היי לכולם שאלה....

שיקוש2

New member
../images/Emo13.gif היי לכולם שאלה....

הייי אני קוראת את הספר השלישי עוד פעם ויש לי שאלה..... יודעים איך סיריוס ברח מאזקבן?..... אני חשבתי על זה ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג..... תודה לעונים

liorhikri1991

New member
הוא אנימגוס לא רשום.

כלומר הוא הופך לכלב ומשרד הקסמים לא יודע על זה אז הוא הפך לכלב,הפחיד תסוהרסנים וברח.

ZoHaRoT

New member
חחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"הפחיד את הסוהרסנים"!!!!!!!!!! הרגתה אותי!!!! הוא בעצמו הסביר לשלישייה וללופין איך הוא ברח, הסוהרסנים לא מרגישים בנפש של בעלי חיים כי יש לה פחות רגשות מבני האדם והוא יכול היה לברוח.... "הפחיד את הסוהרסנים" !!!!!!!!!!!!!!!

הוא הרי אנימאגוס.

ולכלבים אין תחושות/מחשבות [שהן ניזונים הסוהרסנים]. אז הסוהרסנים חשבו שהוא מתחיל לאבד את השפיות שלו, כי הם לא חשים במחשבות שלו כבר... אבל הוא בעצם שמר על שפיות שלו ככה... ויום אחד, אחרי שהרבה זמן לא אכל, הוא נהיה כלב רזה, והשתחל מבעד לסורגים, ושחה כל הדרך אל החוף הקרוב.

the ror

New member
עד כמה שזכור לי הם חשים ברגשות,לא

מחשבות... כך שבגלל שרגשות של כלב פחות מורכבים משל אדם אז כמו שאמרת הם חשבו שהוא פשוט מאבד את שפיותו כמו כולם שם. והוא לא השתחל מבעד לסורגים. באחת הפעמים שפתחו כדי להכניס לו אוכל הוא פשוט יצא מהתא שלו בתור כלב(כאמור קשה להם להבחין ברגשות של חיה כי היא היא פחות מורכבת מאדם). בכל מקרה לגבי ההשתחלות מהתא אני אבדוק כי זה מה שזכור לי...

אזקבן זה לא מקום סגור עם סורגים

לא זקוקים להם שם,אבל הוא הצליח לשמור על כוחותיו -וממילא על שפיותו ,הצליח להפוך לכלב ולברוח,והוא מזכיר שסוהרסנים לא מזהים נפש של בעל חיים.

CoralP

New member
כן ../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif

סיריוס הוא אנימאגוס לא רשום. אז להסוהרסנים אין ראייה כל כך טובה כנראה, ובאחת הפעמים שהם פתחו את התא של סיריוס כדי להביא לו אוכל או מים, הוא שינה צורה לכלב וברח משם :] אני חושבת שהוסוהרסנים מרגישים את החום והאנרגיה של בני האדם ומכיוון שסיריוס היה כלוא שם המון זמן [וראית איך אזקבאן משפיע על אנשים..] הם לא הרגישו אותו כל כך, ובייחוד לא כשהוא שינה צורה לחיה.. אומרים גם שסיריוס לא מת או איבד את שפיותו כי הוא ידע כל הזמן הזה שהוא חף מפשע ולכן ההשפעה של אזקבאן לא הרגה אותו והשפיעה עליו בצורה חזקה יותר.

אף אחד מכם לא ציין ש

סיריוס שמר על השפיות שלו בגלל שהוא נאחז בפיסת המידע היחידה שהייתה חשובה לו- הוא היה חף מפשע.

CoralP

New member
זה לא פייר ;;;;;;;;;;;;;;;; ../images/Emo187.gif

אני כע כתבתי אני כע כתבתי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

למעלה