערב עם בראס על כסף XD או כאשר הצוות דנו על היום הולדת של גרג בעונה 5 או 6 או גם בעונה 7 בקטע עם דר' רובינס, Raaaaaaaaaaat! היה גם בעונות הראשונות שגריסום נכנס למעבדה וראה את גרג שומע מוסיקה ממש חזק, לבוש כפפה על הראש ומסכה כזו על הפה ותופף על השולחן , זה היה כזה קטע אדיר! יש מלא קטעים כ"כ מצחיקים שם.

hitchhiker218

New member
אין זה מה שכיף בווגאס...

מכניסים המון שנינות... חחח הרס אותי למשל שבעונה 1 או 2 כשמישהו מת במטוס, אז וואריק היה אישה וניק היה גבר ואז וואריק אמר:"לך לך תציל אותי!" ואז ניק נילחם כביכול במטורף אז וואריק אמר:"אף אחד לא מתעסק עם הגבר שלי!".. אחח הם כ"כ שנונים.. זה למשל נורא חסר במיאמי שאצלם או מבטי פוזה של H ידידינו העקום או יריות...משעמם במיקצת

hitchhiker218

New member
חחחח לא ידעתי שגם אתה מכור!

אני ממש אוהבת GSR אבל לפעמים פשוט בא לי לבוא ולתפוץ את השניהם ולהדביק אותם אחד לשני! אני רואה את זה כאילו עוד שניה עוד שניה עוד טיפה... ו.... לא! אבל תודה שהם הזוג הכי מושלם על המסך:) הזוג הלא זוג

הזוג, אבל אחרי מאלדר וסקאלי! ../images/Emo153.gif../images/Emo99.gif

XD בטח שאני מכור, מוזר שלא שמת לב לזה.

hitchhiker218

New member
אממ לא יודעת.. יכול להיות שזה

מרוב שאני מרוכזת בעצמי...כל הזמן אני.. עזוב.=] וזה מוזר לי שאתה מכור כי אתה יודע שבד"כ הבנות הן אלה שיושבות עם הטישיו ומתרגשות מכל הצטלבות מבטים בין זוג שלא ממש את אהבתם
נחמד לדעת שיש גם כמוך!=]=]=] באמת... אני מכירה את הסוג האחר כניראה.. חחחח

אני אמנם לא יושב עם הטישו XD, אבל...

תמיד שיש איזה קטע GSR, ולו הקטן והקצר ביותר, אז יש לי תחושה כזאת ששוחכים מכל מה שקרה עד אכשיו בפרק, ומתחיל לבהות במסך ואחרכך מריץ אחורה וצופה מחדש כמה פעמים. O_O

hitchhiker218

New member
חחחח אמא'לה!זאת אני!

אני פשוט מכורה לקטעים האלה... וכשאמרתי טישיו כמובן לא התכוונתי לנייר הריחני עם הכלבים בצבע וורוד*פירסומת סמויה* ובשיא הרצינות כשאתה אומר את זה, זה כ"כ לא האנשים שאני מכירה... חחחח באמת..

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif XDDDDD ואני חייבת להוסיף את הקטע

שגרג לבש מן אגרטל כזה על הראש עם נוצות כאלו וריקד! XDDD

לא לשכוח, היום ניו יורק. ../images/Emo13.gif

[ניו יורק] - רביעי 20/6 - 22:35 - פרק שמיני: "מזל ביש" – "BAD BEAT" שלושה גברים מגלים שהרביעי, "החדש" מרמה אותם במשחק פוקר לילי שההימורים בו עצומים. הם מחטיפים לו מכות וזורקים אותו מהדירה, אלא שהלילה נגמר במוות. סטלה ומק חוקרים, מופתעים-ומפתיעים את הרוצח. ב"סטרוברי פילדס" שבסנטרל פארק נמצאת גופתה של צעירה, חזאית בחדשות בערוץ המקומי. בתחילה אפשר לחשוב שסיבת מותה היא חבטה עזה בראש, אבל הפתולוג הססגוני מפתיע את דני ואת הוקס.

Lee1392

New member
ראיתי את הפרק הזה ../images/Emo3.gif

אוף!!! אני כ"כ רוצה וואגס!

למעלה