בוקר טוב

mimi227

New member
../images/Emo13.gif בוקר טוב

אני נבחנת במועד דצמבר, לומדת לבד, ומחפשת הרבה באינטרנט אתרים שיש בהם תירגולים, חוץ מהתרגילים בספרים שיש לי. בכמה תרגילים לדוגמא מאתר לוגי, בחלק מהשאלות יצאו לי תשובות אחרות מאשר התשובות באתר, השאלות פשוטות מאוד אבל אם הטעות אצלי אז כל הבסיס שלי שגוי, מה שיגרור טעויות בבעיות קשות יותר. אני רוצה לעלות אותן לכאן כדי לראות אם אכן יש טעות או שהטעות היא אצלי. אפשר לעלות אותן לכאן או רק לצרף קישור? (מבחינת זכויות יוצרים וכו') תודה.

Xenox

New member
לא מכיר את החוקה כ"כ טוב

אבל נראה לי שאפשא להעלות לינק, הרי האתר חופשי לא?

mimi227

New member
אוקיי

השאלות באמת קלות להחריד, הן רק דוגמאות להסברים הקצרים שבאתר סתם פתרתי כי כבר הייתי באתר, אבל בגלל שחלק מהתשובות שלי לא תאמו לתשובות באתר קצת נבהלתי. אני לא יכולה לעלות כל שאלה בלינק שונה כי יש להן אותה הכתובת אז לינק לאתר עצמו בממוצעים- שאלה 4 בגאומטריה- שאלות 1, 5 תודה.

olgazi

New member
גם לדעתי

יש להם טעות באתר: בשאלת הממוצעים התשובה לדעתי 3 גאומטריה: שאלה 1:X=70 שאלה 5: תשובה נכונה 2

mimi227

New member
זה גם מה שיצא לי

חוץ בממצועים, ששם לדעתי התשובה לדעתי היא 2, כלומר 130 אני לא יודעת אם התכוונת לזה, כי רשמת בבמוצעים תשובה 2 כמו באתר אני יודעת שהשאלות ממש פשוטות, ואני כן יודעת איך לפתור אותן ואני צריכה להיות עם יותר בטחון בדרך שלי ובתשובות שלי, וזאת אחת הבעיות שלי באמת- לפעמים אני מערערת לעצמי את הבטחון, ולא בוחרת בתשובה שחשבתי שהיא נכונה. בגלל שאני לומדת לבד, ובספרים של יואל גבע אין ממש הסברים אני הרכבתי לעצמי רשימה של חוקים ושיטות, בגלל זה אני מנסה לא להיות יותר מדי בטוחה בעצמי שאני צודקת, ומבררת בדיוק אם יש טעות בשאלות שהתשובות שלי לא תואמות לתשובות האמיתיות, אבל לפעמים אני יותר מדי לא סומכת על עצמי. תודה על העזרה, ועוד שאלה (גם משם): היקפו של עיגול 2 פאי מהו שטח העיגול? אני אמרתי פאי, כי אם היקף שלו 2 פאי, הרדיוס שלו שווה ל-1, ואז השטח שלו הוא פאי 1 בריבוע, ושווה לפאי. הם אומרים 6 פאי. לא ברור לי למה ואיך.

olgazi

New member
בשאלת הממוצעים

הסתכלתי במקרה על שאלה 3 שגם שם יש טעות לדעתי התשובה היא 3 ובשאלה 4 את צודקת והתשובה באמת 130. גם בשאלת הגאומטריה שהצגת אני חושבת שהתשובה היא פאי. ניראה לי שלא כדאי לך לתרגל יותר מהאתר הזה הוא מלא טעויות!

mimi227

New member
צודק!

ממש נלחצתי, אמרתי אלוהים אדירים אפילו בשאלות דביליות אני טועה?! אז מה יהיה עליי במבחן עצמו?!
(חצי פולניה= נלחצת בקלות) תודה! חזר אליי הביטחון

למעלה