סקר קטנטן

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif סקר קטנטן ../images/Emo121.gif

עד כמה אני מסכים עם: (1 לא מסכים בכלל, 2 נוטה לא להסכים, 3 ניטרלי, 4 נוטה להסכים, 5 מסכים מאוד). תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: דרך פינוי המתנחלים: הפיצוי שניתן למתנחלים: הזמן שניתן למתנחלים להתפנות: אי ביצוע משאל עם: הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל: פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות: סוג הכוח המפנה והמאבטח: הסתת הימין נגד ראש הממשלה: מצעד ההתחברות של הימין: טקס קללת מלכי החבלה: הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני: פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע): ובכלליות: תוכנית ההתנתקות:

Nielle

New member
מ

עד כמה אני מסכים עם: (1 לא מסכים בכלל, 2 נוטה לא להסכים, 3 ניטרלי, 4 נוטה להסכים, 5 מסכים מאוד). תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: 5 דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: 2 דרך פינוי המתנחלים:5 הפיצוי שניתן למתנחלים:4 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות:4 אי ביצוע משאל עם:5 הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל:5 סוג הכוח המפנה והמאבטח:5 הסתת הימין נגד ראש הממשלה:1 מצעד ההתחברות של הימין:2 טקס קללת מלכי החבלה:1 הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני:1 פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע):4 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות:5

בת חן ר

New member
../images/Emo27.gif

תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית:1 (מה חשב לעצמו אריאל שרון...?!) דרך קבלת חוק פינוי פיצוי:3 דרך פינוי המתנחלים:3 הפיצוי שניתן למתנחלים:2 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות:1(להזכיר לכולכמם, כשהבאנו את ימית, ההסכם נמשך על שלוש שנים (אם אני לא טועה) אז התוכנית כיום פשוט מעדיה על בריחה...) אי ביצוע משאל עם:1 (מדינה דמוקרטית?! הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל:1 פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות:3 סוג הכוח המפנה והמאבטח: 1(רובם כ"כ מסכנים...) הסתת הימין נגד ראש הממשלה:4 מצעד ההתחברות של הימין:5 צעדה לגיטימית ביותר, (הייתי שם, ובחיים לא הרגשתי דבר כזה...) טקס קללת מלכי החבלה:1 מכשיחה קשר! זה לא הימין שלי!! הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני:כנ"ל פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע):3 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות: 1!!!!!!!!!!!!

The Bugi

New member
../images/Emo15.gif

תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: 1 דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: 2 דרך פינוי המתנחלים: 1 הפיצוי שניתן למתנחלים: 2 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות: 1 אי ביצוע משאל עם: 1 הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל: 1 פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות: 1 סוג הכוח המפנה והמאבטח: 1 (תעזבו את צה"ל!) הסתת הימין נגד ראש הממשלה: 4 מצעד ההתחברות של הימין: 4 טקס קללת מלכי החבלה: 3 הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני: (לא היה שום לינץ', תפנימו) 4 פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע): 2 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות: 1

אני רק רוצה להבין

את נוטה להסכים עם מעשי האלימות שהיו? אין זה משנה כרגע אם את מסכימה לקרוא לזה לינץ' או לא. אני רק רוצה להבין אם את נוטה להסכים עם מעשי אליות הדדים בין ישראלים לפלסטינים (ועל אחת כמה וכמה זריקת אבנים על נער מחוסר הכרה)??

...

מסכן הנער.. הוא רק התחיל, רק זרק אבנים בעצמו, ובאיזשהו שלב החזירו לו. ממש מסכן.. אני חושבת שדיברנו על זה כבר.. לא?? אל תתקפו אותי - אני נגד אלימות!

כבר דיברנו על זה. שאת לא השאלה

כבר דיברנו על זה שהנער פשוט גר שם באזור. מה עשו המתנחלים שם באזור? מדוע הם באו? מה היה להם להשתלט על המבנה הנטוש ההוא? לשם מה הגיעו לשם מלכתחילה אם לא כדאי להתחיל ולריב עם הפלסטינים? מה היה להם לחפש שם???? ובלי שום קשר שאלתי אם היא נוטה להסיכם עם מעשי אלימות הדדיים בין ישראלים לפלסטינים. אני לא אומר שהפלסטינים עמדו שם ורק חטפו אבנים. ברור לי שהם זרקו גם (אך עדיין לא ברור מה המתנחלים עשו שם, ומדוע הגיעו אם לא כדי לחפש לריב) אך עדיין, שאלתי אותה אם היא "נוטה להסכים" עם מעשי אלימות הדדים? כי זה מה שהיא סימנה שם

ראיתי

ראיתי מה שאלת אותה.. אבל זה מקפיץ אתה יודע.. באיזשהוא שלב - נמאס לי לשמוע על הערבים המסכנים שחוטפים מכות. לעזאזל - ערבי שהעיז, ואני בכוונה משתמשת במילה העיז, לפגוע ביהודי או לנסות לרצוח אותו - חייבים לנהוג בו ביד קשה. במקום זה - מגיעים עיתונאים לאיזור, מצלמים רק את הקטעים שבהם היהודים זורקים אבנים, ואף את המקרים הממש לא מוסריים - בהם הוא שוכב חסר הכרה ועדיין זורקים עליו אבנים - ופה מתעוררים כל מיני אנשים ואומרים שהוא כל כך מסכן. זה שיהודים חטפו גם - אף אחד לא שמע, זה שהוא התחיל - אף אחד לא יודע.. שום דבר - הוא פשוט אומלל. לפני זמן מה שאלת למה "יפה נפש" זו קללה - אתה מבין?

דבר ראשון

מעולם לא שאלתי למה "יפה נפש" זו קללה - זה לא הייתי אני. דבר שני - לא ענית לי על השאלה מה למתנחלים לפחש שם? ואיזה סיבה הייתה להם להגיע אם לא כדי לריב דרב שלישי - השאלה שלי הייתה אם היא "נוטה להסכים" למעשי אלימות הדדים

אז דבר ראשון

טוב אז סליחה.. בכל אופן אם זה ענין אותך אז הנה התשובה.. דבר שני - אתה צודק, לא עניתי, כמדומני שגם הסברתי לך למה. דבר שלישי - לא התייחסתי לשאלה שלך אליה - אלא רק לפרט אחד מתוך מה שכתבת. ומכיון ששאלת אותה ולא אותי - אני אהיה מנומסת ולא אענה.

The Bugi

New member
אני אענה..

אני מתנגד בכל תוקף למעשי האלימות הללו ולא מצדיק אותם לרגע. אבל הילד הזה זרק אבנים והסתובב עם סכין כאשר הוא מנסה לדקור אנשים. אתה יודע איך קוראים לאדם שמתנהג ככה? מחבל. אחרי המקרה ראיינו אותו בערוץ 10 נדמה לי, שם לעיניי הכתבים הזרים הוא שיקר שחיילי צה"ל הם אלו שתקפו אותו ואף הלזיקו אותו בכוח בשתי ידיו כדי שהמתנחלים יוכלו לזרוק עליו אבנים-דבר שהוא לא נכון וניתן לראות זאת בחומר שצולם בתקרית כאשר חייל מגן עליו בגופו. אגב, אם באמת היו עושים בו לינץ' הוא לא יכל היה לצאת בדרגת פציעה "קלה מאוד" כהגדרת החובשים.

אני מזמין גם אותך לנסות לענות לי

מה בעצם עשו שם המתנחלים??? מדוע הם הגיעו לשם והתשלטו על אותו מבנה נטוש? מה היה להם לחפש שם? מדוע הגיעו לשם אם לא כדי לריב עם הפלסטינים?

The Bugi

New member
אתה צודק ב-100%

סתם שטות בשביל להתגרות באנשי המואסי שחיים בשלום עם תושבי הגוש וגם מוצאים את פרנסתם אצלם כבר יותר משלושים שנה. אבל לא כל תושבי "מעוז הים" היו פעילי ימין קיצוני. הרוב היו משפחות שהגיעו למלון מכל הארץ כדי לתמוך בתושבים והם לא הפריעו לאף אחד בנוכחותם. מאוחר יותר הגיעו מרזל וחבורתו ויחסי הכוחות בין יושבי המלון התערערו. ככה יצא שפתאום כל יושבי הצלון זכו לכינוי "קיצונים" בעוד שמיעוט קטן מאוד היו אכן פעילי ימין שהגיעו מהשומרון.

היי תומר ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif , טוב.. עונה

עד כמה אני מסכים עם: (1 לא מסכים בכלל, 2 נוטה לא להסכים, 3 ניטרלי, 4 נוטה להסכים, 5 מסכים מאוד). תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: 1 דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: 3 דרך פינוי המתנחלים: 1 הפיצוי שניתן למתנחלים: 2 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות:1 אי ביצוע משאל עם:1 הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל: 1 פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות: 1 סוג הכוח המפנה והמאבטח: 1 הסתת הימין נגד ראש הממשלה: כפי שאמרתי לך אתמול, יש הסתה קטנה של מיעוט, ועם המיעוט הזה אני לא מסכימה כלל. אז-1 לגביהם. מצעד ההתחברות של הימין:
5
טקס קללת מלכי החבלה: 1 הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני: 1 פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע): 1 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות: 1
יומטוב

silverhawk

New member
תשובותי

תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: 4
דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: 4
דרך פינוי המתנחלים: 4
הפיצוי שניתן למתנחלים: 4
הזמן שניתן למתנחלים להתפנות: 5
אי ביצוע משאל עם: 3\4
הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל: 5
פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות: 3
סוג הכוח המפנה והמאבטח: 5
הסתת הימין נגד ראש הממשלה: 1
מצעד ההתחברות של הימין: 5 (כל עוד זה נעשה במסגרת החוק. ברגע שזה הפך לאירוע לא חוקי - 2)
טקס קללת מלכי החבלה: 1
הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני: 1
פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע): 5
ובכלליות: תוכנית ההתנתקות: 4

מיטלוש8

New member
../images/Emo26.gif

תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית: 1 דרך קבלת חוק פינוי פיצוי: 2 דרך פינוי המתנחלים: 3 הפיצוי שניתן למתנחלים: 3 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות: 1 אי ביצוע משאל עם: 1 הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל: 1 פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות: 1 סוג הכוח המפנה והמאבטח: 3 הסתת הימין נגד ראש הממשלה: 2 מצעד ההתחברות של הימין: 5 טקס קללת מלכי החבלה: 1 הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני: 1 פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע): 3 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות: 1 הגזירה הכי נוראית שהיתה פה!

תשובות:

תוכנית ההתנתקות כתוכנית חד צדדית:5 דרך קבלת חוק פינוי פיצוי:5 דרך פינוי המתנחלים:5 הפיצוי שניתן למתנחלים:4 הזמן שניתן למתנחלים להתפנות:5 אי ביצוע משאל עם:4 הזמן שמיועד לפינוי ההתנחלויות כליל:5 פינוי ציר פלדלפי לאחר ההתנתקות:2 סוג הכוח המפנה והמאבטח:4 הסתת הימין נגד ראש הממשלה:1 מצעד ההתחברות של הימין:2 טקס קללת מלכי החבלה:1 הלינץ' שנעשה בצעיר הפלשטיני:1 פינוי מלון מעוז הים (דרך וביצוע):5 ובכלליות: תוכנית ההתנתקות:5

למעלה