Echelon convergence

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifענקקקקק!

קראתי אומנם עד קצת אחרי החצי אבל זה פשוט מגניב כלכך! לא סתם אומרים שהמעריצים של 30 הם הכי טובים בעולם!!

its only ma

New member
ואו!

קולה כבוד.....!!!!!!!!!!!11[על ההשקעה והכל..] אבל מבחינתי אין מצב שזה יוצא מגדר חלום...=\ אבל באמת כל הכבוד על ההשקעה................

A Broken Myth

New member
פאק.

אני רק עכשיו קראתי את זה, כי אני עצלנית. ואני כלכך רוצה ללכת. אבל כלכך לא יסכימו לי
ובכלל אני אהיה בת 17 וחצי [
] ואני צריכה לבוא בליווי מישהו, וזה מבאס תחת. ועוד משהו, בחיים לא יהיה לי כסף בשביל זה?!$#?!@#$?@#4 אני רוצה ללכת
מי תורם לי כסף?

עבודה? ../images/Emo12.gif

את יכולה לעבוד, ואני אפילו יכולה להמליץ לך על כמה מקומות. זה מה שאני מתכוונת לעשות בכל מקרה כדי להגיע. קדימה תלחצי קצת על ההורים
תראי להם אתכל הפרטים וזה

A Broken Myth

New member
ממממ

אוקיי, שמעי משהו, יש לי עבודה בטוח בקיץ, זה איפה שעבדתי בשנה שעברה, זו קייטנה וזה אחלה כסף, מחודש וחצי אני יכולה להרוויח 4000 שקל בקלות, אפילו יותר. העבודה היא ביולי-אוגוסט ככה שאם אני לא אבזבז את הכסף יישאר לי. אבל כאן מתחילה לנו בעיה, עשיתי עם ההורים שלי הסכם שאם הממוצע ציונים שלי מעל 85, אבא שלי מממן לי את כל מה שקשור בנהיגה וככה בטוח שיש לי כסף, אבל אם לא, אני צריכה למממן או חצי או את הכל, ככה שזה לא משאיר לי כסף לזה. תכל'ס, הכל תלוי בי. אוי, עכשיו אני נזכרת, יש לי קופת חיסכון, והיא נפתחת לי בדצמבר הזה, ואני יכולה להוציא ממנה כסף, ההורים מסכימים. אולי, אני אקח ממנה כסף ואז אני אוכל לבוא??? הו+_+. טוב נו, אני בטח סתם מפנטזת לי להנאתי. הם בחיים לא יסכימו. אני צריכה לתפוס אותם לשיחה. D: ועוד בעיה, [האופטימיות חוגגת], נגיד ויש לי כסף, יש עוד בעיה קטנה, שולית כזאת, אני לא אהיה בת 18. את מי אני אמורה לסחוב איתי?
~סורי על החפירה ;[ ~

קודם כל יש אותי. עד אז אני אהיה בת 18

ואני מקווה שלא יעשו לי בעיות עם הטיסה כי אני דיי הולכת לשם חודש לפני הגיוס, למרות שאני באמת מקווה שיידחו לי אותו. דבר שני, תמיד את יכולה להביא הורה, זה למה את יכולה לקנות אירוע2 כרטיסים, או שאת תמיד יכולה לשלוח להם בפקס אישור מההורים על זה שהם נותנים לך להכנס לאירוע לבד.

Izushka

New member
יווואאאאווווווו

זה נשמע כלכך כלכך כייף!!! אני מאוד רוצה לנסוע.. אבל הבעיה היא שאמא לא ממש מרשה לי.. דיברתי איתה כבר והיא לא ממש הסכימה כי זה יוצא כאילו אני נוסעת לבד(למרות שעד אז אהייה כבר בת 18 אז אולי אצליח לשכנע אותה
) הבעיה היותר גדולה שלי זה להשיג את הכסף
אני חייבת להשיג עבודה דחוףף ואאייי זה נשמע כזה מדהים אני חייבת לנסועע

תעבדי, תחסכי, לא תאמיני כמה מהר הזמן יעבור :)

את תהיי בת 18, סביר להניח שכבר תהיי עצמאית ^^

למעלה