Showtime

../images/Emo129.gifShowtime../images/Emo42.gif

פרק ממש טוב מבחינתי. זה הדבר המוזר אצלי, כמעט כל פרק שיאמרו לי בעונה השביעית אני אומר שהוא ממש טוב לדעתי, אבל כשאני מסתכלת על העונה כולה- אני לא כ"כ אוהבת אותה. זה פשוט מוזר. אולי כי ציפיתי להמון כי זו עונה אחרונה, אולי כי אני יודעת את הסוף שאכזב אותי קצת. בכל מקרה, לפרק. עוד פוטנציאלית מגיעה- רונה, ומקבלת קבלת פנים מהברינגרס. מנסה לעכל את הרעיון שהיא תותקף שוב. Welcome to the hellmouth. אני לא אוהבת את השיחה של ווילו וקנדי פה, אחרי מנגינת הפתיחה. קנדי ראוותנית מדי, תראו את הבעת הפנים של כשהיא אומרת שהיא צריכה להינות כל עוד המיטה הזו רק שלה, זה עצבן אותי. וגם- לבית שלה יש אגפים. ברצינות. גם לבית הקיץ שלה. זו סתם נשמעה כמו השתחצנות. האמת היא שפשוט יותר מדי אנשים כנסו לסדרה בפחות מדי זמן, ווד היה עוד בסדר, הסיפור שלו נבנה מהפרק הראשון, דרך הרבה דברים, עד ל-LMPTM, והוא היה תוספת מעולה. אבל כל הפוטנציאליות האלה ממלאות את הבית פתאום? Cause tht's just unatural. וקנדי ממש מתחילה עם ווילו. וזה מעצבן. מולי חמודה, נדלקתי על המבטא שלה. קלואי נחמדה- אבל, שוב- פשוט יותר מדי פנים חדשים בפחות מדי זמן. הפוטנציאליות מנסות לנחש למה באפי מתעכבת.. Maybe- Maybe we can save the maybes for a more dayish part of the day רונה מגיעה הביתה, ו.. "למה האיש הזה קשור לכיסא"? The question you'll soon be asking is why isn't he gagged. רונה בטח רעבה אחרי הנסיעה שלה. Fair enough. I'm a bit peckish meself. "קצת, מה? גם כן"? That's english for hungry. "והנה אני חשבתי ש-hungry זה אנגלית ל-hungry". עין בלג'וקסה נשמעת כיפית.. Not really, no. ספייק כמעט מצליח לברוח, אבל מראה של באפי מדהים אותו, והוא לא מסוגל ללכת, והוא חוזר לשלשלאות.ופיסת טריוויה נחמדה- קראתי אתמול שהחולצה שהראשון בתור באפי ברגע שעליו דיברתי הרגע היא אותה חולצה מ- After Life, כשהיא סיפרה לספייק שהיא הייתה בגן עדן. ספייק לוחש לעצמו- She will come for me. הוא עוד לא הפסיק להאמין, וזה ריגש אותי. No, I won't. אהבתי את הקטעים שבין אניה לשד ההוא שהיא שכבה איתו A life time ago. שלשה. אבל מי סופר.. בדיוק כמו דרלה ואנג'ל ב"אנג'ל". אניה שברה לו את הלב, אבל.. אין לו לב. Six spleens, two stomachs, half a brain maybe, but no heart. במקרה הם הוזמנו לאותו טבח. והיא לא לבשה ורוד, אלה היו מעיים. אולי נדלג על רגעי הנוסטלגיה האלו? לא, לא, תמשיכו. והוא לא רוצה לשכב איתה שוב. You're rejecting my offer of sexual bribery? דון צודקת. מה יעזרו להם עוד וואנבי קוטלות? איב\הראשון מוציאה את הפחד, הייאוד וחוסר הידיעה מכל אחת מהפוטנציאליות. והיא מורידה להן את הבטחון כ"כ, בזמן שבאפי וזאנדר מגלים את איב האמיתית. הקטע עם דון ואנדרו היה חמוד. Is there a language that you're speaking? והוא פשוט ילד משועמם שדואג לא ללכלך את הספה עם הנעליים שלו. עין בלג'וקסה דווקא חמוד- Am I talking to myself? הוא רואה את האמת בעבר ובהווה. Yes, we've all got that it's called memory. קנדי אמנם עצבנה אותי הפרק, אבל היא באמת מנסה לאחד את כולם. הולן לחוצות והיא רגועה, היא מן וונאבי מנהיגה. אתה שומע את זה פחד? I'm facing you. הרשע היה בתוכי, יכולתי לטעום אתו. "מה הטעם של הרשע"? A little chalky. אני לא אכנס לכל הקטע שהראשון כאן כי באפי חיה שוב, כי עשו על זה מספיק דיונים. ו-טוב, קפצתי הרבה בפרק, אבל לא היה לי הרבה מה לכתוב עד עכשיו, אז הגעתי לקטע שהטורוק האן מגיע לכל הפוטנציאליות. וקלואי הייתה חמודה. No, no, no. היה ממש מרשים איך שכל האורות נדלקו פתאום, ורואים את באפי גבוהה שם למעלה, כל האורות עליה, וצילה על הקיר. It's showtime. אני אוהבת את הנאום של באפי בקטע הזה.It's time. Welcome to thunderdome. Two man enter. One man leaves. הפלאשבק היה רעיון מצוין ממש. וגם המקום שהם בחרו. יש הרבה אביזרים להיעזר בהם. כמו שבאפי אמרה ב-Potential. Know your environment. Know what's around you, and know how to use it. In the hands of a slayer, everything is a potential weapon. If you know how to see it. בתור קרב ראשון עם עפד העל הזה, זה היה מעולה. "הולך להיות כואב, וקשה. תאמינו שאנחנו נהיה אלה שנישאר". Here ends the lesson. בסוף, ספייק לא מאמין שזו באמת באפי. הוא כמו ג'יילס בביקומינג חלק2- הוא לא מאמין שזאנדר באמת שם. כמו פה- ספייק חושב שבאפי היה פשוט הזיה. אבל זו באמת באפי, היא באה להציל אותו. והוא כ"כ מאושר ולא מאמין, היה לו את אותו מבט ב-Intervention אחרי שבאפי נישקה אותו. הם מסתכלים זה לזה בעיניים, מבינים זה את זה, ללא מילים. מיה.

פרק ממש טוב...

מיה ,תאמיני לי לא יכולתי לעשות את הסיכום יותר טוב... לדעתי זה פרק טוב...אחד הטובים בעונה , למרות שבכללי זאתי העונה הכי פחות אהובה עליי. אהבתי את הקטע שבאפי הורגת את הערפד וכולן צופות בה והיא מוכיחה להן שאפשר להרוג אותו! וכמובן את הקטע האחרון שבאפי מצילה את ספייק , קיבלנו מבט חזק מהעיניים של שניהם... וכל קטע עם באפי וספייק בשבילי זה טוב! (אני ספאסית..דרך אגב).

nikiya

New member
כן... פרק טוב... אחלה סיכום פרק :)

ממש אהבתי שבאפי וווילו וזאנדר "מדברים" ... והקרב אם הערפד היה ממש ממש יפה מרגע הדלקת האורות ועד הנאום בסוף!!! חולה על הקטע הזה.... ותודה על המגילות שלך!!! חולה עליהן!

nikiya

New member
שנוי במחלוקת....

ברור... באפי נורא ממממממגניבה שם.... אבל דיי התחלתי לחבב את ה uber vamps משום מה(אם לשים בצד את העובדה שהם מאימים להרוג את כולם) את הרוע הראשון אני שונאת ואת כיילב... אבל הערפדים ... לא יודעת יש בהם משהו... למרות שנורא שמחתי שבאפי ניצחה. (נורא החלטית אני) P:

charmer

New member
אני לא כל-כך אוהבת את הערפדים..

פשוט את באפי אני אוהבת עוד פחות!

sknr 1

New member
ב-א-פ-י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>> >>>>>> >

cinnamon girl

New member
את צודקת...

יש די הרבה פרקים טובים בעונה 7, למרות שבתור עונה שלמה היא די מחורבנת. אחד הדברים שמעצבנים אותי (חוץ מהתחושה הכללית של אובדן כיוון,קווי עלילה שמתחילים ואז נסגרים בחפיפניקיות כי אין זמן או פשוט נשכחים), זה הנסיון של הסידרה להצדיע לעצמה ולאזכר קווי עלילה, דמויות וביטויים מעונות קודמות. אני חושבת שביקורת דומה נכתבה גם בשרת העיוור, בדיון על הפרק האחרון בעונה (ובסידרה). "באפי" תמיד ידעה להמציא את עצמה ואת הדמויות שלה מחדש, אבל בעונה הזאת היא לקתה בהתקף נוסטלגיה חמור שלא עשה לה טוב. לדוגמא, באחד הפרקים באפי הולכת עם המנהל ווד במסדרון ביה"ס, רואה תלמידה מתחילה להעלם ומוציאה אותה מזה. הדבר הזה מתבטא גם בציטוטים ואיזכורים של סלנג באפיסטי או שמות פרקים. הסידרה, שחלק מה"קוליות" היתה בגלל ריבוי הציטוטים מהתרבות המערבית לדורותיה, חטפה שגעון גדלות והתחילה לצטט את עצמה. למשל, בפרק הזה באפי אומרת לרונה - wellcome to the hell mouth והפוטנציאליות מדברות על wheight of the world שמונח על כתפיה של הקוטלת. כל זה רק מדגיש את אובדן הדרך וחוסר היכולת להמשיך להתפתח בעונה האחרונה. עדי

City Of Angel

New member
יפה לא שמתי לב לזה...

כן הם באמת קצת מצדיעים לעצמם.. אבל זה הכל סגירת מעגל

וואו

מיה אני ממש מסכימה איתך בקשר להכל... גמני חושבת שזה אחד מהפרקים הטובים בעונה...ראיתי אותו פעם אחת ולא ממש אהבתי אותו אבל ראיתי אותו שוב היום והוא התגלה להיות ממש יפה... גמני אומרת את זה על הרבה מהפרקים בעונה השביעית וגמני ממש לא אוהבת את העונה הזאת...אני חושבת שהעונה השביעית באמת אכזבה... אניווי...אינלי כל כך מה להגיד חוץ מיזה שאני מסכימה עם מיה...שוב...ושוב....ושוב...

ממש כיף שאנשים אוהבים את מגילותיי..

אני ממש אוהבת לכתוב אותם, ואנשים נהנים מהם, מה עוד אפשר לבקש? אה, דרך אגב, רוב הסיכויים הם שאני לא אגיב על Potential שיש היום זמן קצר לאחר הפרק, כי אני לא בבית, אז כשאני אגיע הביתה, אני אראה אותו ואתחיל במגילה חדשה! שוב תודה על זה שאתם אוהבים את מה שאני כותבת. :) מיה.

white is formal

New member
את יכולה בבקשה לתת קישור לאחד

מהדיונים שהיו פה על זה שהרוע הראשון התחזק בגלל שבאפי חזרה?

מישהו יכול לעזור?

כי אני לא מוצאת את זה.. אני רק זוכרת שעשינו על זה דיונים. או, יותר נכון, שאתם עשיתם ואני קראתי. מיה.

למעלה