אני אחרי

בועת sabon

New member
היי מתוקה קבלי ../images/Emo201.gif ענק

צר לי לשמוע על התגובה של משפחתך, למען האמת אני די בשוק מזה. מצד שני כשאני הייתי אחרי הלפה' גם שמעתי תגובות כאלה אבל ממש מעט וזה לא היה מההורים. את צריכה עכשו המון עזרה. מצטרפת לזואילי בהצעת עזרה במה שאפשר, אם תרצי. לגבי הריח - לא נתקלתי במשהו כזה אבל אני יודעת שלפעמים לשתות חליטות מסויימות יכול לעזור (קראתי את זה איפהשהו). אפשר לחפש באתרים של תזונה טבעית וכל זה. לגבי הצבע הצהוב והפלסטרים - ממליצה לך להניח לזה. זה ירד לבד תוך כמה ימים. אל תשפשפי חזק או תתלשי. את סובלת מספיק גם בלי זה. אני זוכרת שאחרי הלפה' אני פיתחתי אלרגיה לפלסטרים מהבי"ח
ויצאו לי שלפוחיות על העור ליד הפלסטרים אז במקלחת קילפתי כל פעם קצת וגזרתי עם מספריים, ומרחתי אלוורה. ודבר אחרון - תעמדי על שלך עד כמה שאפשר ותקפידי לנוח. זה באמת לא פינוק. את פשוט חייבת. תרגישי טוב והרבה בריאות.

מעיין153

New member
היי קיקונה

שמחה שאת אחרי הניתוח והכל עבר בשלום, העיקר שהתאוששת מהר והכל בסדר תנסי שוב לשבת עם ההורים ולהסביר להם את המצב , ההורים שלי מאוד תמכים עד הרגע שאמרתי לאמא שלי שאני צריכה לעבור לפרסקופיה היא נלחצה חבל על הזמן לא צריך, תמשיכי בטיפולים, ואז התחלתי לבכות ולצעוק אליה שהיא לא עוברת את מה שאני עוברת והתחלתי להבסיר שבכל בבכי ולאט לאט היא התחילה לקלוט את העיניין והיום היא רק מתעניינת ושואלת עם אני צריכה עזרה ועם הכל בסדר וכו לפעמים הם דואגים לנו יש כל כך הרבה סיבות מקווה שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר

למעלה