היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

שאלון../images/Emo26.gif

ממש אבהל ממש משעמם פה אז... שוטו 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום: 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר: 5. חבר/חברה/(גם וגם): 6. כלב או חתול?: 7. שחור או לבן?: 8. שיר אהוב: 9. להקה אהובה: 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: 12. תוכנית טלויזיה אהובה: 13. סרט אהוב: 14. סרט דיסני אהוב: 15. שחקן אהוב: 16. שחקנית אהובה: 17. קוקה-קולה או פפסי?: 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?: 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?: 21. הדשא של השכן ירוק יותר?: 22. עונה אהובה: 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?: 24. People person או סוציומט?: 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו: 26. ביום כיפור- צמים או לא?: 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?: 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?: 29. כמה?: 30. ובמה תעבדו?: 31. שיר ילדות אהוב: 32. סלקום/אורנג'/פלאפון: 33. איך ככה, בחיים?: 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?: 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: 37. עכשיו מבחינה פנימית(): 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?: 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?: 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?: 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?: 43. איך היה?: 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?: 45. לטייל בגשם או בשמש?: 46. חיבוק או נשיקה?: 47. סיינפלד או חברים?: 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?: 49. איך היה השאלון?: 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:

אני עונה../images/Emo9.gif

1. שם:ליה 2. גיל:14 3. מיקום:בת ים 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה 5. חבר/חברה/(גם וגם):אין חבר 6. כלב או חתול?:
7. שחור או לבן?:לבן 8. שיר אהוב: של השירים של ג'סטין וconfession של אשר ויש מלאא 9. להקה אהובה:אנסינק ובלו 10. זמר אהוב:ג'סטין!!!!!! 11. זמרת אהובה:הילרי דאף,כריסטינה , ויש עוד 12. תוכנית טלויזיה אהובה:אפקט הפחד 13. סרט אהוב:היום שליפני מחר 14. סרט דיסני אהוב:יש המוןןן מלך האריות2, מולאן, יש הרבה לא זוכרת 15. שחקן אהוב:אורלנדו בלום, בראד פיט ,ג'סטין חחח 16. שחקנית אהובה:לא עולה לי משו עכשיו 17. קוקה-קולה או פפסי?:קוקה קולה 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:גם וגם 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי מלאה 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לשכן אין דשא 22. עונה אהובה:חורף 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה 24. People person או סוציומט?:people person 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:לא יודעת לא נראה לי 26. ביום כיפור- צמים או לא?:לא יודעת אם זה נחשב כי אני ממש לא מתכוונת לא להדליק טלויזיה ולא לשתות ולא לעשות את כל משאסור אני רק לא אוכלת(עושה הפסקה מאוכל) 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בטחחח שתי תאומות ובן 29. כמה?:3 30. ובמה תעבדו?:רפואה 31. שיר ילדות אהוב:לא זוכרת 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' 33. איך ככה, בחיים?:פסדר , סביר.. חיים
34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10:במראה: 9 באופי:9 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:להוריד קצת משקל
36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:שיער שחור או חום מחומצן עם פסים בלונד טיפה ארוך, גוף משולש , אף דומה לשל ג'סטין , עיניים לא חשוב איזה ,רגליים ישרות שונאת רגליים עקומות,לא שעיר,קצת יותר גבוה ממני והכי חשוב שרירים!!! 37. עכשיו מבחינה פנימית():נאמן,מתחשב,אוהב,אכפתי,לב טוב, שיוהב אותי באותה מידה כמו שאני אותו, שיספר לי הכל ,שיבטח בי וכ"ד 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:לדעתי זה דוחה אבל אם נגיד במיסבה עם חברים אז אפשר לישתות איזה משו קטן אבל לא להגזים 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא מנהלת כלום 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:ג'סטוש.. ובכל השאר אני סתם קוראת 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:לא זכור לי שהיתי בהופעה חחחח 43. איך היה?:לא יודעת 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשמוע מוזיקה 45. לטייל בגשם או בשמש?:בגשם 46. חיבוק או נשיקה?:גם וגם 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:לא ממש 49. איך היה השאלון?:פסדר רגיל.. 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!: תיחיו את החיים כמו שהם וכל משקורה הוא לטובה.. תילמדו להודות בטעויות שלכם ולבקש סליחה

RJlake

New member
עונה...

1. שם:נועם 2. גיל:15 3. מיקום:ירושלים 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד 5. חבר/חברה/(גם וגם):אין 6. כלב או חתול?:כלב 7. שחור או לבן?:שחור 8. שיר אהוב:יש מלאאאא 9. להקה אהובה:הובסטאנק 10. זמר אהוב:ג'סטין 11. זמרת אהובה:דלתא גודרים 12. תוכנית טלויזיה אהובה:חברים!!!! 13. סרט אהוב:זהות 14. סרט דיסני אהוב:אין 15. שחקן אהוב:שיין וסט 16. שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס 17. קוקה-קולה או פפסי?:קוקה קולה 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:מקדונלדס 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנים 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי ריקה 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:מהה? 22. עונה אהובה:סתיו 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילה 24. People person או סוציומט?:איש של אנשים 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:לא 26. ביום כיפור- צמים או לא?:לא 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:לא ממש 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:כן 29. כמה?:2 30. ובמה תעבדו?:פסיכולגית 31. שיר ילדות אהוב:אמממ לא יודעת... 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון 33. איך ככה, בחיים?:ככה ככה 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 6 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:לא עולה לי... 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:גבוה עם זיפים שיער שחור ועינים ירוקות... 37. עכשיו מבחינה פנימית():רגיש ואכפתי וסבלני... 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:שקטים 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:איכססססס 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:ג'סטין 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:ואי מזמן 43. איך היה?:לא זוכרת.. 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשמוע מוזיקה 45. לטייל בגשם או בשמש?:גשם 46. חיבוק או נשיקה?:נשיקה 47. סיינפלד או חברים?:חבריםםםם 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:לא 49. איך היה השאלון?:רגיל 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:די עם האלימות!!!!! אלוהים לא סתם ברא לכם פה!!!!!!!!!

|כוכב| תשובות שלי |כוכב|

1. שם:טל טפיארו 2. גיל:13 3. מיקום:בית שמש 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמיד 5. חבר/חברה/(גם וגם):חבר 6. כלב או חתול?:כלב 7. שחור או לבן?:לבן 8. שיר אהוב:no es amor 9. להקה אהובה:AVENTURA 10. זמר אהוב:ג'סטין 11. זמרת אהובה:נטליה אוריירו 12. תוכנית טלויזיה אהובה:חברים 13. סרט אהוב:ביג דדי 14. סרט דיסני אהוב:מלך האריות 2 15. שחקן אהוב:ג'סטין טימברלייק |הוא נקרא שחקן, לא?| 16. שחקנית אהובה:אין.. 17. קוקה-קולה או פפסי?:קוקה קולה 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגראנץ' 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:בנות 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חחחחח חצי ריקה 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:בטח.. 22. עונה אהובה:חורף 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:של יום 24. People person או סוציומט?: 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:לאאא 26. ביום כיפור- צמים או לא?:ברור צמים 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:כן 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בטחחחחח 29. כמה?:3 או 4 לא סגורה על זה.. אני יתן לג'סטין להחליט 30. ובמה תעבדו?:פסיכולוגית 31. שיר ילדות אהוב:יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן......... 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:סלקום 33. איך ככה, בחיים?:לא משהו.. 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10? 2 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:לא יודעת.. 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:אמממ שלא יהיה לו אף ענק, לא חצ'קונים, לא תלתלים.. בקיצור שלא יהיה מכוער.. 37. עכשיו מבחינה פנימית():שיאהב אותי, שיהיה פתוח,שיהיה לארג'..... 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:במקומות שקטים 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:גועל נפש 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה בתפוז 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:של נינט 43. איך היה?:פסדר.. לא משהו 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשמוע מוזיקה 45. לטייל בגשם או בשמש?:בגשם 46. חיבוק או נשיקה?:חיבוק 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:כןןןןןן נמאס 49. איך היה השאלון?:בסדר.. העביר ת'זמן 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:אממממ... חיו ותן לחיות..

RJlake

New member
חחחח כנסי שניה...

"שלא יהיה לו אף ענק, לא חצ'קונים, לא תלתלים"... בדיוק תיארת את ג'סטין איך שהוא היה באנסינק....

Justin RuLeZ

New member
אנייי!!!חסר לכם אתם לא נכנסים לראות

1. שם:ספיר-ספירוש 2. גיל:16 וחודש 3. מיקום:מעלות-חור בצפון 4. תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידדה 5. חבר/חברה/(גם וגם):יולה הבובההה.. 6. כלב או חתול?:כלב 7. שחור או לבן?:שחור 8. שיר אהוב:never again-justin ,unbraek my heart 9. להקה אהובה:אנסינק רולז פור איוור 10. זמר אהוב:ג'סטין 11. זמרת אהובה:כריסטינה וג'וג'ו 12. תוכנית טלויזיה אהובה:מכושפות אנג'ל וכל מה שבערוץ 3 חח 13. סרט אהוב:ארמגדון אני יכולה לראות אותו אלף פעם וכל פעם לבכות בו 14. סרט דיסני אהוב:ממזמן לא ראיתי אז לא זוכרת 15. שחקן אהוב:יש מללאא כמו אדי מרפי אדם סנדלר אשטון קוצ'ר 16. שחקנית אהובה:גם מלאא אין כוח לפרט 17. קוקה-קולה או פפסי?:פפסי 18. מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגר קינג 19. בנים או בנות (לא בקטע מיני)?:אז באיזה קטע?חחח 20. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה?:חצי ריקה -תמיד משהו חססר 21. הדשא של השכן ירוק יותר?:לאאאאאא הוא צהוב חחח סתםם 22. עונה אהובה:קיץץץ 23. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה?:לילההה מתה על הלילה 24. People person או סוציומט?:אה? 25. חושבים שיש לכם סעיף נפשי כלשהו? פרטו, נמקו והדגימו:אה? 26. ביום כיפור- צמים או לא?:צמים 27. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים?:בטח 28. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים?:בטח 29. כמה?:4 30. ובמה תעבדו?:או עורכת דין לענייני משפחה או רקדנית מקצועית וכוריאוגרפית 31. שיר ילדות אהוב:הבית של פיסטוק חחחחח הייתי חולה על הסדרה הזאת 32. סלקום/אורנג'/פלאפון:אורנג' 33. איך ככה, בחיים?:חיים חיים כמו בזבל 34. תנו לעצמכם ציון בין 1-10:לא מסוגלת אני יותר מ 10חחח סתם 35. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם?:לא יודעת להיות פחות ביישנית?(אני לא ממש ביישנית רק כשאני מכירה אנשים חדשים אני ביישנית) 36. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:שחר-חחח עייניים כחולות שיער שטני גבוה רזה עם גוף יפה חחחח 37. עכשיו מבחינה פנימית():רגיש אוהב מעניק דואג קנאי(פשוט אוהבת שהם מקנאים)סבלני סלחן פתוח לא ביישן וחפרן חחח שונאת להרגיש כאילו אני צכה לפתח את השיחה 38. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים?:רועשים מועדונים פאבים וכאלה 39. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:משחרר ולפעמים כיף 40. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה?:לא 41. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ?:פה כריסטינה אגילרה מחול ועד כמה ככה.. 42. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה?:בהפקה של סלקום 43. איך היה?:וואי היה פצצצההה.. 44. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה?:לשמוע מוזיקה יש כאן מישהו שמעדיף אחרת??? 45. לטייל בגשם או בשמש?:בשמש 46. חיבוק או נשיקה?:נשיקה 47. סיינפלד או חברים?:חברים 48. עוד מעט נגמר, מתרגשים?:לא 49. איך היה השאלון?:תאמת??מעייף וארוך...טוב תראו את השעה שאני עושה את זה 50. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום!:אוקיי אז ככה אומה יקרה...חחחחח סתם אין לי כלום אני פשוט ילדה מתוקה ופשוטה חחחח

אייקון 2004 - כרטיסים חינם ../images/Emo153.gif

תפוז אנשים ופסטיבל המדע הבדיוני, הפנטזיה ומשחקי התפקידים הארצי השנתי מחלקים לכם 25 כרטיסים למגוון הרצאות, הקרנות ופעילויות בפסטיבל אייקון - חיים ומוות! חלוקת הכרטיסים בשיטת כל הקודם זוכה! למידע נוסף, ליחצו כאן
חג סוכות שמח והמשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

למעלה