היי לכולם

• פותח הנושא nan3
  • פורסם בתאריך

יודה ב

New member
nan3

שלום לך, מהכתוב אני מבין שאת בחורה אינטליגנטית ויש לך אפשרויות בחירה רבות. מהו הדבר שאת באמת רוצה לעשות? בהתעלם מחוסר הידע או מהכלים המקצועיים שחסרים לך, מה הדבר שהכי מדליק אותך משלל העיסוקים שמנית? מנסיון העבר, באיזה תחום את מרגישה הכי אוטנטית ומסופקת? כשאת עוצמת עיניים ומדמיינת אותך בעוד כמה שנים קדימה, מי את בחלום? מה את עושה? התשובות שאת מחפשת נמצאות במקום האוטנטי שלך, בחלומות.

nan3

New member
בוקר טוב יודה

הכי מדליק אותי להיות מטפלת בהמון תחומים אני אוהבת לצבור ידע ואני כל הזמן קוראת.. עכשיו למשל מעניינים אותי צמחי מרפא ותזונה נכונה אז אני לומדת לעצמי ומקווה שיום אחד אוכל ליישם זאת ולעזור/לייעץ לאנשים (אני כבר עושה זאת לקרוביי). אני רוצה להדריך ולעזור לאנשים צעירים בוא נאמר אחרי צבא למצוא את דרכם וייעודם בחיים שלא יבזבזו זמן סתם על משהו או לימודים שלא מתאימים להם. (אני מאמינה שכאשר האדם אינו צועד מסלול שלו לא טוב לו ולא הולך לו בקלות). הנומרולוגיה מדגימה זאת יפה. אני רוצה לאבחן ילדים קטנים ולתת להם כלים נכונים להתמודד עם קשיים. אני רוצה להדריך ולייעץ עפ"י קלפים (טארוט, מודעות, אימון). ולשלב בתוך כל זה את התיאוריות הפסיכולוגיות שלמדתי. ובנוסף לכל זאת אני רוצה לגדל ילדים מקסימים ולתת להם את הבית הכי טוב שאני יכולה. לפני מספר ימים שיתפתי את בעלי ואמרתי לו שבעוד 5 שנים אני רוצה שתהיה לי כבר קליניקה לטיפולים. תמיד ראיתי כך את עצמי בבית קטן בערבה שיש בו גם קליניקה קטנה ואני עובדת מהבית ומתאימה את עיסוקי למשפחה. אלו החלומות שלי. יום קסום ותודה לך נאן

nan3

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכם

כולכם נתתם נקודות חשובות למחשבה. נאן

יודה ב

New member
nan3

בוקר טוב לך אישה יקרה, מתוך קריאת דבריך אני חש בתשוקה חזקה לכיוון מאוד מסויים. בשאלה המקורית שלך ביקשת הכוונה מקצועית. והנה יש את הכיוון והתשוקה. וגם ציינת שאין לך ביטחון מספיק במקצועיות שלך כדי לגבות כסף. תבדקי מה עוד את צריכה כדי שתהיי מקצועית מספיק, כדי שתוכלי לאפשר לעצמך לגבות כסף.

למעלה