היום בתפוז

../images/Emo13.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מתקיימת החגיגה הגדולה של פורום האבקות wwe לרגל 3 שנים לקיומו. חידון מיוחד שבמהלכו תוכלו לזכות בתלושים על סך 100 ש"ח לרכישה ברשת סטימצקי!
"לב לי לו" הוא שם העמותה החדשה שהוקמה ע"י פורום "למען הקהילה"- עכשיו הזמן להמשיך להרתם לעזרה. בואו לקרוא על העמותה ולראות מי זקוק לעזרה, ואיזה מעשים טובים אפשר לעשות היום.
משחק השש בש הכי מדליק שהכרתם בישראל עלה היום לאויר. הכנסו עכשיו לצ'ט של תפוז ונסו לשחק. זהירות, רק לא להתמכר!
הקליפ של הפסטיגל עלה היום לאויר- בלעדי לגולשי תפוז אנשים! בואו לראות את נינט טייב, הראל סקעת, הראל מויאל, אגם רודברג, מאיה בוסקילה, רוני סופרסטאר והדצים - כולם בשיר (רומני) אחד!

Misery Of Life

New member
למה?../images/Emo160.gif

למה אני מתכנן כל כך הרבה ועושה כל כך קצת? למה יש לי מספר כל כך קטן של חברים מהשכבה? למה החברים שלי מהשכבה חוץ משלושה הם לא ממש חברים שלי? למה אני אף פעם לא מגיע למפגשי שנה? למה אני לא כותב מספיק בפורום? למה אני בקושי מדבר עם אנשים באייסיקיו? למה אני כל כך עצלן ולא מתכונן למבחן פתיחה של בר אילן? למה אני לא עושה את השיעורים של החוג? למה אני מאחר כל יום לביצפר? למה כולם חושבים שאני כל כך עשיר? למה אני לא מוצא זמן לעדכן את הבלוג, לכתוב ביומן, להכין מתנות לאנשים שאני אוהב? למה אני לא עומד על שלי? למה אני לא מסתדר בכיתה שלי? למה כולם מחשיבים אותי כחכם גדול? למה יש לי ילדים כל כך מפגרים בכיתה? למה משטרת התגובות בסימיל הושעתה (ויכול להיות שבגללי)? למה אני לא מוצא זמן לשחק באקסבוקס? למה כואבת לי הרגל? למה אני מתלונן על כל דבר? למה אני כל כך מעצבן? למה אף אחד לא יגיב על זה? זה בעצם מסכם את הלמה שלי להרגע אשמח אם תענו לי

yo t a m

New member
ככה זאת לא תשובה,

ולכן לא אוכל לענות על כל שאלותיך.
אבל המ, לפחות אחד יגיב על זה ^^ ככה שהשאלה האחרונה לא הייתה צריכה להיות למה אלא האם.

ok, hunny, relax

1) שמעת על לוח זמנים? 2) אתה כנראה מיוחד מידי בשבילם. 3) תגיד תודה! (מניסיון
) 4) מה זה?
5) זה עדיף ככה, סמוך עליי... 6) כי כל התהליך של כניסה לאיייסי ארוך ודפוק. 7) מה זה?2 8) זה החוג שלך... 9)ראה תשובה 1. 10)ראה 3. 11)ראה 10. 12)עכשיו אתה עושה את זה! (?) 13)אוי, השטויות. 14)ראה 5. 15)בגלל שמחשיבים אותך כחכם. 16)? ^^ 17)אוקיי, עד כאן!! >__< אדוני, אני מתמודד עם בגרויות, עם כיתה דפוקה, עם הדרכה (שאני עוזב), עם טיול סוכות שאני בכלל מרגיש שזה עול מחורבן עם עקמת בגב ו......... דיי, מישהו אומר לי שלום בבוקר כשאני נכנס??? מי אני ??? מי אאאננננייי?<?. שיט. סליחה.

GalBatz

New member
ובכן,../images/Emo87.gif

חלק נכבד מהרשימה שלך אלה דברים שתלויים רק בך, ואתה יכול לשנות אותם אם זה באמת מפריע לך. ובקשר לדברים שפחות תלויים בך, כמו הילדים המפגרים בכיתה שלך - מה איכפת לך מהם? אתה בעצמך יודע שהם מפגרים ושכל מה שהם עושים או אומרים לך זה סתם כי הם כאלה. אז פשוט תתעלם, זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע.

בעקרון...

כי אם לא היו לך ירידות בחיים, איך היית יודע שאתה נמצא בתקופה טובה? ובגלל שבלי השאלות הללו, לעולם לא יכולת לשפר את המצב, כשחושבים על זה.

למעלה