היי לכולם!

Anne 1

New member
../images/Emo13.gif היי לכולם!

רציתי להגיד היי וחג שמח! - בדיוק הצטרפתי לפורום. הגעתי למסקנה שחברי סבלו מספיק מהאובססיה שלי וכדאי לי לתקשר עם אנשים שיותר מבינים אותה
... בכל אופן הנה משהו שאולי אני יכולה לחדש לחלק מאיתנו: בעוד כמה זמן תתחיל בערוץ אקסטרה הוט (מס' 5) סדרה שנקראת "פיירפליי", ואני בטוחה ב- 99% שמדובר בסדרה שיצר ג'וס ווידון. ממה שידוע לי היא שודרה באמריקה ובוטלה לאחר 11 פרקים, אבל בגלל לחץ של מעריצים החזירו אותה.... דבר נוסף- יש לג'וס סרט חדש בתהליכים (המבוסס על הסדרה הנ"ל) בשם "סרניטי", אומרים שזה הולך להיות משהו טוב. חשבתי שזה יכול לעניין אותכם, כי אחרי שבאפי הסתיימה צריך להעזר ב"שאריות" (-הקלטות, שידורים חוזרים, סיפין אופס, או כל דבר שקשור אפילו טיפה), מעבר לזה, לדעתי ג'וס הוכיח את עצמו כסוג של גאון וכדאי להתעניין בכל דבר חדש שהוא יוצר. אם למישהו יש משהו לחדש או לתקן בנושא הזה אני אשמח לשמוע... אה וגם רציתי לשאול: מישהו יודע האם באפי הולכת לעשות קרוס אובר לאנג'ל באחד מהפרקים בעונות החדשות (כלומר העונה שמשודרת בסטאר) ??? אמרו לי משהו על זה, אבל לא נראה לי הגיוני...

שלום לך!

חג שמח גם לך, ולכל הפורום! ג'וס יצר את פיירפליי ואת סרניטי
בקשר למה שכתבת על המעריצים אני לא בטוח... סרניטי תוקרן באייקון ב-18.10, זאתאומרת מחר! אני עידו, ואני מטריד.

דורפל

New member
תשובות

פיירפליי וסרנטי ידועות ומוכרות בפורום ובקהילת באפי בכלל, זה בטוח
פיירפליי לא חודשה (עדיין...), אולם ניתן להשיג את פרקי העונה הראשונה ב DVD (וגם כאלה שלא שודרו במקור). הסרט, כאמור, יוקרן מחר באייקון, ואולי יעלה לאקרנים בארץ בנובמבר. ולשאלתך לגבי קרוסים בעונה החמישית של אנג'ל (ספוילרים, כמובן): באפי לא התארחה בעונה הנ"ל. הדמות היחידית שיכולה להיחשב כקרוס היא דמותו של אנדרו.

ברטכה הבאה לפורום

בקשר ל"פיירפליי",היא לא חודשה אבל הלחץ של המעריצים הביא ליצירת הסרט "סריניטי" שבעצם ממשיך את החזון של ג'וס ווידון בנוגע לסידרה אבל על המסך הגדול.

kittycatbone

New member
בקשר לשידורים של פיירפליי

הסדרה כבר שודרה פעם אחת בHOT, בערוץ HOT SPACE שהיה לפני שנה בחופש הגדול....... יש לה 15 פרקים אם אני לא טועה. בינתיים אני אישית לא יודעת עדיין מתי הם מתכוונים לשדר אותה, אבל כבר אפשר להתחיל לראות בלי הפסקה בערוץ XTRA HOT פרסומת לפיירפליי
כל השאר אני חושבת שענו לך

sknr 1

New member
HOT SPACE ----------->>>>>

HOT SPACE ז''ל מת תרם זמנו. תרגיל מסריח של חברות הכבלים !!!

שאלה על האייקון..

איך ומתי אפשר להזמין מקום לישון שם? לא כתוב באתר של האייקון נראה לי.. מישהו יכול לעזור? תודה, מיה.

שיט, המחשב שלי השתגע

ואני לא יכולה לכתוב מספרים.. כנס לאתר של האייקון, ל'לינה ושמירת חפצים', תרד למטה ויש שם פלאפון של אחד שקוראים לו שי פוקס, אני יודעת שכתוב שזה מי שרוצה להלין בבית שלו, אבל ככה הצלחתי להירשם. הוא היה ממש סבבה, יודע להסביר טוב.

kittycatbone

New member
אומייגוד../images/Emo99.gif

זאת גוון נכון?? כאילו השחקנית!
אומייגוד
ואוף, למה לזרוע מלח על הפצעים!??!?!
אני כל כך רוצה להיות באייקון

Loves Bitch

New member
קוראים לה אלכסה דוולוס

וסתם לאינפורמציה כללית היא הייתה [או עדיין] דוגמנית ואפשר לראות אותה בסרט "רידיק", היא מופיעה לאיזה חצי שעה אחרונה של הסרט

talrv

New member
נכון!!! ידעתי שהיא הייתה מוכרת לי..

אבל למה התעללו לה בגבות בסדרה?
ומתי משדרים פרק רביעי? סדרה מומלצת. טל.

למעלה