GAZEBO

• פותח הנושא QN
  • פורסם בתאריך

QN

New member
../images/Emo129.gifGAZEBO ../images/Emo129.gif

מישהו מכיר את GAZEBO תודו שהשיר I LIKE CHOPIN פשוט היה להיט ענק ועוד כמה שירים כמו DOLCE VITA ן-TELEPHONE MAMA פשוט שירים גדולים

turrican

New member
לאדון QN החביב - תקרא את זה

קודם אנו שמחים שהצטרפת לפורום שלנו, ואין ספק שהתרגשות אחזה בך ברגע שידעת שיש עוד אנשים כמותך. כמה בקשות לי אליך לפני שאתה מבריח אנשים מהפורום . 1. המנע להשתמש באייקונים של גולגלת , המלחמה מול עיראק טרם החלה ולא צריך להפחיד את הגולשים. 2. המנע מכתיבת כמה הודעות קצרות אלא עדיף הודעה אחת ארוכה או לשרשר אותה להודעה שכבר כתבת,כי כך אתה קוטע שרשורים קיימים. 3. אל תעלב אבל תנסה לחשוב שזה פורום של מבוגרים שקצת נמאס להם לשמוע : "היי חברה, עכשיו שמתי את להקת בנזין. משהו חבל"ז!! אתם חייבים" אל תעלב אבל כמה יש כללי אתיקה שכולם נוהגים בהם (וגם אני)

QN

New member
מר מנהל../images/Emo150.gif

בוס הרי אני עדיין חדש, אני עדיין לא מכיר את החוקים בבבקשה תסלח לי בוס ד"א אתה יכול לכתוב ביוגרפיה על GAZEBO? ותגיד לי אתה ממליץ לי לקנות את הדיסק שלהם TELEPHONE MAMA ? אתה רואה כתבתי הודעה ארוכה כמו שביקשת שמתי תמונה של MAN AT WORK כי אין לי תמונה של GAZEBO אתה יכול להשיג לי אחת?

adiville

New member
אחלה שיר !

לא מכירה את העבודות של gazebo אבל השיר i like chopin זה אחד משירי האייטיז שיותר עושים לי את זה.... שיר מדליק בטירוף !!!

ט ו ר ה

New member
בהחלט!!! שיר ענק. ו...

גם ב 102 עכשיו יש שיר שממש עושה לי את זה..

pimpf

New member
שתפי אותנו טורוש...../images/Emo98.gif

ודרך אגב, אתמול בקרים היה ערב מעולה!!!!!!!!!!! אולי תגיעי מתישהו??

ט ו ר ה

New member
חפי ../images/Emo13.gif זה היה ,איך לא ..

ויסאג' - פייד טו גריי... אני אבוא כנראה שבוע הבא! אתמול לא יכולתי כי היו לי כבר תוכניות, היה יום הולדת לחברה שלי. אבל זה בהחלט יגיע - גם קיבלתי הזמנה בדואר למסיבה שהיתה בשבוע שעבר..חחחח ,אני עוד שוקלת ללכת אליה
היה הרבה דפש ??

pimpf

New member
הבנתי שהיה המון,

לא יצא לי להיות הרבה ברחבה למעלה, אבל הייתי בכמה פעמים שהם שמו דפש רצוף
בד"כ אני משתדלת לתזז את עצמי בין שתי הרחבות במקום, האייטיז והסינת´, אבל אתמול רוב הזמן הייתי ברחבה השנייה ולא כ"כ באייטיז...

למעלה