אופטימיות!

חצילע

New member
../images/Emo9.gif.

הופעה של שחר חסון ושגיב פרידמן, הם גאונים.
כי אני אראה את קרן היום :) כנראה. כי אמא ואבא לא בבית עד מחר[#$*$*#^!@#^@#&#&*%!@%#$*^&)(] כי יש לי גוש סגול בשיער. חחחחחחחחחחח הוא ירד קצת.

וולללללהלהלה ../images/Emo163.gif

יש מבחן במת' שאני אשכרה יודעת את החומר בו (וגם ככה עושים אותו בבית). אני סוף סוף מבינה את החומר במת'
שבוע הבא פורים מחר לא לומדים שבוע הבא משהו חדש בשיער, בעזרת השם ישתבח שמו וסתם היה היום יום טוב ומצחיק

קיבלנו תרגילים, ../images/Emo163.gif

את חלקם פתרנו בכיתה, ואת השאר ממשיכים בבית. זה פועל כמו מבחן רגיל, פותרים 6 שאלות, כל שאלה 25 נק', מבחן צבירה. מקבלים על זה אח"כ ציון רגיל וזה נחשב חלק מהמגן

Snow fairy

New member
:]

האמת שבימים אלה קצת קשה למצוא אופטימיות, אבל אם נתאמץ אז... יש שביתה מחר!:] מה שאומר- ת"א ומיכלו!! יהיה כיףכיףכיף^^ ואחרי ת"א יש הניה, ואני אמורה לקבל סולו או משהו, אז יהיה נחמד:] וכולם מחמיאים לי על השרשרת מהוטופיק, שזה נחמד, והמורה שלי לגיטרה אמר שיש לי קול ממש יפה, וזה משמח במיוחד [הוא אמר שיש לי גוון אופראי! אני ממש רוצה ללמוד אופרה, אז זה נחמד לדעת שיש פוטנציאל
. ולתוהים- לא בשביל לשיר באופרה הישראלית, אלא זה מאוד שימושי אם אני ארצה להיות סולנית של איזה להקת מטאל גותי
]. ויש לי כסף, שזה ממש נחמד [למרות שבטח מחר אני אבזבז את הכל, אבל לא נורא:X]. וזהו:]

חצילע

New member
אני באה מחר לחזרה (:)

הייתי תחילת שנה, לא היה לי כוח, ונראלי עכשיו אני חוזרת.

יייווווו

דיברתי היום עם שתי המעייניות והיה הכי כיף בעולם!!! והלכתי ברגל מהבצפר הביתה [אח הקלורויות] ויש לי לק וורוד צומי רק על האגודל וזה הדבר הכי מגניב עולם:p

מכושפת15

New member
שביתהההההההההה

הפסדתי את היום הכי קשה בשבוע: שעתיים היסטוריה, שעתיים לשון, שעתיים מת', שעה ספורט, שעה של"ח ואני גם חולה ככה שאני לא אצטרך להשלים כלום
ישנתי מאתמול ב3 בצהרים עד היום ב8 בבוקר
השלמתי שעות שינה לכל החיים

noyy

New member
../images/Emo28.gifרק 17 שעות?!?

השיא שלי זה 18 אכלתי אותך!!

למעלה