היייי!!!

poogi27

New member
../images/Emo13.gifהיייי!!!

ממצב?
קוראים לי דנה, ואני בת 16 וחצי מראשון לציון.... :) חיפשתי לי אתרים ודברים על מישל ופתאום מצאתי את הפורום הזה וכ"כ שמחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. כי לא ידעתי שהוא קיים ואני חולה על מישל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... כל החברים שלי שומעים כל מיני רוק למיניהם והם צוחקים עליי שאני אוהבת אותה אבל לי זה ממש לא משנה!!!... :) התאהבתי בה כששמעתי את אווריוור!!..... ולפני שבוע בערך צרבתי את הוטל פייפר.... אבל אני מתכננת לקנות את המקורי!!!!!... חחחחח :) גם בחופש החלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה...:) אז נראה מה יצא מזה... :) בהתחלה ששמעתי את הוטל פייפר הרגשתי שדה ספיריט רום היה יותר טוב אבל אחרי ששמעתי שוב שיניתי את דעתי לגמרי!!.. מישל מאוד התבגרה מאז שהיא הוציאה את דה ספיריט רום והדיסק הזה הרבה יותר רגוע... :) אני כ"כ אוהבת אותה כי השירים שלה מדהימים! וזו הזמרת היחידה שאני אוהבת את כל השירים שלה, אני שומעת את האלבומים שלה מבלי להעביר שיר.... :) השיר שאני הכי אוהבת מהדיסק הראשון הוא Everywhere ומהוטל פייפר את Till I get over you

poogi27

New member
../images/Emo121.gif המשך.... :)

אז אני שמחה שיש למישל פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יייייייייייי :) אז זהו בערך... חחחחחח... אני אחזור.... בקרוב... ביי בינתיים! :)

OrdinaryDay

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מקווה שאת לא מתכוונה ללמוד לנגן בגיטרה לבד...כי זה די קשה...

poogi27

New member
הייי ../images/Emo9.gif

מה נשמע? יש לך כינוי יפה!! אני אוהבת את השיר הזה... חחחחחחחחחחח... :) לא מה פתאום לבד!! יש לי ידיים קטנות ואני לא מוכשרת בדברים האלה בכלל... חחחחחחחח... אני אקח מורה או משהו כזה
את מנגנת? :)

הייייייייייייי

השיר הכי אהוב עליי הוא Till I get over you לפי השם מבינים !!! ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jenni frost

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

קוראים לי כריסטינה ואני מבת-ים. אגב גם אני עוד מעט הולכת ללמוד לנגן על גיטרה וגם פיתוח קול ! (למרות שיש לי קול גם כך טוב חח אני ממש אוהבת לשיר)

Sweet Misery

New member
ברוכבא! ../images/Emo140.gif

אני הדר, בת 15 (עוד מעט
) מחולון. גם אני מנסה ללמוד לנגן על גיטרה, דודו.
Hotel Paper הוא בהייחלט מדהים. השירים האהובים עליי הם Something to Sleep to מ-TSR, ו-'Till I Get Over You ו-Tuesday Morning מ-HP.

למעלה