הצצת הכרות...

טרהלהלה

New member
../images/Emo13.gif הצצת הכרות...

היי כולם... רק לא ממזמן גיליתי שיש אנשים שיודעים לשלוט בחלומות שלהם וזה נשמע לי ממש ..... החלומות הם הרי תת המודע שלנו ולדעת לשלוט בתת מודע או לפחות בחלקו הרי הופכים את זה למשהו מעניין ומאתגר קראתי את הודעת הפתיחה ואני אצלול לי לאתרים שהומלצו שם... בוודאי שאתם תוכלו לתרום לי ומקווה שבמשך הזמן אוכל לתרום לכם.. אז שולחת בתור התחלה
שמשמעו נעים להכיר ו...

LucidGuess

New member
שלום לך ... ../images/Emo8.gif

שלום לך, נכון חלומות צלולים זה דבר באמת מדהים ולגמרי מציאותי. בתור התחלה אני מציע לך ליבדוק 2 אתרים בעברית - 1. אתר החלומות הצלולים של גיא ( אתר עיברי ) זה אתר קצר ולעניין שבו מפורט מה זה חלום צלול וטכניקות ליישום של הרעיון והכל בצורה תמציתית קצרה ונחמדה ( בהודעת הפתיחה רשום בטעות שזה האתר של אלון, זו טעות, זה האתר של גיא ). 2. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן אתר מפורט מאד על חלומות צלולים בעברית, פירוט רב וידידותי על חלומות צלולים ושיטות פשוטות כיצד להגיע אליהם בקלות ובנוסף גם פרק מאד מעניין הכולל הרבה חלומות צלולים של אנשים! מאד מרתק לקרוא ועושה תאבון! שאלות, בקשות? אז אנחנו כאן.
LucidGuess

Variety

New member
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה לפורום, אני Variety. ואשמח לנסות לענות לך על כל שאלה שתשאלי בנושא. חלומות פז, Variety-

טרהלהלה

New member
היי מס´ 2 ../images/Emo13.gif

אז כבר החכמתי בטיפי... נכנסתי לאתר של אלון וקראתי חלק ממנו...(משום מה אני לא מצליחה להכנס היום לאתר של גיא..) אז הבנתי... דבר ראשון והכרחי הוא כתיבת יומן חלומות ורק כשאגיע לרמה טובה של זכרון החלום אוכל לנסות וליצור חלום צלול. אז אני אשתדל מאוד שלא להתעצל ובאמת להקפיד על כתיבת החלומות על הבוקר.. כשיש לי שתי משוכות לעבור. הראשונה היא העובדה שאני יישנה ממש רע בלילות השניה היא שהרבה פעמים היקיצה שלי היא ע"י הפרעה חיצונית מצד הילדים שלי. בכל מקרה...מבטיחה לנסות. אני חושבת שמה שהכי קוסם לי הוא הרעיון של שיפור היצירתיות...
מה עוד? מממ... לא עולה לי עוד משהו לראש אז ... עד אחרי החלום....

טרהלהלה

New member
ועוד משהו...

ובאמת שמתנצלת מראש אם אני טועה או לא מבינה נכון או סתם מדברת שטויות... אני שיא הטריות בנושא...
הבנתי שאתם גם מדברים על פרוש החלומות שלכם אז סתם לידע כללי.. האם אתם יותר פונים לפרשנות הקונבנציונליות שלפיהן לכל סמל יש משמעות מוגדרת או שמנסים לבדוק רק את המשמעות הסוביקטיבית הבלעדית לכם לאותם דברים שראיתם וחויתם בחלום?? (ואולי כדאי לעשות אפילו סקר בנושא... כמה מחפשים את הפרוש הידוע וכמה לא...ומאלו שמוצאים את הפרוש האם הוא אכן מתאים להם והם נוטים לקחת אותו כהסבר.....<<סתם עוד מחשבה מני רבות..>>.... )

LucidGuess

New member
ועוד משהו ... וגם משהו נוסף ....

לי אין ממש כוח בבוקר לרשום את החלומות שלי, אבל גיליתי שעדיין אני זוכר אותם מצויין אם אני מקפיד על כלל פשוט - בכל בוקר כשאני מתעורר אני נשאר במשך עוד 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות ואני מנסה להיזכר בחלומות שלי, זו שיטה מאד יעילה! ( מה זאת כבר 10 דקות, לא המון זמן נכון? ) ועם השיטה הזאת אני זוכר חלומות כל בוקר בצורה דיי מפורטת! אבל תמיד עדיף לרשום, לפחות לציין נקודות עיקריות מהחלום, חבל שאני כזה מתעצל עם זה ... ( שמעתי שאפשר גם לצייר במקום לרשום, גם יכול להיות יעיל לא פחות ) בדרך כלל אנחנו לא עוסקים בפירוש חלומות אלא רק בחלומות צלולים, טכניקות, טיפים, חוויות, ודברים דומים ... מנהל הפורום גיא בעד פירוש אישי של חלומות לפני המשמעות הסוביקטיבית שלהם, הוא מציע שכל אחד יפרש את החלומות שלו לפי איך שהוא מכיר את עצמו והתאמה של הדברים שהוא חלם למה שקורה לו בחיים, כך לפחות התרשמתי מההודעות שלו ... אני באופן אישי לא מאמין בפירושי חלומות, רק חלומות צלולים זה מה שמעניין אותו, הקשר הישיר עם התת מודע וכל מה שאפשר לעשות עם זה ( כוח יצירתי גבוה מאד, כושר ריפוי עצמי ממחלות, כיף, ועוד ... ). כדאי שתיקראי עד תום את תוכן האתרים שרשמנו לך, את תילמדי שם המון דברים מרתקים בקשר לחלומות צלולים, אז קדימה לעבודה! לקרוא הכל! ( לא נאכיל אותך עם כפית של כסף )
LucidGuess

Gevakumon

New member
ברוכה הבאה, בהצלחה

ברוכה הבאה למועדון, בהצלחה עם החלומות, ואגב, החלום הצלול הראשון שלי היה ביום הראשון שקראתי על הנושא, אז את לא צריכה להרגיש טירונית כל כך, זה הכל קשור בכמה את משקיעה וכמה זמן את מוכנה להקדיש לנושא.

דנה^^

New member
לעזעזל!!!!!!!!

תפוז מפגררררררררררררררררררררר! זו כבר פעם 4 שאני כותבת את ההודעה הזו!!! לעזעזל בקיצור בפעם המליון מפני שיש קשר עם התת מודע לדעתי לחלום כן יש משמעות כלשהי וזה אישי לכל אחד כי כל אחד מכיר את עצמו הכי טוב כמו שלא לכולם מתאים לקום בשעות לא נורמליות ככה לא לכולם מתאים אותו פירוש (וגם פה שימי לב שלכל סמל יש כמה פירושים) ולפעמים אנשים לא יודעים לפרש את החלומות שלהם כי הם לא רוצים ממש "לשמוע" את המשמעות או משהו כזה, מקווה שזה ברור ושתפוז כבר ישלח את זה!!

דנה^^

New member
זה היה כזה ברור :)

תפוז יבחר לשלוח את ההודעה שלי מלאה בכעס, אז לא.. אני לא כועסת, רק נורא עייפה....

Variety

New member
תגובה

לדעתי אין כאן מצב של "או או". אפשר לשלב. אני מאמין שבפירוש סמלים הפרוידיאני או איך שקוראים לזה. שלכל סמל יש משמעות, זה לא סתם. אבל לדעתי זה רק חלק מהעודה השלמה של פירוש החלום. לדעתי העבודה עם החלומות בעזרת חלומות צלולים (חזרה לחלום לפירוש, עבודה עם סמלים בתוך החלום, עבודה כללית במוח עם עצמנו...) ושיטות אחרות היא חלק הרבה יותר גדול מהעוגה. אני בדיוק קראתי על זה בספר "לדעת לחלום" של רוברט מוס. אני מאוד ממליץ לך לקרוא אותו. אפילו מדי פעם יש בטאג-ליין למעלה את הקישור לאתר שמוכר אותו ממש בזול אם את נוהגת לקנות דרך הרשת. לדעתי את תאהבי את הספר, למרות שאני מראש מזהיר - הוא לא מדעי בכלל. אם את מאמינה בטלפתיה, גלגולי נשמות, ישויות - את תאהבי את הספר. אחרת...עדיין הוא נחמד. חלומות פז, Variety-

wee man

New member
ברוכה הבאה לך!!

לקח זמן להגיב כי לא הייתי פה אתמול כל היום ושלשום רק חלק... הייתי באיזה טיול נחמד כזה. בקשר לפירושים של החלומות. אני לא מאמין לכל סמל יש פירוש משלו, אני מאמין שלחלום או לחלק מהחלום יש פירוש אבל בהקשר למשהו. זתומרת, אם תגידי לי שהיה לך בחלום נחש אני אגיד שזה לא אומר כלום אבל אם זה יבוא בהקשר של החלום אז יוכל להיות לזה פירוש. אם את רוצה אני מפרש חלומות אז אם תרצי תשלחי לי בפרטי או לאיציק- 123786096, מסנג´ר- [email protected] יום טוב, wee man

LucidGuess

New member
ינון, אין צורך להתנצל בכל הודעה ...

בהמון הודעות אתה מיתנצל, אין צורך, אנחנו סלחניים, לא נרביץ לך. אנחנו מבינים.
LucidGuess

wee man

New member
:) אני אסביר לך למה...

זה יותר בשבילי... אם תלך כמה עמודים אחורה תראה שפעם הייתי יותר פעיל פה... עכשיו יש לי כל כך הרבה דברים על הראש שיש פחות זמן. האמת בהודעה הקודמת שכתבתי משהו כזה זה היה התנצלות, עכשיו זה היה פשוט כי רציתי לשתף, לא קשור בהתנצלות. הבנת ת´כוונה שלי? wee man

לימונדה

New member
אני אסביר לך יותר טוב...

זה פשוט שינוני הוא ילד חמוד, ולכן הוא מרגיש תמיד צורך להתנצל על דברים אפילו אם זה לא מוצדק
ונראה אם אתה מוצא מישהו שיסביר לך יותר טוב ממני...
אוהפפפת...
לימו

למעלה