היי בנות

דורית017

New member
../images/Emo13.gifהיי בנות

שלום לכולן, יש לי שאלה , אחותי בחודש שלישי (שבוע 13) מבנה גופה רזה ויש לה בטן ממש קטנה בקושי רואים בטן, זה עדיין לא ניראה כמו היריון , אומנם יש מכנסיים שקצת לוחצים, אך עדיין לא רואים בטן . מתי בד"כ רואים בטן היריונית? תודה לכן

בק 2003

New member
מאד משתנה מאחת לאחת

לי הבטן יצאה רק בשבוע 21. לחברה שלי בהריון הראשון הבטן יצאה לה בשבוע 12 ובהריון השני כבר בשבוע 9.

טאקית24

New member
זה משתנה אצל כל אחת..

אצלי בשבוע 6 יצאה כבר בטן קטנה ומי שמכיר אותי ראה שאני בהריון, ובשבוע 8 כבר אי אפשר היה לפספס את העובדה שזה הריון.. מצד שני יש לי חברה בשבוע 20 שבקושי רואים בטן..

ק ש מ י ר

New member
../images/Emo20.gif

אצלי התחילה לצאת בשבוע 15 בערך אבל גם היום באמצע 18 היא לא לגמרי מורגשת, הרבה עדיין אומרים שהם לא שמים לב ומתפלאים לשמוע שאני כבר בתחילת חמישי, למרות שלדעתי כבר אי אפשר לפספס. לעומת יש לי חברות שכבר משבוע 10 היתה להם בטן מקסימה בצורת כדורסל קטן
ככה שזה ממש אינדיבידואלי.

שבוע 15 ואני מעבירה אותה כאילו כלום...

כרגע זה ממש מתאים לי כי אנחנו לא רוצים לספר עד שנדע, ב"ה, אחרי הסקירה שהכל בסדר. אז עוד שבוע של סודי סודות ואחר כך אפשר לספר לכל העולם, אשתו וגם לכלב שלהם !!! שני הבנים הצעירים שלי עדיין לא יודעים ולא חושדים בכלום...

עד שבוע 14 - לא ראו כלום ../images/Emo11.gif

ופתאום בוקר אחד הבטן הפכה להיות הריונית וכבר לא היה ספק.... בין שבוע 14 ל-15 כבר כולם ראו וידעו....

גם אצלי זה היה ככה.

עד שבוע 15 לא ממש ראו..אבל השבוע פתאום היא ממש יצאה לה לאוויר העולם. ועכשיו די רואים. בעיקר בערב.. בקיצור.. אין מדע מדוייק לזה . זה גם תלוי במבנה הגוף..

שרון 2000

New member
אצלי התחילו לנחש בערך ב 14 שהמכנסיים לא נסגרו

נפיחות היתה הרבה קודם

למעלה