אפשר עזרה?

soulless lover

New member
../images/Emo13.gif אפשר עזרה?

שלום, אני צריכה עזרה בפירוש מושגים, או אולי איזה אתר או ספר שאתן יודעות שיוכל לעזור לי. פשוט אני במגמת מחול ואמרו לי לפרש כמה מושגים. חלק מהם אני יודעת אבל לא ממש בטוחה. אולי את אתן תוכלו לעזור לי? בכל מקרה, גם אם לא, תודה על הזמן שלכן... אז ככה המושגים הם: 1. בטו 2. פליק פלאק (יש מצב אן טורנאן) 3. דה סי דה לה 4. פה דה בורה דה סו דה סו ובקפיצות מידל אלגרו: 1. אמבואטה (קפיצה זו מופיעה בנוסף בקפיצות קטנות, ובסיבובים. המורה רוצה שאני אפרש רק במידל אלגרו) 2. סו דה בסק תודה רבה!

Miss Bayadere

New member
ממ בחרת מושגים קצת קשים להסבר חחח

1.בטו זה בעצם ביט וביט משמעו לתת "מכה" על הרגל. זה יכול להופיע בכל מיני תרגלים,למשל בג'טה
2.פליק פלאק זה בעצם "ליקוק" של הרצפה עם סיבוב. לפני שמבצעים את התנועה הרגל צריכה להיות במצב אל-סקונד כאשר חייבים להוריד קודם עקב ולהרים את הרגל שבאל-סקונד!! בהתחלה הרגל נכנסת לחמישית נקייה מאחורה(אפאסה) ו"מלקקת את הרצפה"(מין וויש כזה חח)וביחד עם הליקוק את מתחילה להסתובב החוצה או פנימה(אן דהור החוצתה ואן דדן פנימה)ולאחר מכן מכניסה את הרגל לחמישית נקייה(הפעם חמישית רגילה
) כאשר בפעם השנייה את כבר מתחילה לעלות על רולווה ואז מסתובבת...קצת קשה להסביר האמת חחח 3.דה סי דה לה זה מעבר מהיר של הרגל מקדימה להצידה או מהצידה לאחורה כאשר הרגל ב90 מעלות.כמו חץ כזה-זה חייב להיות חד!! *פטי אלגרו: 1.אמבואטה זה בדיוק מה שכתבת...קפיצה כשכל פעם מסתובבים חצי כשהרגל בקודפייה. 2.סו דה בסק(אוי אני מתה על זה
)-רגל ימין(למשל)נמצאת באל-סקונד ורגל שמאל בפלייה. לאחר מכן את מסתובבת חצי סיבוב(תנופה) והפעם ימין בפלייה ושמאל ישרה ולאחר מכן את פשוט קופצת בסיבוב כשהראש הוא בדיוק כמו בפירואט,חוזר מהר! את בעצם מרימה את רגל שמאל ואח"כ מביאה את ימין יש לפסה מעל הברך. מקווה שעזרתי!!
אה ואתר מעולה שיכול לעזור לך-ABT

ספירוש הסו דה בסק זה...

המ שעשינו אז עם מריה סיבובים כאלו בקפיצה הצידה?@

ספירוש בסו דה באסק...

הרגל לפני שנוחתים מגיעה לקודפיה
כבר בשיעור השני שלנו הצלחתי את הסו דה באסק!!! והמורה שלי אמרה שעשיתי מצויין
חיחי

Miss Bayadere

New member
מממ

אני סומכת רק על בן אדם אחד-אולה. ותאמיני לי שאין שום מצב שבעולם שהיא טועה

Miss Bayadere

New member
לאלאלאלאלאלא

פסה מעל הברך
(יש מצב שלא הבנת כי עשית את זה רק שיעור אחד אחרי שהיא כבר לימדה)

........

מאמי הייתי בשתי שיעורים שביא לימדה את זה וגם בראשון...חח אז אל תתלהי אלי חחחח (סתם סתם מתה עליך!!) ..יש מצב שפשוט לא שמעתי או פספתי חלק כי שחר הסבירה לי בצד משו בתרגיל שלא הבנתי חחח

למעלה