mio 558 מת לגמרה!!

../images/Emo129.gifmio 558 מת לגמרה!!

קנינו לפני כמה חודשים את המכשיר הכל טוב ויפה היה עד עכשיו... המכשיר עשה הרד ריסט לבד כמה פעמים כתוצאה מזה שנגמרה הבטריה והבטריה של הגיבוי בכלל לא עבדה או שעבדה 5 דקות ומתה עכשיו אתמול עשינו ניסוי ושמנו אותו כל היום בהטענה ברגע שהוצאנו אותו לשניה ישר הוא היה צריך 10 דקות הטענה כדי שהנורית תחזור להיות ירוקה כלומר הבטריה בכלל לא נטענת או אני לא יודע מה נסגר איתה אבל היא לא בסדר. עוד דבר שניסינו זה להטעין את הבטריה לבד בלי המכשיר שמתי את המכשיר בנפרד בלי חשמל ואת הבטריה במטען אחרי חצי שעה עד שעה שהבטריה בכלל נטענה אחרי שהיא הייתה רק 10 דקות מחוץ למטען חיברתי אותה למכשיר שוב המכשיר עשה HARD RESATE כלומר חצי שעה בלי בטריה שלא נגעו בו והמסך היה מכובה הוא לא החזיק!! עוד בעיה מוזרה היא שרק כאשר המכשיר יושב במטען כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה הוא מדליק את המסך והמכשיר פעיל ברגע שמוציאים אותו מהמטען כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה אומנם נדלק כביכול המסך אבל הוא שחור והמחשב לא מגיב גם לSOFT RESATE כלומר הוא מת! ואי אפשר לעשות איתו כלום הוא לא נטען הוא לא מתפקד ואני עצבני מאוד!!!
על מכשיר מאוד יקר שעושה פתאום בעיות כאלה רציניות!

כן יש אחריות רק כל העניין הזה מעצבן

בזה שבכלל המכשיר מת כל כך מהר וזה שלאיטליום אין בכלל כתובת רק אחרי שהצלחנו לסחוט מהנדי את הכתובת שלהם... ואתמול התקשרנו אליהם והם היו נחמדים והכל אבל הפיטרונות שווים לתחת עכשיו ביום ראשון נתקשר שוב ואני רוצה מכשיר אחר חדש לגמרה לא מחודש ולא נעלים

mikeoreli

New member
לא מבין מה הבעיה

לעיתים יש מכשירים תקולים ולרוב מגלים את הבעיה בתקופת האחריות. מה לעשות ? אנו לא חיים בעולם מושלם. לגבי הכתובת של אינטליום, אני לא מבין למה הייתם צריכים לחקור את הנדי לשם כך. הייתם יכולים להסתכל באחריות או להתקשר ל 144 או לחפש באינטרנט (אני מצאתי תוך 2 דקות את הכתובת ומספרי הטלפון והוראות הגעה. אז מה אם יש לך מכשיר תקול? גם לי היתה קסיופיאה תקולה והחליפו לי אותה, ויש פה חבר'ה שהחליפו להם את האיפקים או את הDELL-ים. אני בטוח שיש פה עוד כמה שהחליפו להם את המכשיר. מילא היית מדווח שיש לך את התקלה ואף אחד לא הסכים להתייחס.

עולם מושלם אולי לא...

אבל כנראה שאני נופל על מכשירים פגומים כי גם המכשיר הקודם עד שהוא התנפץ לרסיסים עשה בעיות של בטריה ריסטים ומערכת הפעלה... המכשיר הקודם היה Jornada הכי מתקדם לא זוכר בדיוק את הדגם גם היה מכשיר עם בעיות בלי סוף...

AmiDebesh

New member
אינטליום ושרות

למזלי לא הייתה לי בעייה כזאת, אבל, החברה באינטליום נהדרים. השרות פשוט 10 (למרות שהם מבקשים שנדרג את השירות בין 1-4) אני בטוח שלא תתאכזב.

השרות של אינטליום מעולה ../images/Emo127.gif

יכול להיות שהמכשיר הספציפי שלך בעייתי פנה אליהם ואני משוכנע שבעייתך תטופל בצורה הטובה ביותר.

moosh

New member
הצעה

יכול להיות שזאת איזושהי תכנה שאתה מתקין שגורמת להארד ריסט כל הזמן סתם נקודה למחשבה. Moosh

lirazoo

New member
האם העברת את הסוללה ל- ON?

מה שאתה מתאר סביר שנובע ממצב שבו לא העבירו את כפתור הסוללה מ- OFF ל- ON . ראיתי שה- 558 פועל עם כפתור און ואוף וחשוב לשים לב לכך.

lirazoo

New member
האם העברת את הסוללה ל- ON?

מה שאתה מתאר סביר שנובע ממצב שבו לא העבירו את כפתור הסוללה מ- OFF ל- ON . ראיתי שה- 558 פועל עם כפתור און ואוף וחשוב לשים לב לכך.

למעלה