ב-7/2 יום שלישי ....

orit love nick

New member
../images/Emo13.gifב-7/2 יום שלישי ....

יש בmtv את עשרת הלהיטים של בקסטריט בויז בבוקר בשעה 11 ובערב שידור חוזר גם בשעה 11 אז מי שמעוניין לראות שיראה!!!

דולב23

New member
../images/Emo207.gif שאלה על המאמרים

לפני הכל תגובה קטנה לנושא הפתיחה של השרשור: את מכירה פה מישהו (בעיקר מישהי) שיפספס או תפספס את המצעד ביום שלישי? נראה לך שיש סיכוי שדבר כזה יקרה? אני רק מקווה שלא יהיה מצעד ב27.2, כי באותו יום אני עובר ניתוח לסגירת נקב בעור התוף באוזן ימין. ועכשיו לנצל"ש: הדר, את חושבת שזה יהיה בסדר אם אקח והעתיק את המאמרים שבפורום (על איך נולדה הלהקה וכולי) לפורום בהייד פארק? אני חושב שזה חשוב שאנשים יידעו שהבקסטריט היא לא סתם עוד להקת בנים אלא הלהקת בנים ההכי טובה שיש ולכן אני אשמח מאוד לפרסם את המאמרים. בתודה מראש, דולב.

oceanblaze

New member
המ,

בעיקרון אתה צריך לשאול את מי שכתב את המאמר, לא אותי. [רשום שם מי כתב כל מאמר. לדוג', את הביוגרפיה כתבה אתי.] אם כן יסכימו לך, יהיה נחמד ביותר אם תשים קישור לפורום כאן, או לפחות תציין שזה מפורום בקסטריט בויז בתפוז.

דולב23

New member
תודה

אני בהחלט אציין מהיכן לקוח המאמר, הרי אני מציע לכן באופן קבוע לבוא לפורום בהייד פארק, ואני גם המלצתי מספר פעמים למצטרפות שם להצטרף גם לכאן אז כך שזה בסדר, אני משתדל להיות הוגן עם שני הפורומים.

TrAd RaD

New member
כולסטאוטומה??../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

בהצלחה
רפואה שלמה

Shiri from the block

Active member
מנצל"שת../images/Emo113.gif טוב אז אממ, אני חוזרת מחר לבסיס, נראה לי ששם יהיה לי יותר קל כי בבית יש לי יותר מידי זכרונות של..מה שכתבתי בהודעה כשחזרתי.. אז אממ, מקווה שיהיה טוב, ונתראה בתקווה ביום שישי כי לא נראה לי שאני אסגור שבת, אמרו שרוב הסיכויים שלא נסגור.. אז אממ זהו, שבוע טוב לכולן../images/Emo13.gif

עוד 2 דקות ...

עשרת הגדולים של הבויז
ודרך אג מי ער בשעה 7:00 בבוקר
תלכו לישון ...

דולב23

New member
גם אני ראיתי

אני מכנה את המצעד הזה: "מצעד ההפתעות" מפני ששודרו בו קליפים שלא ראינו זה זמן רב (בכל אופן, אני לא ראיתי זמן רב) ואין ספק שזה היה המצעד המפתיע והיפה ביותר שלהם בזמן האחרון. בפורום בהייד פארק העליתי את תוצאות המצעד יחד עם מילות השירים (אני פועל כך אחרי כל מצעד). הנה לינק לפורום, כדי שתוכלו לראות את תוצאות המצעד: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=12806

../images/Emo41.gifTop 10../images/Emo41.gif

10 WE'VE GOT IT GOIN' ON - BACKSTREET BOYS 9 MORE THAN THAT - BACKSTREET BOYS 8 I WANT IT THAT WAY - BACKSTREET BOYS 7 I'LL NEVER BREAK YOUR HEART - BACKSTREET BOYS 6 DROWNING - BACKSTREET BOYS 5 LARGER THAN LIFE - BACKSTREET BOYS 4 THE CALL - BACKSTREET BOYS 3 INCOMPLETE - BACKSTREET BOYS 2 EVERYBODY (BACKSTREET'S BACK) - BACKSTREET BOYS 1 I STILL - BACKSTREET BOYS יו איזה טופ 10 מושלם!!
רואים שהצבעתי...

למעלה