Papa Pixie

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifPapa Pixie

הוא נמצא רק ב-PQ? לפי מפות בהיידן סטריט הוא נמצא גם ב-Orbis: Cloud Park IV, אבל ביליתי שם שעה והוא לא הופיע...

SimsY

New member
אני לא חושב....

הוא נמצא שם רק כבוס מזוייף בתקופת האיוונטים

deisy

New member
רק בOPQ

בשאר המפות הוא נמצא רק כמזוייף באיוונטים ולא, זה לא עוזר לסיים את הקסווט
שימי לב שלא תפספסי את הרמה שאפשר לעשות בה את הפקיו הזה... בהצלחה!

SimsY

New member
מישהו עדיין משחק ב-OPQ ?

כי אצלנו בוינדיה זה ריק בכל שעות היממה בכל ערוץ

D amaged R oses

New member
זה תמיד ריק

אחותי ישבה שם שעות לפעמים והיה ריק.. עד שהגיעה איזה פארטי אחת וצירפה אותה.. או שהיו יושבים אנשים ומחכים עד שיצטרפו עוד.. :| אף אחד כבר לא עושה אותו.. X;

Hasselblad

New member
כל כך חבל...

ממש אהבתי את הפיקיו הזה... אם הייתי אם פארטי שעושה פיקיו מלא תמיד הייתי הולכת לכלא... קיבלתי שם כל כך הרבה דברים שווים... אפילו קיבלתי שם ילבי... ואם זה היה פארטי של גליץ... פשוט הייתי טסה באחוזים - זה היה חד משמעית הגליץ הכי משתלם בכל בפיקיויים ואני לא מדברת על הגליץ בשלב של העננים, אני מדברת על הגליץ שהיה בחדר השלישי אני חושבת (זה שהיה צריך להרוג את החתול הגדול כל פעם בפלטפורמה אחרת המפה ארוכה כזאת)

SimsY

New member
חשבתי שאסור לדבר פה על גליצ'ים והאקים ...

ולעניין - הפיקיו הזה היה מסובך יותר מידי - אני מניח שאנשים רצו משהו יותר פשוט

Hasselblad

New member
כשאני עשיתי את הגליץ הזה...

זה היה בערך מתי שהפורום רק הוקם... היום הגליץ הזה גם ככה כבר מזמן לא קיים בגלל זה ציינתי את זה. חשוב להבין שגליץ זה לא האק למרות שהוא לא חוקי. אני מסכימה איתך שזה היה פיקיו מסובך אבל אני אהבתי אותו... תמיד הפארטי היה נתקע בשלב של כמו שיש בקרנינג פיקיו אבל יותר גדול.. תמיד זה היה הזמן שלי ללכת לכלא ולהשיג מלא דברים שווים

SimsY

New member
כן זהו

מה שלום קרנינג אגב ? נראה לי שגם הפיקיו הזה נזנח אחרי שקיבלנו את אריאנט - וראיתם את הפיקיו של לודי אחרי שיצא המונסטר קרנבל ? אני לא מבין למה הם מוציאים עוד פיקיואים אם יש כבר לשלב הזה כי זה הורס לגמרי את הפיקיו שכבר קיים

ReallyWrong

New member
ממש לא, לפי מה שאני ראיתי קרנינג ואריאנט

שניהם קצת נטושים
והפיקיויים שיש לאותן רמות שונים לגמרי - אריאנט, שזה בין משתמשים - תחרות, וקרנינג, שכל הפארטי ביחד.. [אותו דבר עם MCPQ וLPQ]

אני עשיתי את קרנינג מרמה 21-30

ותמיד אמרתי שאני אוהבת את הפיקיו הזה. לא הייתי מעולם בארינאנט F6 עכשיו אני בCPQ. עשיתי המון את LPQ, אולי אני אנסה להגיע גם לשם מתי שהוא ומקווה שאני אמצא פארטי נורמאלי. העניין בCPQ זה המטבעות שאני מנסה להשיג כדי לקבל את השרשרת. ואני שואפת גם לשפר אותה בHP וMP, מה שאומר המון מטבעות

SimsY

New member
בשרת שלנו (וינדיה)

מונסטר קרנבל מפוצץ ברמות שקשה לתאר אבל לודי פיקיו ריק לגמרי

D amaged R oses

New member
כי לא כולם מתחברים :X

אני עשיתי רק לודימייז ומעולם לא נגעתי באורביס פיקיו. לעומת זאת עשיתי קרניבל+לודי אבל לודי באמת מוזנח ברמות!! שלא נדבר על זה, שמממממשממממש קשה למצוא פארטי טובה. כולם נוטשים, נובים.. חבל על הזמן. מצב סוחט דמעות!

deisy

New member
אנשים מחפשים אקספי מהיר

ולא ממש מתיחסים לבונוסים.... או לעצם העניין של הפרטי קווסטים ... חבל..

בואי נגיד שממה שאני זוכרת,

הבונוס ומה שמקבלים בלודי פיקיו הוא ממש עלוב. זכור לי כל הזמן גניבות של מה שנופל מהקופסאות. והרוב זה הגלימות ומעט עגילים. והבונוס בסוף כ"כ עלוב.... שיקויים של MP שמוסיפים 100MP? נו באמת.... יכלו לחשוב על משהו קצת יותר יצירתי. סקרולים הם בונוס נדיר. תמיד חשבתי שהבונוס של קרנינג כבר שווה יותר משל לודי. אהבתי את לודי פיקיו, שלא תביני (גם לא היה משהו אחר אז), אבל הבונוס ממש מגוחך.

deisy

New member
טוב, לגבי הבונוסים

ממש אין לי מושג כי לא עשיתי פקויים בכלל
אבל הפקויים המורכבים יותר פשוט נטושים לטובת המהירים שמביאים אקספי מהיר יותר... זה כמו הגילד פקיו, הגלל שאין שם אקספי כמעט ולא עושים אותו... מה לעשות אנשים מחפשים אקספי מהיר! CPQ ן LMPQ הם אקספי מהיר מאוד, אבל פקיו חסר תוכן יותר... (לדעתי לפחות)... מייז בכלל חסר תוכן לדעתי, 3 דקות של פקיו ולא ממש צריך לחשוב הרבה
כמו ה PPQ גם הוא חסר תוכן לגמרי, מזלו שיש קווסטים שקשורים בו אחרת לא נראה לי שהיו עושים אותו כי מלבד היותו חסר תוכן הוא גם לא ממש מביא אקספי טוב ותקוע בעיר שבקושי מבקרים בה
אבל מי אני שאחפור יותר מידי על פקיויים

חח ../images/Emo6.gif לגבי PPQ

הוא משעמם רצח
ועשיתי אותו רק כשממש התחננו אלי שאני אבוא. לא סיימתי את 500 הפיקיויים בשביל הכובע. ולא אספתי את הדרופים. ממש פיקיו מעצבן ברמות. המייז בהחלט חסר תוכן, אבל לפעמים הEXP ממש שווה (כשהוא 12.5K אם אני זוכרת נכון), והכסף.....
הכסף שם שווה את כל השיעמום. זה פשוט להרוויח מליונים של כסף תוך כמה רמות, כולל כל מגילות הDEF שמכרתי בלפחות 50K כל אחת. לגבי GPQ. היתה תקופה שאצלנו עשו אותו פשוט בטירוף. לא בגלל הEXP ולא בגלל הבונוס, אלא פשוט בשביל לקבל נקודות גיילד. לשם זה הוא נועד בעצם. (אני עדיין חושבת שקרנינג זה הפיקיו הכי כייפי
)

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

הלכתי עם השחקנית של אמא שלי, כי התגעגעתי קצת לפיקיו. והייתי בשוק! אנשים רודפים אחרים דברים של אנשים אחרים כמו מסכנים, הגלימות האלה לא שוות כלום, אני מקבלת אותן במיין שלי כל הזמן ומוכרת לNPC, אף אחד לא ממש קונה אותן.. אנשים שם "2K PLZ" ואני פשוט... בשוק
באמוריה פיקיו, רוב האנשים שהייתי איתם עד עכשיו היו פשוט אמינים ומקסימים, אם הם לקחו תפוח של מישהו אחר הם החזירו! אנשים יכולים לקחת ולא להחזיר.. ולעומת זאת לראות מה שקורה בלודי ;X

למעלה