שאלון פחד!

מ א מ י2

New member
../images/Emo129.gif שאלון פחד! ../images/Emo219.gif

.מה הכי מפחיד אותך?
.איזה סוג אנשים מפחיד אותך?
.איזה סרט הכי הפחיד אותך?
.מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה?
.מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?
.מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס?
.מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה?
זהו
תהנו לכם!

מ א מ י2

New member
עונה לעצמי! ../images/Emo219.gif

.מה הכי מפחיד אותך?מוות וג'וקים .איזה סוג אנשים מפחיד אותך?כאלה שמקבלים טיפול פסיכיאטרי,ילדים מהכיתה שלי (חלקם). .איזה סרט הכי הפחיד אותך?הטינה,מגרש השדים/הצלצול 2,ים כחול עמוק. .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה?למות באמצע הדבר היכ כיפי שעשיתי בחיים שלי. .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?שחור. .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס?גלינה,ללא ספק. וגם אורנה! .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פקאצה,פקאצה..

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo13.gif

.מה הכי מפחיד אותך? מחלות סופניות, ושיקרה משהו למישהו שיקר לי. .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? כאלה שפשוט נראים.. מפחידים.. לא יודעת לתאר .איזה סרט הכי הפחיד אותך? אני מפחדת מסרטים מפחידים
. הכי גרוע היה מלחמת העולמות שפחדתי רצח!
.מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? למות בדבר הכי כיפי שעשיתי .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? שחור... .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? חח למתמטיקה
כשהיא צועקת, הקירות רועדים, בלי הגזמה!
טוב אולי קצת .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פריק במקרה
אלב תלוי איזה סוג של פריק

shiran004

New member
עונה =]

.מה הכי מפחיד אותך? חחח לא יודעת.... .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? רוצחים ואונסים. .איזה סרט הכי הפחיד אותך? הצלצול .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? למות בדבר הכי כיפי שעשית בחיים.... .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? לא יודעת... .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? חביבה.. היסטוריה... .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? ברור שפקאצה.. פריקים חמודים..

../images/Emo97.gif

.מה הכי מפחיד אותך?גוקים .איזה סוג אנשים מפחיד אותך?אממ לא יודעת .איזה סרט הכי הפחיד אותך?אפחד חח .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? הראשון .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?רוחות .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס?מפחידה? תמר טנצר..יש לה שיער צבוע לאדום גינגי כזה..היא זקנה..נראית כמו שלד..בגדים שלה זה ווילונות יש לה חגורה של צלבים וטבעת של זין על היד!! .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פאקצההה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

מה הכי מפחיד אותך? יש הרבה - אני פחדנית.
איזה סוג אנשים מפחיד אותך? אנשים מוזרים, עם זקן.
איזה סרט הכי הפחיד אותך? "שחר המתים"
מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? לקבל התקפף לב מתוך שינה
מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? שחור
מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? חח הרכזת משמעת
מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פריק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TALLLLi

New member
עונה!!!

מה הכי מפחיד אותך? גבהים,ג'וקים,ומחלות..{לא רוצה לפרט..} .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? סוטים... .איזה סרט הכי הפחיד אותך? חברים למוות... .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? התקף לב מתוך שינה... .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? שחור.. ואדום... .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? המורה שלי...לתנ"ך!!! .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פריק..

עונענענענענענענענענע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

.מה הכי מפחיד אותך?אלוהים .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? אין .איזה סרט הכי הפחיד אותך? אין .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? שניהם .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? אממ אין .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? חחחחחחחחחחחחח לא ד'עת .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? אפחד

sof72

New member
../images/Emo221.gif

מה הכי מפחיד אותך? הבושה.. .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? אממ ערבים וגם אנשים חסרי רגישות .איזה סרט הכי הפחיד אותך? כל סרט אימה מפחיד אותי .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? למה צריך למות .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? נראה לי ששחור .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? לא פחדתי מהמורות שלי .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פאקצה יותר מעצבן

MikeY fReAk

New member
מממ../images/Emo79.gif

.מה הכי מפחיד אותך? מוות/חרקים .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? ערסים/פרחות .איזה סרט הכי הפחיד אותך? אף סרט .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? הראשון.. .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? אין .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? אני יודעתP: .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פקאצה

למעלה