הודעה חשובה

שויי

New member
../images/Emo13.gif הודעה חשובה

את שרשור המתכונים לשבועות כדאי להשאיר נקי מנושאים אחרים. כך נוכל ליצור אליו קישור ולראות בקישור רק את המתכונים. על מנת לתקן, מחקתי בשרשור שבועות את כל ההודעות הלא רלוונטיות של השודדת הבלשית והליצנית. רק אמיגורו תצטרך לשלב שוב את הקישור שלה שנימחק גם הוא. איתכם הסליחה ומי יודע בכלל אם הצליחה לי המחיקה

אני קשת הבנה

לוחצת על קשורים נכנסת למתכונים ומקבלת את כל השיחות שלנו מלפני פרפפו. אז איפה המתכונים
קשהלי להתמודד.................
שלום-ית

שלומית אל תיכנסי ל"קישורים" ואת המתכונים

תימצאי בשירשור ה"נקי" ששויי פתחה לשם כך. את התגובות אם יש לגבי מתכון מסויים כדאי לכתוב בהודעה נפרדת ולא באותו שירשור וכך יהייה לנו שירשור נקי של מתכוני שבועות

שויי

New member
שלומית, אולי הצלחתי...

תיכנסי ל - קישורים ומשם למתכונים. אני חושבת שהעברתי את שרשור שבועות בהצלחה, אם לא, השודדת תאכל אותי, שמת לב שהיא מבריזה
מעניין מה יש לה להגיד על זה שהיא מפקירה את הפורום למחקנית כמוני.

היא לא מבריזה...היא בפגישה חשאית../images/Emo29.gif

היא גם לא תאכל אותך
אין לך קשקשים...

נכנסתי לקשורים

ולהודעה של דורית וקבלתי שוב את כל התגובות של כלם. אז מה הואילו חכמים................
הרי את כל מה שכתבו יש כאן. שלומית

חברים יקרים. מבטיחה בערב ליצור קישור למתכונים

קודמים. רק סבלנות וקצת מזל
. אמצא את כל הנושאים האבודים ואקשר אותם. יתכן שניבנה תיקיה מיוחדת למתכונים.

קליפסו 8

New member
סבסתבא יש לי משהו מענין לשבועות, רק שזה לא

יהיה כמו הרוסטי\רושטי שקיבלתי בשוויץ, נזכרתי היכן, אחרי שראיתי אי התאמה משמעותית בין המתכון שהביאה שויי, לבין מה שקיבלתי, עשיתי חושבים וזאת המסקנה, בלוצרן, ביקשתי רושטי ולא הבינו אותי, הסברתי להם מאיזה חומרים המאכל מורכב, וזה מה שקיבלתי: בולבוס ענק מבושל בקליפה, פרוסת גבינה צהובה לא מי יודע מה, ומלפפון חמוץ בגודל זוקיני, עד היום לא ברור לי מה הוא עשה שם בצלחת, אבל לעיצומו של ענין, אם לא הוגים במבטע מדוייק של המילה, הם לא מבינים, ואכן זה מה שקיבלתי
וזה מזכיר לי עוד קטע, חיפשנו איך להגיע לעיירה בשם טיטי סי , אלה כבר לא שוויצרים, אלא גרמנים, ושאלתי אשה על טיטי סי, היינו כבר לא רחוקים, ענין של כבישים ופנייה נכונה, והיא הסתכלה עלינו כאילו ירדנו מהירח, שוב שאלתי ושוב היא אימצה את מוחה ולא הבינה מה אנחנו מחפשים, חזרתי שוב טיטי סי טיטי סי, אך זו, היא צרחה בשמחה טיטיסיטטיסי , הבנתי מהרצף המהיר של שם המקום, שצריך להגות את המילה מהר, אחרת לא מבינים מה זה
טוב אז עכשיו לעצם הענין, תראו לי בדיוק איפוא אני צריכה לכתוב את המתכון, למה התבלבלתי, לא רוצה עוד פשלה של כתיבה מחוץ למסגרת
אפרופו נעצים אני רואה טוב

dyona

New member
הזכרת לי מעשה שהיה

יצאנו עם רכב משדה התעופה שארל דה-גול ושאלנו מישהו בצרפתית "איפה פאריז?" הוא הסתכל עלינו באותו מבט שתארת, כאילו נפלנו מהשמים, ולא ידע מה אנו רוצים מחייו. חזרנו עוד מספר פעמים ובסוף הוא התעשת ואמר "או, פארי?" ובחיוך גדול הראה לנו את הכיוון הנכון...

שויי

New member
../images/Emo124.gif נו קליפסו, די לטסטסטסטס

היית צריכה לעבור את הטסט בפעם הראשונה, זה פשוט הבוחן
שלא היה משהו. אל תחזיקי אותנו במתח ותראי לנו טיפה מסודות המטבח שלך. השרשור צועק את עצמו, את לא תפספסי אותו

שויי

New member
../images/Emo46.gif זה פשוט נורא ../images/Emo173.gif

כל המאכלים המדהימים שאתן מכינות ותכינו... נו טוףףףף מה לעשות, אני ארקוד סלינו על כתפינו
ואביט בכניעה בכל היאמייייייייייי המרקמי, הלבן והטעים הזה שאסור לי להתקרב אליו.

stp51

New member
קליפסו../images/Emo70.gifהכופתאות שלך זה הפאפנש של הרומנים,

אמא ז"ל של ישראל היתה עושה אותם וזה טעים טעים, יאמי יאמיייייייייייייייייייייייייייי

קליפסו 8

New member
נכון זה דומה, אבל נדמה לי שהפפאנש מתוק יותר

ושזה גם דומה לכופתאות גבינה בנוסח הונגרי, קרובות גם לכופתאות גבינה בנוסח רוסי, פולני, בקיצור כופתאות קיבוץ גלויות, יש רק בעייה, עד להגשה הן כל הזמן הולכות ונעלמות

למעלה