שאלה

sapirush1

New member
צאד מיקל מורי ../images/Emo2.gif

*רצה לראות* טוב ממש לא הוא לא כזה מעניין אבל אני עדיין בשוק מזה שזה אותו אחד משישי הפוך

Just TalTi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה מכוער?! חזרי בך שנית

Edgar Davids

New member
נצל"ש אני מקנא במי שיש לו יס עכשיו

עוד כמה זמן תגיע אליכם הסדרה פריזן ברייק הלוואי והוט היו קונים את הזכויות שונא אותם! בכל מקרה אני אבכה לי בשקט ואתם תראו בהנאה.

l AdidAs l

New member
האעה תוכנית חדשה לראות!!!!!11

אינלי יותר מה לראות חוץ מאנג'ל
על מה זה? יום? שעה? ערוץ? תאריך? סבתא? דודה?

Edgar Davids

New member
סדרה מדהימה! בקשר למתי ואיפה...

אז אני רק יודע שהם קנו העונה הראשונה של הסדרה עוד לא הסתיימה בארה"ב בינתיים ראיתי את כל הפרקים בקיצור על מה הסדרה : בחור מואשם ברצח שלא עשה אחיו רוצה להציל אותו ועושה פשע בכוונה כדי לברוח איתו מהכלא זה נשמע אדיוטי אני יודע אבל היא סדרה מדהימה ואני לא רושם הרבה פרטים כדי לא להרוס.

sapirush1

New member
לפחות את רואה משהו

בזמן האחרון אני בקושי רואה טלוויזיה אין לי שום סדרה מעניינת להידבק אליה אהה בעצם היום יש החיים זה לא הכול.. טוב גם משהו ומה זה האנג'ל הזה שכל הזמן מדברים עליו? וגיל איזה סדרות כן מעניינות יש בהוט? ובטאל זה לא מעצבן לראות סדרות דרך האינטרנט בלי תרגום? או שכן יש לזה תרגום? ועכשיו אני אשתוק.

Edgar Davids

New member
אז ככה נענה לך על כמה דברים.

יש בהוט את אבודים אם את אוהבת את ניפ טאק ועוד כמה סדרות באקסטרה הוט ויש עוד שאני לא אכנס לזה כרגע הם המובילות שאני רואה בקשר להורדה מהאינטרנט יש סדרות שיש להן כתוביות לסדרה הספציפית הזו יש כתוביות אז הורדתי עם בדרך כלל אני רואה בלי.

sapirush1

New member
לא יודעת אם אני אוהבת כי אני לא רוא

אני יחפש בהזדמנות ונראה אם זה שווה להתחיל לראות מהאמצע ואיפה מצאת את הסידרה הזאת והכתוביות שלה? הורדתי פעם כמה תוכניות ישנות של חברים בלי תרגום והבנתי את הפרק אבל היו בדיחות שלא וזה היה מעצבן

l AdidAs l

New member
אנג'ל..

הסדרה הכי מדהימה וחזקה שאי פעם ראיתי
אבל לא שווה להתחיל לראות עכשיו כי אנחנו כבר נמצאים בעונה רביעית [מתוך חמש עונות] מתחילת העונה הראשונה הפסדתי רק איזה שני פרקים בקושי! אעה אנג'ל

Noa Tsror

New member
כן אנג'ל זה נחמד, אבל זה מבאס כי

כל הסדרות הטובות שהיו נגמרו מלאך שחור- נגמרה ורוניקה מארס- נגמרה מלא נגמרו.... זה רק 2 שממש אהבתי....., ועכשיו אין הרבה מה לראות, ג'ק ובובי זה נחמד באקסטרה הוט, אבודים לא ממש אהבתי..., ג'ואי זה טוב חח.. יש סדרות טובות, אבל הרבה פלחות מפעם..

Beautiful Scar

New member
ואודיסא 5!!!!

יו איך נדלקתי על הבלונדיני שמה!! הוא היה הכי מבוגר גם!!! גרררררר אני זוכרת שהייתי צופה במלאך שחור, ואז אחרי זה יש אודיסא 5!!!!!!! אוחחחח גרררררררר זה מדע בידיוני

למעלה