הייי

../images/Emo13.gif הייי ../images/Emo24.gif

מה קורה חבר'ה ?? אני חדשה בפורום של עברי לידר ה - זמר !!!! אשמח להתכתב עליו יחד אתכם , ועל כל נושא שתרצו .. אני אישית מרגישה הזדהות אם כל השירים שלו , הרבה מדבר אליי , כל שיר שלו שאני שומעת נותן לי הרגשה טובה כל בוקר אני מתעוררת מחדש וגאה בזה שאני לסבית
מקווה לשמוע ממכם !

Ez sLeeP

New member
ברוכה הבאה יקירתי,

בת כמה גבירתי? ומה העדפותיה המוזיקליות הספציפיות בעברי? פרטי, נמקי, וצייני שם, גיל, אזור מגורים, ואיך את אוהבת את הקפה שלך? הפוך? למה כ"כ נגטיבי.

חחח ...../images/Emo6.gif

מתוק , עשית לי ממש חקירה משטרתית , אני בת 18 וחצי מחדרה !!! אוהבת את כל השירים שלו הכי הכי את אישה ליוויתן וכמה כוכב.. וקפה ? אני לא מעדיפה לא הפוך ולא רגיל !

ברוכה הבאה!!

האמת שאני לא מרגישה הזדהות כי אני לא לסבית, אבל השירים שלו מצליחים לגעת בכל אחד, לא? בכל מקרה, גם אני (לפחות) אשמח להתכתב איתך!

פספסתי..

כן באמת השירים שלו נוגעים בכל אחד :) לא משנה מי הוא ומה הוא , תודה ! אשמח להיות חלק מהפורום

פק"ל הצטרפות-

דבר ראשון-אני נועה,ואת חובת שר בגלל שאת לסבית את מזדהה עם השירים? אני לא לסבית ומזדהה עם רובם. בצלחה שיהיה לך-ועכשיו את צריכה לענות על פק"ל הצטרפות לפורום-מן מסורת שכזאת-
שם
מקום מגורים
שיר ודיסק אהוב
סתם שטויות על עצמך-תחביבים,מוזיקה אחרת שאת אוהבת וכו'. בהצלחה שיהיה לך. מייקי איך אני כמחליפה?

קצת אדישה ../images/Emo7.gif

חח.. רינת בת 18 וחצי מחדרה , כול הדיסקים שלו אהובים עליי , שיר אהוב ממש זה - כמה כוכב ובובה אחת נוו ... הנה האי החלטיות שלי
, אני אוהבת לשמוע גם פופ וככה שירים שנוגעים ללב , לנשמה תחביבים - ים , לגלוש באינטרנט , בילויים שקטים

S n S

New member
שאאלוםםםםםםםם !

אני שירי וווגמ'ני די חדשה פה.. אז.. אני בטוחה שתהני, כי אני מאוד נהנת

מרילנצח

New member
הי לך

אני מור ולפעמים אני נחמדה!!! סתם אני לפעמים לא נחמדה!!!! אבל זה לא קורה לי הרבה ואפילו הרופא אמר שאני לא נושכת כבר.. אז זה בסדר

../images/Emo9.gif

מקווה שאיתי תהיי הכי נחמדה שאפשר חח.. עדיף לראות, להכיר אני חושבת את הצד הנחמד של האנשים .

Ez sLeeP

New member
שירוש-בייב,

שלום זה בלי א'. אה? כבר ידעת את זה? לא חשוב.

heaven is here

New member
ידעתי...../images/Emo13.gif

אבל זה היה כדי להאריך את המילה... למה ציניות נדבוש??

למעלה