MY SUPERNATURAL WEEKEND

to the end1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo123.gif../images/Emo190.gifMY SUPERNATURAL WEEKEND

התחדשות השבוע: וידיאו השבוע: שיר השבוע: סרט\סדרה\ספר השבוע: דבר טוב\רע שקרה השבוע: תמונת השבוע: כווווווווווווווווווווווולם עונות!
נווווווווווווווו יאלללה ייאללה ייאללה ייאללה ייאללה ייאללה ייאללה יייאללה ייאללה

A m e l y

New member
עונה עונה עונהנהנהנהנהנה

התחדשות השבוע:מ...אין בנתיים וידיאו השבוע:כרגיל-אין שיר השבוע:jordin sparks- permanent monday סרט\סדרה\ספר השבוע:ten inch hero -סתם סרט נחמד/ברור מאליו../אין דבר טוב\רע שקרה השבוע:ביליתי יום שלם עם חבר שלי,וזה לא קורה הרבה לאחרונה
ופיני גרשון חזר לאמן את מכבי
/8000000 מבחנים...=\ תמונת השבוע: יום אחד...תהיה לי אחת כזו
(פחחחח)

psycho girl297

New member
עונה

התחדשות השבוע: כלום נכון לעכשיו וידיאו השבוע: אין לי שיר השבוע: ACDC- BACK IN BLACK סרט\סדרה\ספר השבוע: פנלופי- סרט של כריסטיה ריצ'י דבר טוב\רע שקרה השבוע: נבחרתי לעובדת המצטיינת של החודש בעבודה..... תמונת השבוע: אני בהוספת תגובה מהירה ואין לי כוח לעבור להודעה רגילה ככה שחבל....

darklighter

New member
../images/Emo49.gifעל העובדת מצטיינת../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

קולה כבוד!
אני בחיים לא נבחרתי בדברים האלה...

Batelg

New member
עונה!!!

התחדשות השבוע: קיבלתי מש"קית חדשה חחח וידאו השבוע: אמממ ראיתי וידאו מגניב כזה של ברייקדנס- חמוד.. סרט/סדרה/ספר השבוע: ה-300 פשוט לא נמאס לי ממנו/אין/שיר של אש ושל קרח- מומלץ בחום! דבר טוב/רע שקרה השבוע: אני גם סוגרת שבת ואין פרק של על טבעי שיחכה לי כשאני חוזרת... :( תמונת השבוע: אחת האהובות עלי...

אני במצב רוח לשאלונים ../images/Emo13.gif

ומה הסיפור עם עונות? יש כאן גם בנים, נכון...? האהא, בדיוק לפני שבוע ידיד שלי ראה את הפרק הראשון של העונה הראשונה וממש התלהב, אז אמרתי לו שאני נהנית פי 2 כי חצי מהסדרה אני סתם בוהה בהם
(ואז הוא אמר שאני שטחית
) קיצור, לשאלות: התחדשות השבוע: הלוואי. no money וידאו השבוע: אממ.. הכנס של ג'נסן וג'ארד. היה קורע מצחוק... שיר השבוע: מישל/ הביטלס סדרה: האנטומיה של גריי. (מדחיקה את על טבעי לחודשיים הקרובים) ספר: התחלתי לקרוא את המשחק של אנדר. דבר טוב: טיול שנתי שבוע הבא! ווהו!!! אין לי כוח לתמונה. סופשבוע מעולה לכולם.

to the end1

New member
MY WEEKEND

התחדשות השבוע: אין לי כסף
וידיאו השבוע: הם כ"כ מצחיקים http://www.youtube.com/watch?v=6-MqS7OTq_I והחלק השני http://www.youtube.com/watch?v=yFMuOoZqlzY&feature=channel שיר השבוע:The Killers - Mr. Brightside סרט\סדרה\ספר השבוע:
איך פגשתי את אמא שלך,שני גברים וחצי
דבר טוב\רע שקרה השבוע: הסולן של מיי כימקל רומנס,ג'רארד עומד להיות אבא ואני מאוד מאוד שמחה בישבילו
תמונת השבוע: תאחלו לו
הוא יהיה אבא

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifג'רארד כ"כ דומה לשדון../images/Emo6.gif

או אלף..חח רק חסרות לו האוזניות השפיציות..

to the end1

New member
חחחחחחח איזה רעה../images/Emo6.gif אני דווקא חושבת...

שהוא נראה מדהים!!!!!!

to the end1

New member
חבל שבכלל התחלת אני יכתוב לך עכשיו חיבור על

פראנק ורק את אשמה
פראנק היירו הגיטריסט שעושה היסטורייה בכל פעם שהוא עולה על הבמה,בכל פעם שהוא עולה לבמה הוא מנגן מכל הלב (עד כדי כך שהוא נפצע כמה פעמים במהלך הופעות)
הרבה פעמים פראנק היה מתנשק אם ג'אראד בהופעות ומשם הכינוי "פרארד" לפראנק יש קעקועים בכל הגוף מה שהופך אותו אפילו לעוד יותר
יש לו את הצחוק הכי חמוד שתשמעו (כמו של ילד קטן...חחחחחח) אה כן אז פראנק הוא אחד מהגיטרסטים שייזכרו בתור הגיטריסט אם ההופעות הכי מדהימות שיש מה שהוא עושה על הבמה זה פשוט מדהים!!!!!!!! טוב זהו אחרי הכול זה פורום על טבעי ולא של MCR

darklighter

New member
אתם רוצים שאני אפתח שרשור ../images/Emo32.gifחברתי../images/Emo190.gif

שתוכלו לדבר שם על מה שאתם רוצים? מזמן לא עשינו כזה וגם עכשיו אין פרקים איזה חודשיים ויהיה יבש פה... לא להגזים ולדבר בכל הפורום על דברים לא קשורים אלא בשרשור מרוכז בעמוד...

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifאממ..

האמת שאף פעם לא יצא לי להתרשם מיכולת הנגינה שלו.
ריי גיטריסט מעולה...

to the end1

New member
יואו ריי הוא מדהים הוא מזכיר לי את הגיטריסט

הגדול,סלאש.ריי מנגן אין לי מילים פשוט מדהים מדהים מושלם יש לו חיבור מדהים אם הקהל ואני אוהבת אותו כ"כ

darklighter

New member
שבת שלומות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

התחדשות השבוע: אני תפרנית
וידיאו השבוע: - שיר השבוע: Coldplay - Viva La Diva סרט\סדרה\ספר השבוע: על טבעי
אוף הפגרה הזאת
אה וכנ"ל על OTH. דבר טוב\רע שקרה השבוע:- תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה.

Curtained Life

New member
../images/Emo216.gifעונהעונהעונה...../images/Emo186.gif

ק=ר ל=י..כ"כ...
התחדשות השבוע: אמ..האמת שנורא רציתי להתחדש ב"טווילייט" באנגלית וכל מה שהיה זה עברית..
..אז לא. אמ..קניתי סקיני חדש..אפור-שחור מקסטרו.. ו..ריבת חלב. זה נחשב!
וידיאו השבוע: המייקינג של האלבום הנוכחי של אוונג'ד סוונפולד. אין כשרון כזה..פשוט מלכים
http://www.youtube.com/watch?v=ymYl0EGDDhk&feature=related
שיר השבוע: Life On The Moon- David Cook. כמו כן כל האלבום החדש והממש מוצלח שלו. ו-ONE X של THREE DAYS GRACE. סרט\סדרה\ספר השבוע: לא ממש יצא לי לראות סדרה השבוע.. אבל ראיתי סופסוף את ten inch hero!..איזה סרט ענק
דבר טוב\רע שקרה השבוע: ---- תמונת השבוע: ..רנדומלי לחלוטין. מאט מbullet for my valentine

למעלה