Echelon convergence

כן הבנתי ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת, אני פשוט, הודעתי לאמא שלי על ארה"ב אומרתי לה שאני הולכת ושאני חוסכת. והיא קראה את השרשור וראתה כמה זה מסודר. לאי ודעת. הדאגה הכי גדולה שלי עכשיו זה ההופעות בבריטניה.. תקראו לי משוגעת, ואני משוגעת תקראו לי מכורה, כי זה מה שאני אבל אני חייבת ללכת.

אוך נו,

כתבתי משהו ואז זה לא שלח....אז אני אכתוב בקצרה: שני, דבר ראשון: כל הכבוד!!
אם הייתי מנסה לתרגם, נראה לי הייתי מתאבדת בדרך.. דבר שני: יש מצב, לא מבטיחה, אבל יש מצב שאני אהיה שם! שוב, לא רוצה לפתוח את הפה לשטן אבל אני רק מקווה שכן, תתפללו למעני! XDD קיצר, משעמם לי...תשעשעו אותי~

כבוד!!! על התרגום.

בחיי איך היה לך כוח....אני כבר הייתי מתאבדת. אז ככה: קודם כל אני מאמינה שעוד שנה אני אהיה בצבא. וידוע, בזמן שירות אי אפשר בדרך כלל לטוס לחו"ל. צריך להתחנן הרבה ולעשות סידורים... אבל, נגיד, ורק נגיד, שהצבא לא יהווה בעיה. במקרה כזה, מדובר בכ-3000-4000 שקל נכון? כל הסיפור ברוטו? זה המון בשבילי, באמת, אבל יש מצב שאני מצליחה לארגן את הסכום. אני רשומה בפורום הרשמי. פשוט לא משתתפת. אני עדיין אהיה זכאית לקנות כרטיסים והכל? אני לא מאמינה שאני אפילו חושבת על זה...אבל ממש ממש בא לי. ויש שם עוד לפחות להקה אחת שאני אוהבת (טמפטיישן) וגם קוברה סטארשיפ טובים...חבל שזה הרבה צרות ובעיות לפתור בדרך... אבל כשנגיע לגשר נראה אם ואיך עוברים אותו. בסופו של דבר, שנה זה הרבה זמן. אני מאמינה שתודיעי לנו כאן איך זה מתקדם, ואני בינתיים שוקלת את זה ברצינות. שוב, תודה על הכל! את
!

אני יודעת את הגיוס שלי

הוא בסוף אוקטובר שנה הבאה ככה שזה בדיוק יוצא על הדקה ה90.. אני עשיתי כבר בירורים. . בואי נצא מנקודת הנחה שכרטיס טיסה הוא 1000 דולר אוקיי? במידה ויושי עוזרת לנו כקבוצה או לא.. זה כבר 4000 שקל.. זה יוצא, לדעתי, אם את ממש אבל ממש ממש מוציאה רק על מה שאת יכולה, בסביבות ה5000 5500 שקל.. וזה אם את ממש ממש מקצצת.. אני מצאתי עבודה לקיץ שבזכותה אני אצליח להרוויח בסביבות ה10 אלף שקל.. ואני רוצה לקחת קצת יותר. 4000 שקל זה רק כרטיס טיסה בלי עזרתה של יושי, ועם העזרי זה 4000+ הטיסה לנאשוויל+ הכרטיס כניראה לאירוע ותודה לך
זה דורש חיסכון של הרבה כסף והרבה סידורים , אבל תודה לאל שיש שנה לעשות את זה לא?

פאק, זה יוצא יותר יקר מהמסע לפולין ../images/Emo4.gif

איזו עבודה מצאת? ספרי לי חחח אוף בכל מקרה הצבא תקוע באמצע, התאריך גיוס שלי כרגע הוא לעוד 3 שבועות, ואני מנסה לדחות לדצמבר. אבל אין לי איך להרוויח את הכסף, ומההורים אין מצב שאני מבקשת.... כרגע זה לא נראה טוב
גאד זה הולך להיות כזה אירוע בנזונה...גם אם הם יבואו לישראל לא תהיה הזדמנות כזאת. באסה.

בטח כי זה ארה"ב..

לא יודעת אני בדקתי עלויות פה ושם.. תמיד עדיף לקחת אקסטרא.. מצאתי באיקאה, בחופש הגדול הם מחפשים נוער שיסתובב שמהעם הילדים, את צריכה סתם לעשות עבודות ולהתנהג כמו טיפשה ואת מקבלת 25 שקל לשעה (!!!)

ובקשר לכרטיס

קודם כל אם את רשומה באשלון דרך האתר אני חושבת שזה טוב. ובכל מקרה את צריכה להרשם שמה באתר של האירוע ברגע שהכל יצא. אין לי מושג בדיוק איך הם יארגנו את זה אבל את לא ממש צריכה להיות חברת פורום (על אף, שאני ממליצה על זה בחום.. )

o DaNiEl o

New member
קבלי ח"ח עצום על התרגום *-*

את מפתיעה כל פעם מחדשD: זה נשמע ממש מגניב, אבל בטח אני לא אוכל ללכת
. הו ותודה על התרגום.

pizi23

New member
יא אולוהים ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

איזה דבר ע-נ-ק, פשוט חלום
בת'כלס מי יכול לדעת מה יהיה עוד שנה... יתהפך העולם
להגיד לך ת'אמת אין לי בעיה לנסוע מבחינת הגיל וגם לא מבחינת הכסף, ואני מתה מתה מתה על ארה"ב (ומתה לחזור לשם כמובן)... אבל אני באמת לא יכולה לדעת מה יהיה, אז אני גם לא יכולה להגיד מעכשיו אם אני באה בטוח או לא...
אבל זה בהחלט משהו שאני חושבת עליו ולוקחת אותו בחשבון
בובה על כל ההשקעה
את מלכה

jared leto30stm

New member
זה הההדבר!!!!../images/Emo3.gif

אני לא מאמינה זה כל כך הולך להיות מדהים!!!!!
יש לי את הכסף אבל ההורים שלי בטוח לא יתנו לי לטוס לארה"ב לבד!!!!!!! למה החיים כאלה!!!

pizi23

New member
מה אני דפוקה../images/Emo35.gif אומרים LIFE IS A BITCH ../images/Emo163.gif

וטוב שלקח לי שנה לקלוט שטעיתי

LoveYourHate

New member
ואוו..זה כל מה שיש לי להגיד..ואוו

אני אמרתי לך הכל בטלפון..
אני מקווה מאד מאד מאד שההורים שלי יסיכמו לי..ואם זה יהיה בשנה הבאה בסיביבות החודשים האלה זה טוב כי אז אני אוכל להגיד להם ליום הולדת 16 ..[לא מצאתי באיזה תאריך זה יהיה] אם זה יהיה בסביבות נובמבר שנה הבאה ואחרי אני אוכל לבקש מהם.. אני ממש ממש ממש רוצה ללכת לזה כי זה נראה לי חוויה ענקית..!!!! הבעיה שלי זה להגיד את זה להורים שלי כי זה סכום גדול..מאד גדול.. אבאשלי בקושי מבזבז עלי 130 שקל ביום הולדת ושנה שעברה הוא לא קנה לי כלום בכלל.. מאבא שלי תיהיה לי בעיה להוציא כסף כי וול הוא קמצן פחד מאמא שלי פחות אבל תהיה לה בעיהלממן את כל הכסף הזה בבת אחת. אני באמת צריכה לשבת איתם ולדבר איתם בקשר לזה כי אני ממש ממש ממש רוצה ללכת לזה .. זאת תהיה חוויה של once in a life time ושני את כזאת מלכה שאת באה להגיד לנו.. קראתי את הכל ברשמי אבל היה נחמד לקרא את זה בעברית

זה הולך להיותר בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר

כתבתי, אין תאריך מדוייקר אבל זה טווח התאריכים. בערך מה20.9-15.10 אני מעריכה, איפשהו בטווח התאריכים האלה זה יהיה

LoveYourHate

New member
לא ראיתי ../images/Emo2.gif

אוקי אני מקווה שזה יהיה לקראת ה10 זה יהיה נחמד..:-\ למרות שאני אקווה שאני אוכל לשכנע אותם גם לגבי ה9

jared leto30stm

New member
לא התכוונתי לבד..../images/Emo4.gif

לא בכוונה לבד פיזי הכוונה שההורים שלי בטח לא ירשו לי לטוס לשם, בלי מישהו שהם מכירים,אני בטוחה שיהיה כיף לנסוע עם כל מי שיטוס מישראל רק חבל שאין לי חברות שממש מעריצות אותם או אחים שמעריצים (אחים שלי בוא נגיד לא חובבי רוק כל כך) חחחח..... הלוואי שיקרה נס והם יסכימו לי כי עד אז אני כבר יהיה בת 16 וחצי....

למעלה