My SuperNatural Weekend|גולגולת |

to the end1

New member
../images/Emo129.gifMy SuperNatural Weekend|גולגולת |

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: החדשות השבוע: ספר \סרט \סדרת השבוע: וידיאו השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: *רוצים\ות להוסיף משהו:

A m e l y

New member
ואוווו איזה שבוע!

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: אני משתתפת בתוכנית סודית ביותר בה מעורבת הצעת נישואים לידידה שלי...:) //מחסור בשינה החדשות השבוע: מחליק לשיער ספר \סרט \סדרת השבוע: אנה קרנינה-לב טולסטוי/אין/על טבעי וידיאו השבוע: אין שיר שעשה לכם ת'שבוע:corrs-everybody hurts *רוצים\ות להוסיף משהו: אתמול היה לי את אחד הימים הכי הזויים:התעוררתי בבוקר ובאתי לתפילה(מקיף "דתי...כשבא לי" )ומגלה שאין אף אחד ושביטלו מתמטיקה ולא ידעתי מזה,מה שגרם לחור של 4 שעות במערכת שלי ויום לפני כן חזרתי מהעבודה ב-2 בלילה,אז החלטתי שאם אני לא ישנה אף אחד לא ישן,אז התקשרתי לכולם והערתי אותם. חוץ מזה,אתמול היתה הברזה כיתתית לא מודעת משיעור תושב"ע(כנראה שכולם החליטו שזה שיעור מיותר מידי),היו מכות מול המורה לספרות שהביעה את דאגתה והתנגדותה לאלימות במשפט "יש בכיתה מיזוג אוויר?". זה נגמר בחולצה קרועה ונקע ביד-אז הזמינו אמבולנס לבית-ספר
ואחת המתנדבות היתה ילדה שהבריזה מבית ספר באותו יום,אז היא קצת נתפסה על-חם והכי הזוי:אף אחד מהמורים לא ידע שהיו מכות,הם אמרו שהם נפלו במדרגות
והמורה לספרות אמרה שהיא לא תספר גם...חח איזו מורה מגניבה חפרתי

רעותוש02

New member
נענענע בננה!!

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: עדיין חולה :( החדשות השבוע: עוד כמה קילוגרמים XD ספר \סרט \סדרת השבוע: על טבעי? XD וידיאו השבוע: אין שיר שעשה לכם ת'שבוע: דה פנטזי של שלושים שניות למארס *רוצים\ות להוסיף משהו: יש ספיישל עברי לידר בערוץ24 ואני האדם הכי מאושר ביקום!!!!!!!!!!!!!!!

adi455

New member
כמעט ולא ייוצא לי להיכנס.אבל עונהה..

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: אה..91 בביולוגיה! החדשות השבוע: אה..כרטיסיה חדשה? ספר \סרט \סדרת השבוע:ספר:eclipsa השלישי של דמדומים.מדהים.סדרה : על טבעי וסמולוויל.. וידיאו השבוע:אין שיר שעשה לכם ת'שבוע: tha call קצת ישן. *רוצים\ות להוסיף משהו:שיהיה יומעולה(ושבוע),ויש לי מבחן ענק במתמטיקה השבוע שיהיה לי המון בהצלחה!

darklighter

New member
שם יפה../images/Emo8.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

בהצלחה במבחן!

becker16

New member
אממ

דבר רע שקרה השבוע: התחיל המרתון בפסיכומטרי.. אני בערך 4 פעמים בשבוע שם!! דבר טוב שקרה השבוע: יש לי אוטו משלי עד סוף החודש (עד שנגמר הפסיכומטרי) שיר שעשה לכם ת'שבוע:kiss-going blind *רוצים\ות להוסיף משהו- שבוע הבא עמוס אירועים, חוץ מה4 מפגשי פסיכומטרי שיש לי, אני נוסע לבית חולים לביקורת אחרי חודש.. לאחותי הגדולה יש יומולדת. ואחותי העוד יותר גדולה יולדת ביום חמישי,אני אהיה דוד פעם שניה!

עונהההההההה :]

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: דבר טוב שהולך השבוע .. :] אני יוצאת עם חבר שליייייי לסרט החדש של ג'נסן :) חחח ביום האהבה ! החדשות השבוע: נעלי עקב שחורות מהממות ! ספר \סרט \סדרת השבוע: על טבעי .. איך פגשתי את אמא ... וידיאו השבוע: X שיר שעשה לכם ת'שבוע: James Morrison Ft. Nelly Fortado - Broken Strings ממליצה בחום שיר אחד היפים !!! *רוצים\ות להוסיף משהו: ממ שבוע טוב לכולם :) ותהנו ביום האהבההההההההה 3>

darklighter

New member
איזה כיף לך! תהני../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אני גם מתה לראות את הסרט הזה ואין לי עם מי ללכת
*מזכירה לעצמי לפתוח את הקומונה על המפגש*

to the end1

New member
../images/Emo120.gifMy SuperNatural Weekend ../images/Emo120.gif

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: החדשות השבוע: ספר \סרט \סדרת השבוע: וידיאו השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: *רוצים\ות להוסיף משהו:

למעלה