../images/Emo13.gif היי לכולם!
רציתי להגיד היי וחג שמח! - בדיוק הצטרפתי לפורום. הגעתי למסקנה שחברי סבלו מספיק מהאובססיה שלי וכדאי לי לתקשר עם אנשים שיותר מבינים אותה
... בכל אופן הנה משהו שאולי אני יכולה לחדש לחלק מאיתנו: בעוד כמה זמן תתחיל בערוץ אקסטרה הוט (מס' 5) סדרה שנקראת "פיירפליי", ואני בטוחה ב- 99% שמדובר בסדרה שיצר ג'וס ווידון. ממה שידוע לי היא שודרה באמריקה ובוטלה לאחר 11 פרקים, אבל בגלל לחץ של מעריצים החזירו אותה.... דבר נוסף- יש לג'וס סרט חדש בתהליכים (המבוסס על הסדרה הנ"ל) בשם "סרניטי", אומרים שזה הולך להיות משהו טוב. חשבתי שזה יכול לעניין אותכם, כי אחרי שבאפי הסתיימה צריך להעזר ב"שאריות" (-הקלטות, שידורים חוזרים, סיפין אופס, או כל דבר שקשור אפילו טיפה), מעבר לזה, לדעתי ג'וס הוכיח את עצמו כסוג של גאון וכדאי להתעניין בכל דבר חדש שהוא יוצר. אם למישהו יש משהו לחדש או לתקן בנושא הזה אני אשמח לשמוע... אה וגם רציתי לשאול: מישהו יודע האם באפי הולכת לעשות קרוס אובר לאנג'ל באחד מהפרקים בעונות החדשות (כלומר העונה שמשודרת בסטאר) ??? אמרו לי משהו על זה, אבל לא נראה לי הגיוני...
רציתי להגיד היי וחג שמח! - בדיוק הצטרפתי לפורום. הגעתי למסקנה שחברי סבלו מספיק מהאובססיה שלי וכדאי לי לתקשר עם אנשים שיותר מבינים אותה