היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

pulpula

New member
נצל"ש - איזה קעקועים יש לג'וני?

יש תמונות טובות שלהם? כי אני רואה רק חלקים כל הזצן בכל מיני תמונות. תודה

WallFlower

New member
באיזה אתר שלו יש תמונות טובות

אבל אני לא זוכרת איפה...אז תיאלצי להסתפק בזה...

תקראו לי מטומטמת, אבל...

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור של הקעקוע הזה? זה באמת היה פעם winona forever או שזה סתם שטויות?

pulpula

New member
מכיוון שאין דרך להגיב לכולכן בו

זמנית (בהנחה שכולכן בנות
) אני מגיבה כאן למטה.. תודה רבה לכולן
עשיתן לי את היום. יש לי עוד 2 בקשות קטנות אם לךא קשה לכן. מישהי יכולה בבקשה לכתוב כאן ביוגרפיה על קצה המזלג ממש של ג'וני? מעניין אותי רק מה מצבו היום (גרוש\נשוי) יש לו ילדים? כמה? מתי הוא נולד תודה. מישהי יודעת גם מה הסיפורים מאחורי הקעקועים? אם יש בכלל? ושוב.. תודה

../images/Emo24.gif

אז ככה בקשר לביוגרפיה אין לי כוח,אז אני אענה לך על השאלות ששאלת בפרט. היום הוא לא גרוש,לא נשוי,רווק (אם אפשר לקרוא לזה כך) עם בת זוג מכוערת ושמה ונסה פארדיי 2 ילדים - לילי רוז (מלודי) וג'ק ג'ון כריסטופר. נולד בתשיעי ליוני - 1963. קעקועים - אז ככה - ביד שמאל לב עם השם של אמא (מתוק ביותר) בטי סו. מעליו,יש משהו שאני לא מצליחה לזהות..משולש או משו. יד שנייה - "שתיין לנצח" היה פעם "וינונה לנצח" (הם היו מאורסים) והוא מחק חלק שיהפוך לשתיין משום שמערכת היחסים בין השניים תמה. מתחת לזה - אינדיאני לזכר סבו,והמורשת האינדיאנית שלו (הוא צ'רוקי - אם ככה כותבים
) בהמשך היד למטה - דרור ומעליו רשום ג'ק - אני לא ממש בטוחה אז זאת לא הצהרה,או שהוא עשה את זה ל"שודדי הקאריביים" או שהוא עשה את זה לג'ק הבן שלו או פשוט שניהם. על החזה בצד שמאל- השם של הבת שלו. ביד ימין גם יש לו קעקוע של הסרט "האמיץ". ברגל אני יודעת שיש לו משהו,אבל לא יודעת מה ובאיזה רגל. עכשיו בכפות הידיים יש לו גם - בכף יד ימין - שלושה קווים (לא ידועה הסיבה) בכף יד שמאל - הספרה שלוש (גם לא ידועה הסיבה) וזה בערך מה שאני יודעת..

למעלה