איזה כיף

shay4442

New member
../images/Emo13.gifאיזה כיף

קיבלתי 100 במועד ב' אחרי שקיבלתי 75 במועד א'... סתם רציתי לשתף אתכם בשמחה שלי וחג שמח וכשר לכולם!!!

dudmel

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

הלוואי גם אצלי שבוע הבא

dudmel

New member
תודה../images/Emo70.gif אבל סימפטום חדו"א מתחיל

להשתלט עליי שוב... מסתבר שמספר ההודעות שלי בפורומי תפוז עומד ביחס הפוך לזמן שנותר עד למבחן... רק שזה לא יגמר כמו פעם שעברה

dudmel

New member
60 עגול. אני לא מצפה לשינוי גדול

רק לסובב את ה-6 ב180 מעלות...
האמת שבתחילת הסמסטר הצהרתי שכל מה שאני רוצה כרגע זה לשמור על מצב אקדמי תקין. אבל עם האוכל בא התאבון, ופתאום זה כבר לא נראה כל כך קשה להוציא ציון טוב. חוצמזה, אני יוצא מנקודת הנחה שהלימודים ילכו וייעשו קשים יותר ויותר עם הזמן והממוצע יירד בהתאם. אז כדאי להתחיל עם ממצוע גבוה, כדי שיהיה לו לאן לרדת... לא?

Musi© Gi®l

New member
לא, מה פתאום.

אני חושבת שזה דווקא הפוך. שבהתחלה הציונים הכי נמוכים כי זה השלב שבו לומדים איך ללמוד , ומסתגלים לאונ'.

dudmel

New member
אבל אצלי המצב מעט שונה

את הניסיון העגום של ללמוד איך ללמוד ולהסתגל לאקדמיה רכשתי כבר לפני הצבא (הייתי עתודאי במשך שנה וקצת). באפיזודה הנוכחית הגעתי מוכן מראש והציונים אכן בהתאם, וצריך לזכור שאת רוב הקורסים של השנה הראשונה כבר עשיתי פעם (ואפילו ברמה קצת יותר גבוהה), כך שיש בסיס להאמין שההמשך יהיה יותר קשה.

dudmel

New member
תעשייה וניהול

או כפי שהפקולטה ידועה ברחבי הטכניון - מעשייה וטיול...

shay4442

New member
../images/Emo8.gifבטח שאפשר

אומנות ארץ ישראל בתקופת הברזל ב'

האם אתה רומז שאתה ארכיאולוג?

למדתי במהלך התואר הראשון שלי חטיבה בארכיאולוגיה קלאסית, כי זו ה-תקופה שמעניינת אותי. הוצאתי פטורים מחפירות ומימי סיור, פרט לסיורים לאתרים שמעניינים אותי.. אני יודע שזה לא מעשה יפה, אבל מה לעשות, אני לא אוהב לטייל במקומות שבהם לא ביקר לפחות פומפיוס הגדול. כיום, בתור תלמיד להיסטוריה עתיקה (כן, זה הטרנד החם היום. לימודי היסטוריה עתיקה. יחד עם ה-"סקיני ג'ינס"...), אני מכתת רגלי פעם בשבוע לאונ' העברית, בשביל, ישמרני השם, קורס באפיגראפיה יוונית, שזהו תחום בארכיאולוגיה.... נו טוב, המרצה שמלמדת אותי את הקורס נחשבת לאחת המובילות בתחומה בעולם! אז שווה להתאמץ בשביל החוויה האינטלקטואלית. דאנטה

shay4442

New member
מדהים כמה שהמחשבה שלך שונה משלי

אצלנו בחוג לארכיאולוגיה הקורסים והתקופות שעוסקות בתקופות הקלאסיות הם מהקורסים הפחות פופולרים. למרות שיש לנו מרצים וחוקרים בכירים בתחום( מרצה אצלנו בשם אורן טל הוציא לאחרונה אינציקלופדיה בנושא התקופה הקלאסית בארץ ישראל שמתבססת על הדוקטורט שלו) ולימודים קלאסיים די מורחבים, וחפירות קלאסיות נחשבות כל שנה(בקיץ הקרוב יש חפירות ביבנה ים). אני מניח שהסיבה לחוסר הפופלוריות היחסי לעומת התקופות הקדומות של :הניאוליתית,כלכוליתית,הברונזה הקדומה,והברונזה המאוחרת זה תחושת האובר מידע שיש בתקופות הקלאסיות גם בממצא הארכיאולוגי וגם בממצא הכתוב והתחושה(שאני לא בטוח בכלל שהיא נכונה)של חוסר המיסתורין בנושא... לעומת התקופות הקדומות יותר שלהם יש ממצאים אפיגראפים מעטים...

למעלה