ההופעה בערוץ 10 פשוט מדהים...
P pinkangy New member 25/1/03 #3 מהמם ! משאיר טעם של עוד ועוד... אין ספק - עברי יודע לתת הופעה חבל"ז, ואני מגלה את זה כל פעם מחדש. מה שמזכיר לי שלא הייתי בהופעה כבר כמה חודשים...
מהמם ! משאיר טעם של עוד ועוד... אין ספק - עברי יודע לתת הופעה חבל"ז, ואני מגלה את זה כל פעם מחדש. מה שמזכיר לי שלא הייתי בהופעה כבר כמה חודשים...
N not myself anymore New member 25/1/03 #6 מסתבר שרואים אותי שם.. בקהל בעעעעעעעעעעעעעעעע למה למה הם צילמו את הקהל ?????
U UnderLittleJunkie New member 25/1/03 #8 היה ע-נ-ק~ אני כבר מת לראות את החלק השני~~ וזה מזכיר לי גם שלא הייתי כבר הרבה זמן בהופעה שלו~~
ה המורדת הקטנטנה New member 25/1/03 #9 אני נורא ../images/Emo7.gif עצובה הייתי בשבת אצל דודים שלי והם שומרים שבת אז התחשבתי ותיכננתי את הוידאו להקליט את ההופעה אבל הוא לא עשה את זה!!!!!!!!!! ועכשיו אין לי הופעה...........
אני נורא ../images/Emo7.gif עצובה הייתי בשבת אצל דודים שלי והם שומרים שבת אז התחשבתי ותיכננתי את הוידאו להקליט את ההופעה אבל הוא לא עשה את זה!!!!!!!!!! ועכשיו אין לי הופעה...........
U UnderLittleJunkie New member 25/1/03 #10 לא נורא יש לך עוד חלק שבוע הבא ואני מבטיח לך שעוד יהיה אלף שידורים חוזרים של החלק הזה
ב בנשמה צהוב New member 26/1/03 #11 ישנתי אצל חברה שלי ופספסתי ../images/Emo10.gif איזה באסה, אבל לפי מה שאני מבין יש 2 חלקים?!? יעני יש בשבוע הבא עוד חלק??????
ישנתי אצל חברה שלי ופספסתי ../images/Emo10.gif איזה באסה, אבל לפי מה שאני מבין יש 2 חלקים?!? יעני יש בשבוע הבא עוד חלק??????
R RozeMary New member 26/1/03 #15 היה מה זה יפהההההה יש שמועות שראו אותי......אהמ.....עידו....??? סה"כ היה נחמד אבל רואים שהוא מאוד אנטיפת לקהל..... אחלה הופעה
היה מה זה יפהההההה יש שמועות שראו אותי......אהמ.....עידו....??? סה"כ היה נחמד אבל רואים שהוא מאוד אנטיפת לקהל..... אחלה הופעה
ח חיים המדופלם New member 26/1/03 #16 שום אנטיפאת! נראה לפעמים שהקהל לא מעניין אותו אבל זה רק בגלל שהוא שר הוא מתרכז כולו בשיר ושר אותו ברגש ומכל הלב! צריך לראות איך הוא מסתכל על הקהל ואיך שהוא מחייך כדי להבין כמה שעברי אוהב את הקהל שלו בהופעות! (ושכל השאר שימצצו לו!)
שום אנטיפאת! נראה לפעמים שהקהל לא מעניין אותו אבל זה רק בגלל שהוא שר הוא מתרכז כולו בשיר ושר אותו ברגש ומכל הלב! צריך לראות איך הוא מסתכל על הקהל ואיך שהוא מחייך כדי להבין כמה שעברי אוהב את הקהל שלו בהופעות! (ושכל השאר שימצצו לו!)
U UnderLittleJunkie New member 26/1/03 #17 הוא בכלל לא אנטיפאת בתור אחד שהיה בהרבה הופעות של אמנים אני יודע בדיוק איך זה שאמנים אנטיפאתים ועברי ממש לא~~~ רואים עליו שהוא ממש אוהב את הקהל שלו
הוא בכלל לא אנטיפאת בתור אחד שהיה בהרבה הופעות של אמנים אני יודע בדיוק איך זה שאמנים אנטיפאתים ועברי ממש לא~~~ רואים עליו שהוא ממש אוהב את הקהל שלו
ח חיים המדופלם New member 26/1/03 #18 אביב גפן נראה כאילו שאם היה לו כדור... הוא היה יורה אחד אחד על כל אחד מהקהל...