הציפור הלבנה11
New member
../images/Emo129.gifציזבאט-
,דנה אנחנו יוצאים לסרט , תסתדרי? ,אבא ,אמא אין בעיה אני כבר גדולה ,לא צריכה ביביסיטר תצאו ותבלו... ההורים של דנה יוצאים, דנה נשארת לבדה ,מתיישבת על הספה ומדליקה טלוויזיה. לפתע צילצול טלפון
קול גברי סדוק ומעורר אימה)הלו ,שלום כאן המחסל,בעוד כ-30 דקות אגיע אל ביתך...(צחוק רשע...)ניתוק. דנה:הלו , הלו, מי זה דנה בטוחה שילדי הכיתה חומדים להם לצון ממשיכה לצפות בטלוויזיה ,עוברות להם 10 דקות ושוב טלפון. דנה:נו מי זה ,תפסיקו ... כאן המחסל בעוד 20 דקות אגיע אלייך-(שוב צחוק מעורר אימה וניתוק) דנה מתחילה לפחד היא מנסה להתקשר להורים -מזכירה אלקטרונית:"קו הטלפון אינו זמין כעת אנה נסו מאוחר יותר:היא יושבת מתוחה בסלון וחושבת מה לעשות ששוב צלצול טלפון... דנה:אני לא עונה ,מי שזה לא יהיה אני לא עונה.... רגע אולי אלו אבא ואמא... דנה: הלו שלום לך יקירתי ,אני כבר ממש קרוב אלייך בעוד 10 דקות אגיע תתכונני...(ושוב צחוק מרושע במיוחד -ניתוק) דנה כבר ממש בפאניקה היא רוצה לפנות לעזרה אבל לפתע -הפסקת חשמל... דנה לא רואה כלום ,רועדת בכל הגוף בטוחה שלמחסל יש חלק בזה קר בחוץ ,חושך מוחלט . גשם מתחיל לרדת ,דנה לבד לגמרי. השכנים הכי קרובים הם במרחק 15 דקות הליכה... היא פוחדת לצאת פוחדת לנשום כשפתאום היא שומעת מכונית מתקרבת היא מציצה דרך חרכי התריס ורואה מכונית שחורה וגדולה נעצרת מול הבית שלה לאט לאט נפתחת דלת המכונית ורגל גדולה ושחורה יוצאת ממנה ועוד רגל מצטרפת אליה ואליהם -גוף גדול לבוש מעיל שחור וארוך...והפנים גדולות מאורכות עם עיניים בולטות ואף נישרי וגדול והוא נושא בידו מזוודה גדולה ושחורה דנה יודעת...המחסל...היא מתישבת על הספה מכונסת בתוך עצמה ומתפללת... לאט ידית דלה הבית מסתובבת-המחסל מצליח להיכנס הוא מבחין בדנה מתקרב אליה :שלום לך ילדה,המשיכי לשבת ואל תזוזי.. הוא פותח את המזוודה שלו ומתחיל להרכיב משהו שנראה כמו נשק ארוך מורכב מצינורות ארוכים ומאימים דנה אוזרת אומץ: בבקשה אל תהרוג אותי המחסל פורץ בצחוק רשע לא אומר מילה ומכוון את כלי הנשק לכיוונה של דנה, הוא מותח את הקפיץ ו. ודנה(כאן מגיעה הצרחה שמקפיצה את המאזינים-למי שמעוננין) בבקשה לא המחסל:ההורים שלך הזמינו אןתי להרוג אז אהרוג... דנה: ההורים????? המחסל:כן, ההורים. אני מחסל הגוקים המפורסם ועכשיו השארי במקומך ותני לי לעבוד.... *אפשר כמובן להוסיף עוד פרטים-קצת קצרתי
,דנה אנחנו יוצאים לסרט , תסתדרי? ,אבא ,אמא אין בעיה אני כבר גדולה ,לא צריכה ביביסיטר תצאו ותבלו... ההורים של דנה יוצאים, דנה נשארת לבדה ,מתיישבת על הספה ומדליקה טלוויזיה. לפתע צילצול טלפון