| ביי כולם

רמושקית

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif| ביי כולם

זהו זה נגמר,ביי כולכם,תודה על הכול.......

brain186

New member
לאאאא!!!!!!!

שלא תעזי! שלא תעזיי להרוס הכל עכשיו.. את חזקה!! מדהימה מקסימה אין כבר אמרתיי לך כמה כשלתאר דבר נפלא כמוך.. את לא אמרת לי עדין מה קרה..מה פגע בך כל כך..אבל אני בטוח שזה לא סיבה לעזובבב.. כולם כאן אוהבים אותך נורא אני אוהב אותך נורא..ומירי מירי חולה עליך יותר מכולם כאן..מה היא תעשה בלעדיך..לאן את הולכת..בבבקשה תשארי.. תנסיי להישאר טלי אני לא יתן לך ליפול ככה..אני אומר לך ! =] הינה
והינה
ענאקיי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו
וגם.
כדי שתמשיכי לחייך תמיד..זה בלון עם הליום תשמרי עליו.. תשמריי על הבלון..שלא יברח..שלא ייתפוצץ..אניי רוצה שתשמרי על הבלון בבכל הכוח.. כי זה בלון שהענקתי לו כוח מיוחדת... אז תשמרי עליו הבלון הזה זהה האהבה שכולם כאן חשים כלפיך.. זה כל הדברים הטובים! אל תנתשי אותם תשארי..תספרי מה קרה אני מבטיח לעשות הכל כדי לעזור =]

רמושקית

New member
לבד............../images/Emo14.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זהו אני לבד כולםםםםםםם כולםםםםםםם שונאים אותי,משקרים לי,נמאס לי
זהו נמאססססססססססססססס
לא יכולה יותר

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טלי שלנו.....

חמודה.. אנחנו שומעים שקשה.. בואי לדבר איתנו בבקשה... אנחנו רוצים לראות מה איתך.. דואגים לך... תבואי? (((((טלי))))))

רמושקית

New member
לא .....

´ערחלישףקערי ףשקםיעףשקיועףםושיקףעםושיאע צש ש´חן4יאןאעןטואעףטון´אף´וןא4חןאן4יחא

brain186

New member
../images/Emo24.gifלא טלוש את לא לבד אני איתך../images/Emo24.gif

ואני לא שונא אותך את יודעת שלא.. ואת לא לבבד..אני איתך תמיד..תמיד לצידך אבל עדין אני לא מבין מה קורה כאן ממש.. אני מאוד רוצה לעזור אניי לא רוצה לראות אותך עצובה זה לא מגיע למלאכית כמוך.. שרק היום בצהריים ההרגשת יותר טוב =]
תחזייקיי מעמד..לא משנה מה זה..זה ייעבור.. אניי איתך..כולם אייתך!!! יהיה מצוין את עוד תראי....אין אניי אומר לך... =] אלוהים בטוח תכנן לאחת מדהימה כמוך משהו מדהים.. הוא לא ינתוש את אחת המלאכיות שלו.. =] =] =] =]

למעלה