Weekend from hell

לירונת

New member
הוא היה רוצה מסאז'... הוא מקבל תרופות ../images/Emo10.gif

אז עכשיו הוא מרגיש יותר טוב :) ככה זה שמזדקנים, גיל 11 זה כבר לא צחוק. ראיתי בסוף את שומרת אחותי! הם שינו קו עלילה מסויים, אבל זה לא באמת מפריע להבנת הסרט. יש משהו אחר שהפריע לי קצת, אבל אני לא אספר לך כדי לא להרוס

G Baby

New member
וואי זה ממש לא דומה ../images/Emo58.gif לשומרת אחותי

לרגע כשראיתי את הסוף של הסרט חשבתי שזכרתי את הספר אחרת והאחות הקטנה לא מתה..זה ממש עיצבן ששינו משהו כזה רציני.. זה עשה את זה יותר מדי סוף "טוב", עד כמה שאפשר סוף טוב, כשקראתי את הספר הייתי פשוט בדמעות, זה היה כל כך מרגש! על איזה שינוי את דיברת לירון?

לירונת

New member
../images/Emo58.gifלשומרת אחותי

וואי לגמרי! זה ממש עיצבן שהם שינו את הסוף @$% למרות שבאתי מוכנה לזה מראש כי כבר גילו אותי... דיברתי על זה שחתכו את כל קו העלילה של האפוטרופוסית מטעם ביהמ"ש. ג'וליה קראו לה? אנ'לא זוכרת, אבל זו הבחורה שהיה לה קטע עם העו"ד של אנה בעבר הרחוק. לא ממש הרגשתי בחסרונה של הדמות בסרט...

G Baby

New member
../images/Emo58.gifשומרת אחותי

אהה מבאס שמגלים את הסוף
ונדמה לי שאת צודקת, קראו לה ג'וליה, ודווקא אהבתי את הקו הזה בספר כי זה הוסיף עוד רובד גם לדמות של העו"ד.. אבל בסדר, זה לא שהסרט היה גרוע, בסדר כזה..אבל לא הייתי רואה אותו שוב

לירונת

New member
../images/Emo58.gifלש"א

גם אני אהבתי! בעיקר את הפלאשבקים בספר, ולגמרי
על זה שהקו עלילה מוסיף רובד לעו"ד, אבל בסרטים שמבוססים על ספר אין ברירה, וצריך לחיות עם הקיצוצים בעלילות. וגמני לא
אבל לא בגלל שהוא לא עשוי טוב, אלא בגלל שהאיפור של "קייט" היה כל כך מציאותי, שזה עשה לי רע לחשוב שיש אנשים שסובלים ככה במציאות

משי22

New member
...Totally hell

יום הכי טוב: רביעי, היום הראשון של חנוכה יום הכי רע: חמישי היה יום מהגיהנום... גם השריפה, גם למדתי עד שנדפק לי המוח, גם לא הרגשתי חג, גם לא נפגשתי עם חברה שלי כמו שאנחנו רגילות בימי חמישי, גם הצלחתי לריב המון עם אחותי...
משהו טוב השבוע: בדרך פלא לגמרי לא ברורה, *לא* נכשלתי באקראים. אין לי מושג איך (למרות שבכל מקרה אני אחזור על הקורס הזה, אז זה לא כזה משנה). אמן השבוע: דני סנדרסון. היה לו יומולדת!
ספר השבוע: "המהלכים בקצוות" של דיאנה ווין ג'ונס. פעם ראשונה אחרי ששה ספרים שהיא אכזבה אותי. הסוף של הספר היה קצת עצוב, ו-וואלה, ממש לא הייתי במצב רוח לסוף עצוב
תוכנית השבוע: על טבעי, שסוף סוף השלמתי. סרט השבוע: singin in the rain סרט חמוד!
מאכל השבוע: סופגניות... אוהבים את חנוכה: מאוד... בתקווה שהוא ימשיך יותר נחמד ממה שהוא התחיל.

yifat222

New member
עונה

יום הכי טוב בשבוע: שני, ביליתי את היום עם שתי ילדות מקסימות בנות 3. יום הכי פחות טוב בשבוע: אין כזה משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו ספציפי אבל השבוע היה די טוב משהו לא טוב שקרה השבוע: הכרמל בוער. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי. אמן/להקת השבוע: נטלי אמברוליה, פשוט שמעתי הרבה מאוד שירים שלה השבוע. איש השבוע: אחיינית שלי, תמיד מוציאה ממני חיוך. ספר השבוע: ימי שלישי עם מורי, כי קראתי את הספר הזה השבוע שוב בפעם המי מי סופר וזה עדיין ספר נהדר. תוכנית השבוע: פרינג, כי סוף סוף סיימתי את העונה השנייה. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. מאכל השבוע: אין שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?! כן והשנה רק סופגניות תוצרת בית - טעים.

למעלה