Weekend from hell

Closer to Kings

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gifWeekend from hell../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?!

Ayelet 363

New member
עונהה:

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: השתפרתי בנהיגה ונהייתי האדומה החודשית בפורום איך פגשתי את אמא. משהו לא טוב שקרה השבוע: השריפה. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: - אמן/להקת השבוע: Glee איש השבוע: אמבר בנסון ו...הקאסט של גלי, נראה לי. ספר השבוע: סיימתי את "גוף מארח" מאת סטפני מאייר (נדמה לי שזה היה השבוע XD) וחזרתי לקרוא את "נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון. תוכנית השבוע: יומני הערפד וגלי. סרט השבוע: היום ראינו בבית את Easy A מאכל השבוע:
ו
שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?! אוהבת את חנוכה? בדרך כלל זה החג האהוב עליי- כמובן שכרגע ההרגשה רחוקה מזה. אוכלת ספוגניות ולביבות? סופגניות- כן, לביבות- אני אוהבת, אבל לא אכלתי לביבות החג.

לירונת

New member
"נערה עם קעקוע דרקון" ספר מעולה!!

אם תאהבי אותו, ממליצה בחום על ספר ההמשך- "הנערה ששיחקה באש". יצא עכשיו הספר השלישי בטרילוגיה "הנערה שבעטה בקן הצרעות", עוד לא קראתי אותו אבל שמעתי שהוא טוב. אהבת את Easy A
אני ממש נהנתי
אני נהנית מצ'יק פליקס, ואמה סטון שחקנית טובה

Ayelet 363

New member
דיי אהבתי את Easy A

גם אני אוהבת צ'יק פליקס ואני מסכימה בהחלט שהיא שחקנית טובה.

lilith93

New member
עונה

יום הכי טוב בשבוע:יום שלישי, היה אחד האימונים הטובים בהכנה לצה"ל יום הכי פחות טוב בשבוע:אתמול.. היה פשוט יום רע משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי במבחן במתמטיקה 96 :p משהו לא טוב שקרה השבוע:התעלפתי באמצע ריצה אתמול, היה אחד המפחידים משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:שום דבר מיוחד אמן/להקת השבוע:אין איש השבוע:- ספר השבוע:- תוכנית השבוע:בונז, בנות גילמור,אחת שיודעת csi ועוד.. סרט השבוע:נערה אמיצה מאכל השבוע: חמין :p שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?! אני בן אדם של סופגניות, בחיים לא אכלתי לביבה ..

Ayelet 363

New member
התעלפת? אוי... מקווה שאת מרגישה יותר טוב!

כל הכבוד על הציון הבלתי אפשרי במתמטיקה! בונז, אחת שיודעת ובנות גילמור... (למרות שאני רואה את בונז ואחת שיודעת רק עם אחותי- והיא לא הרבה בבית... כך שאני עוד בעונה הראשונה של בונז, למשל).

רעותוש02

New member
וואו שנייםםם שלא הייתי פה!!

מישו עוד זוכר אותי בכלל? XD יום הכי טוב בשבוע: שני הבא! אני הולכת לסרט הארי פוטר עם חברות ויהיה מגניב! D: יום הכי פחות טוב בשבוע: אממ שלישי אני מסיימת ממש מאוחר ללמוד >< משהו טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש *____* משהו לא טוב שקרה השבוע: השרפה :( משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: @#%#$^& אמן/להקת השבוע: 30 סקנדז טו מארס [ההזויים><] איש השבוע: אממ אמא? ספר השבוע: צלה של הרוח תוכנית השבוע: על טבעי, יומני הערפד, גלי D: סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים כבר חודש [כן כן עצוב><] מאכל השבוע: נודלס מוקפץ *__* שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?! כןן מאוד DDD: במיוחד כשיש חופשים ארוכים DDD:

TOTALLY BACK ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע:
ברור ששני, היה לי יומהולדת
למרות שבחמישי בעצם חגגתי..
יום הכי פחות טוב בשבוע:
האמת שלא היה כזה..שבוע יומהולדת וגם חנוכה זה כיף..
משהו טוב שקרה השבוע:
זכיתי לקבל הרבה אהבה מאנשים, מרגש לדעת לכמה אנשים אכפת ממני ואיחלו לי מזל טוב
בפרט לחברות המקסימות שלי שחגגו איתי בחמישי וקיבלתי מהן מתנות מקסימות, במיוחד מהממש קרובות, תמונה גדולה שלי שמורכבת מהמון תמונות קטנות של כולנו! פשוט מהמם!
משהו לא טוב שקרה השבוע:
מן הסתם האסון הנוראי בכרמל..וברור שלא באותה נשימה, ההפסד הכואב של ריאל לברסה לכבוד יומהולדתי
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:
לא זוכרת משהו ספציפי
אמן/להקת השבוע:
LEE DEWYZE!!! האלבום החדש שלו כזה מעולה!!!
איש השבוע:
אני לא יכולה לבחור אחד כי היו מלא שעשו לי ת'שבוע..החברות הקרובות שלי וידיד שלי שנמצא בדרום אמריקה ואיחל לי מזל טוב בסקייפ!! זה לא עניין של מה בכך..
ספר השבוע:
לא קוראת כרגע..
תוכנית השבוע:
GLEE אומנם אני בדיליי של פרק אבל הפרק עם גווינת פאלטרו היה שווה ביותר
סרט השבוע:
ראיתי אתמול 2012..חזק כל האפקטים האלה..אבל הסרט לא כזה משהו, היום שאחרי מחר היה הרבה יותר טוב לטעמי..
מאכל השבוע:
לביבות תפו"א או כמו שאנחנו הפולנים קוראים להם: לטקס
שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?!
ברור שאני אוכלת..

לירונת

New member
הפרק עם גווינת' פלאטרו היה טוב ../images/Emo45.gif אהבתי את

המאשאפ של סינגינג אין דה ריין ואמברלה של ריהנה. לא ידעתי שהיא יודעת לשיר

לירונת

New member
עונה :]

HEY ASS-BUTT!! יום הכי טוב בשבוע: שישי! יום הכי פחות טוב בשבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: לחברה שלי היה יום הולדת!! :) משהו לא טוב שקרה השבוע: השריפה בכרמל. האנשים. העצים. החיות. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: לכלב של בנדוד שלי נתפס הגב. אותי הסיטואציה הצחיקה (בגלל שהוא היה כמו בנאדם שנתפס לו הצוואר- הסתובב עם כל הגוף בשביל להסתכל לצדדים), את הכלב לא כל כך [לכלב ולגבו שלום :)] אמן/להקת השבוע: אהמ. לא שמעתי מוסיקה השבוע. איזה עצוב. איש השבוע: חברה שלי. ואמאבא. ואחי. ספר השבוע: סיימתי לקרוא את "הדבר היה ככה" של מאיר שלו- נחמד :] תוכנית השבוע: Glee, על טבעי, ולפעמים חטאתי בצפייה בערוץ דיסני- "ג'ונאס"
Guilty pleasure כמילותיו של דין כפרעליו
סרט השבוע: לא ראיתי. יש היום בערב ביס את "שומרת אחותי". קראתי את הספר, ואני לא יודעת אם לראות את הסרט או לא... מאכל השבוע: סופגנייה של סבתא! שאלת השבוע: *אתם אוהבים את חנוכה,אוכלים סופגניות ולביבות?! אוהבת את חנוכה, אבל אוכלת רק סופגניה אחת, ולביבות בכלל לא.

חחחח ../images/Emo3.gif

גם אני לא ידעתי שיכול להיתפס לכלב הגב!!! עשו לו מסאז' או משהו? עבר לו כבר? ואני הקלטתי את שומרת אחותי ועדיין לא ראיתי..לא הלכתי לסרט בקולנוע כי חברה שלי הלכה ואמרה שזה לא דומה לספר ולא כדאי..

למעלה