וואו תודה רבה מתוקה
P pompaa New member 1/10/04 #19 ונסה לא מכוערת *נדחפת* היא חביבה. ואני סומכת על הטעם של ג'וני. *סוף ההדחפות*
י ילדה מוקצנת New member 1/10/04 #21 אם מישהו ישים לב לתגובה.. הוא יעלה עלייך או שבגלל שאמרתי את זה אז זה לא יקרה חחחחחחחחח בכל אופן,היא מכוערת לטעמי. ובאמת לא מקנאה .. הפרצוף שלה זוועתי
אם מישהו ישים לב לתגובה.. הוא יעלה עלייך או שבגלל שאמרתי את זה אז זה לא יקרה חחחחחחחחח בכל אופן,היא מכוערת לטעמי. ובאמת לא מקנאה .. הפרצוף שלה זוועתי
° ° w a v e ° New member 1/10/04 #33 גמני חושבת ככה. יש בה משו מוזר שאי אפשר להגדיר וזה מכער אותה... לדעתי
י ילדה מוקצנת New member 1/10/04 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif הרגת אותי עכשיו סופית *מוות קליני*
P pompaa New member 1/10/04 #31 ספיקינג אוף.. מי היו זוגותיו של ג'וני? כל מי שאני מכירה זה את ונסה ואת וינונה ריידר ^_^.
V Vivi Sparrow New member 1/10/04 #32 כנסי (בסדר כרונולוגי) לורי אן אליסון (הוא התחתן איתה והתגרש אחרי שנתיים), שרילין פן, גניפר גריי, וינונה ריידר, קייט מוס, ועכשיו ונסה. אה והוא יצא פעם עם השחקנית ההיא מprivate resort שכחתי את שמה. ובטוח שהוא יצא עם עוד בנות אבל לא יודעים מי.
כנסי (בסדר כרונולוגי) לורי אן אליסון (הוא התחתן איתה והתגרש אחרי שנתיים), שרילין פן, גניפר גריי, וינונה ריידר, קייט מוס, ועכשיו ונסה. אה והוא יצא פעם עם השחקנית ההיא מprivate resort שכחתי את שמה. ובטוח שהוא יצא עם עוד בנות אבל לא יודעים מי.
נ ניקול (גין גריי) New member 1/10/04 #37 הבחורה מPrivate Resort אמילי לונגסטרט' תריצי עלייה חיפוש בגוגל :S