סקר סקר

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif עונה לעצמי ../images/Emo121.gif

מה שלומך? אני?
איך קוראים לך? תומר! מה אתה לא מכיר אותי?
מאיפה? תלוי מתי שואלים!
איזה כיתה? י"ב!
טסת כבר? כן, זאת פעם שלישית.
אם כן, מתי ? 10.02 - 04.03 - 10.04, כאילו עוד שלושה ימים!
באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? ההמראות בבוקר מוקדם והנחיתות בבוקר מאוחר
איפה נחתת? בוורשה בשתי הטיסות הראשונות, והפעם בקאטוביץ' ואין לי מושג למה!
לקחת דיסקמן? פעמיים כן
כדאי לקחת דיסקמן? ברור
לקחת גיטרה? לקחתי קלרניט
הבאת מתנות ? ברור
כמה כסף לקחת? וזה הספיק? בכל מסע לקחתי 150$ והספיק!
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? בכולם הייתי פעמיים!
היה קר שם? תלוי מתי שואלים!
כמה מעילים לקחת? 2 בכל מסע אחד
לקחת יומן מסע? כן, רק בשני
לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? טרבלינקה ובורות המוות
כמה ימים היה המסע? 16, בכל מסע 8
כמה בתי מלון החלפתם? 4, אותם בתי מלון פעמיים!
לקחת פלפון? ברור
לקחת מטריה? לא
לקחת אוכל? כן
האוכל היה טעים? לא בשבילי
יקר שם? לא ממש
כמה כסף החזרת? 50 $
כמה עלתה הנסיעה בכלל? 550$
איך ההרגשה אחרי שחזרת? בנאדם אחר, אבל זאת הפעם האחרונה שאני נוסע!
עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 19.. 10 בראשונה 9 בשנייה
קרה משהו מיוחד בנסיעה? הרבה דברים
טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? גם וגם
היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? כן, היה ז'ק סטרומוזה בשני המסעות
סכם במשפט אחד איך היה המסע! איזה מהם? היה נפלא וחוויה בלתי נשכחת!
לחץ על שלח.
ביי

התשובות שלי ../images/Emo6.gif

מה שלומך? הכל טוב! איך קוראים לך? אני חסוייה
מאיפה? תל אביב איזה כיתה? סיימתי בית ספר! טסת כבר? כן אם כן, מתי ? אוגוסט 2003 באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? ב-6 אחה"צ היה איחור של איזה 4 שעות איפה נחתת? ורשה לקחת דיסקמן? כן כדאי לקחת דיסקמן? כן.. בנסיעות זה נורא מרגיע שיש את המוסיקה שאוהבים לקחת גיטרה? לא הבאת מתנות ? כן כמה כסף לקחת? וזה הספיק? אני חושבת שלקחתי 200 דולר ועוד איזה 100 יורו אבל בעיקרון ביבזתי רק 70 דולר. ההורים היו מרוצים מזה
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? הייתי ביד ושם ובלוחמי הגטאות. היה קר שם? לא כי היינו בקיץ כמה מעילים לקחת? 0 לקחת יומן מסע? לקחתי אבל לצערי לא כתבתי כמעט כי קשה לי מאוד לכתוב. לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? ליערות. זה פשוט שבר אותי.. האווירה שם. כמה ימים היה המסע? 9 לילות 10 ימים כמה בתי מלון החלפתם? מלון אחד בורשה מלון אחד בקרקוב וחזרנו אחכ לאותו מלון בורשה בקיצור:2. לקחת פלפון? כן לקחת מטריה? כן לקחת אוכל? לא האוכל היה טעים? חלקית יקר שם? לא כמה כסף החזרת? רשמתי כבר מקודם כמה עלתה הנסיעה בכלל? בסביבות ה- 1200 דולר איך ההרגשה אחרי שחזרת? מדהימה.. חוויתי כל כך הרבה. עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 10 קרה משהו מיוחד בנסיעה? טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? משלחת היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? הוא היה באושוויץ. סכם במשפט אחד איך היה המסע! חוויה מדהימה, מרגשת שכל אחד חייב לעבור. לחץ על שלח. ביי

nofar 250

New member
אניייי../images/Emo141.gif

מה שלומך? עייפפפפהה איך קוראים לך? נופר מאיפה? ר"ג איזה כיתה? י'ב טסת כבר? יאפ אם כן, מתי ? שנה שעברה בין י לי'א באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? המראנו בערך ב2 בלילה נחתנו שם ב6 או 8 בבוקר..וככה גם בחזור איפה נחתת? ורשה לקחת דיסקמן? כיין כדאי לקחת דיסקמן? ברווור לקחת גיטרה? לא אבל היתה לנו אחת באוטובוס הבאת מתנות ? יאפ כמה כסף לקחת? 200 דולר וזה הספיק? לגמריי היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? לא היה קר שם? היינו באוגוסט אז לא ממש כמה מעילים לקחת? לא לקחתי לקחת יומן מסע? כן לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? אושוויץ מיידנק וגטו ורשה כמה ימים היה המסע? 10 כמה בתי מלון החלפתם? 5 נראה לי לקחת פלפון? כן לקחת מטריה? לא לקחת אוכל? כן האוכל היה טעים? תלוי איפה יקר שם? לא! כמה כסף החזרת? 80 דולר כמה עלתה הנסיעה בכלל? נראה לי 1300 דולר איך ההרגשה אחרי שחזרת? "אני רוצה לחזור!!!!!!!!!!!!!!" עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 11 קרה משהו מיוחד בנסיעה? הכל היה מיוחד בנסיעה הזאת אי אפשר לשים אצבע על מש מסוים טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? משלחת היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא היה סכם במשפט אחד איך היה המסע! זה הדבר הכי חשוב שעשיתי בחיים שלי והיה מדהים

brt1

New member
או קיי אחלה סקר

על ההתחלה יש לי שאלה קטנה למה הסקר ארוך כל כך? טוב אז אני גל (קיצור של...) אני מאזור חיפה (ליתר דיוק מהקריות) אני כרגע בכיתה י"ב וטסתי למשלחת במרץ 2003 המראנו בשעה 6.45 (נדמה לי)בוורשה נחתנו בסביבות 11 בת"א בסביבות 1.30 בלילה לא לקחתי דיסקמן כי הוא התקלקל לי יומיים לפני הנסיעה מה שכן לקחתי זה ווקמן כדאי לקחת או דיסקמן או ווקמן כי זה מעביר את הזמן ועוזר להתנתק מהכל. גיטרה לא לקחתי כי אני לא יודעת לנגן למרות שאצלנו במשלחת מישהו הביא גיטרה. הבאתי מלא מתנות לכל מי שאני מכירה בעניין הכסף לקחתי דיי הרבה כסף והחזרתי כמעט חצי (אין לי מושג למה) באופן אישי הספיק לי הכסף אני לא מכירה מישהו שלא הספיק לו. הייתי ביום עיון בלוחמי הגטאות.היה נורא נורא קר במיוחד ביום הרביעי של המסע (אוושויץ) בחצי מהמסע ואפילו יותר היה לנו שלג אני לקחתי מעיל אחד לדעתי זה מספיק כמובן שלקחתי יומן מסע דבר שנורא נורא מומלץ אין לי מושג למה התחברתי הכי הרבה. המסע היה 8 ימים והחלפנו בערך 5 מלונות היה לי פלאפון שחצי מהזמן החליט פשוט לא לעבוד בסוף הוא עבד והתכתבתי עם אחי הגדול. לקחתי מטריה אבל לא השתמשתי בה. אני לא מכירה אחד שלא לוקח איתו אוכל (גם אני לקחתי). בגלל שאני שומרת כשרות הביאו לי (ולא רק לי) אוכל מהארץ שהיה דוחה. ממש לא יקר שם. אני ממש לא זוכרת כמה עלתה הנסיעה נראה לי שזה היה המחיר הסביר של רוב המשלחות. חזרתי שונה ובוגרת יותר והבנתי המון המון דברים. אני מרוצה מאוד מהמסע (חוץ מהאוכל וחלק מהמלונות-ניתן למסע 9) הייתה למורה המלווה שלנו גילוי אנטישמיות וכבר כתבתי על זה פה בפורום. טסתי עם משלחת בית ספר. במטוס היינו כמה משלחות אבל לאורך המסע היינו לבד. לא היה לנו ניצול במסע היה לנו מפגש עם ניצולה לפני הנסיעה. לסיכום המסע הוא הכי חוויתי ומומלץ מאוד מי שלא נוסע לא רק שמפסיד אלה גם לא יצליח להבין המון דברים.אגב סליחה על האורך

../images/Emo104.gif

היי... אני לא ממש שייכת לפורום... אבל אני צופה כאן מדי פעם... וסתם בא לי לענות עכשיו... <כן..כן... משעמם לי מאוד....> אז... מה שלומך?
טוב...תודה.. איך קוראים לך?
דניאל (נקבה...
) מאיפה?
הדרום הרחוק.... איזה כיתה?
אממ... 7 חודשים בצבא... (כן... צעירה...) טסת כבר?
כן.. אם כן, מתי?
בכיתה י"א (ספטמבר אוקטובר 2001) באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה?
אממ... ההמראה הייתה בבוקר (לא זוכרת שעה מדוייקת...) והנחיתה ממש בלילה... בערך אחד... איפה נחתת?
בורשה לקחת דיסקמן?
ווקמן... אותו דבר... כדאי לקחת דיסקמן?
מאוד!!! לקחת גיטרה?
אני אישית לא מנגנת אז לא... אבל אחרים הביאו הבאת מתנות?
כמובן... כמה כסף לקחת?
בין מאה למאתיים דולר... וזה הספיק?
בהחלט! היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה?
כן... יד ושם היה קר שם?
די... כמה מעילים לקחת?
אחד... ובגדים ארוכית... לקחת יומן מסע?
כמובן!!!!! לאיזה נקודה במסע הכי התחברת?
הייתי מחוברת להמון דברים... אבל היה לי הכי קשה במידנאק וזיבלטובסקה גורה... אבל המקום היחידי שבכיתי בו היה חדר הזכרון באושביץ... כמה ימים היה המסע?
שמונה כמה בתי מלון החלפתם?
בערך שישה לקחת פלפון?
לא לקחת מטריה?
כן לקחת אוכל?
ממש קצת.. רק כמה דברים טעימים... האוכל היה טעים?
חלק מהזמן... אבל סך הכל היה די בסדר... יקר שם?
לא... רק מרגיז שצריך לשלם על השירותים בכל מקום... כמה כסף החזרת?
לא החזרתי... בזבזתי בדיוטיפרי... כמה עלתה הנסיעה בכלל?
משהו בסביבות ה 1400 דולר כולל ביזבוזים... איך ההרגשה אחרי שחזרת?
מוסבך מדי כדי לרשום כאן.. אבל סך הכל... מדהים... עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה?
(מ1 ועד 10) 1000000 קרה משהו מיוחד בנסיעה?
המון.... טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה?
טיסה רגילה אבל נראה לי שהיו בה עוד משלחות חוץ מאיתנו היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה?
הייתה לנו אשת עדות מדהימה... מקרקוב.. סכם במשפט אחד איך היה המסע!
בלתי אפשרי...צטערת... שבוע טוב לכולכם!!!

תיקון קטן...

כתבתי שהיה לי הכי קשה במידנאק... אבל התכוונתי אושוויץ בירקנאו...

טוב אני....

מה שלומך? מצויין! ב"ה איך קוראים לך? אלישע קאהן מאיפה? גוש עציון איזה כיתה? סיימתי טסת כבר? כן אם כן, מתי ? באיזור מרץ של י"א.... באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? ההמראה הייתה ב7:0 בבוקר נראה לי... איפה נחתת? בוורשה (מחלקת עסקים אגב!! כבוד!
) לקחת דיסקמן? לא. כדאי לקחת דיסקמן? לא. לקחת גיטרה? כן הבאת מתנות ? טובלרוני... כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 50$ זה הספיק היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? ביד ושם היה קר שם? לא כ"כ... כמה מעילים לקחת? לא לקחתי.. לחקתי רק פליז לקחת יומן מסע? לקחתי דפדפת.. אבל לא כתבתי. לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? לא יודע.. יער טראנוב אולי... כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם? 6 לקחת פלפון? לא. לקחת מטריה? לא. לקחת אוכל? כן. האוכל היה טעים? שלקחת או שנתנו? הבאנו אוכל מהארץ (הרוב) אז כן היה טעים יקר שם? לא קניתי שם כלום. כמה כסף החזרת? כלום. (קניתי נעליים בדיוטי פרי בנתב"ג) כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1200 $ איך ההרגשה אחרי שחזרת? המממממ לא זוכר.... כאילו רציתי להישאר בפולין! עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) קרה משהו מיוחד בנסיעה? הגדר מיוחד... טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? משלחות, טיסת שכר) היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא היה צמוד אבל כשהיינו צריכים אותו הוא היה... לא יודע איפה הוא גר.. הוא מתאומי מנגלה.. איצ'ה טאוב! סכם במשפט אחד איך היה המסע! אדיר. לחץ על שלח. ביי

Johanna1

New member
תשובות..

מה שלומך? סבבה :) איך קוראים לך? ג'ואנה מאיפה? בת-ים איזה כיתה? יב' טסת כבר? כן אם כן, מתי ? בתחילת מרץ שעבר.. באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? ההמראה הייתה בסביבות 5 לפנות בוקר והנחיתה ב8 בבוקר בערך.. איפה נחתת? וורשה לקחת דיסקמן? כן כדאי לקחת דיסקמן? למה לא... אם לא מתחשק, אפשר גם לא להשתמש בו. לקחת גיטרה? לא הבאת מתנות ? כן.. כמה כסף לקחת? וזה הספיק? לקחתי בערך 60 דולר... וכן, זה הספיק. היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? הייתי ב"יד ושם" היה קר שם? מאווווווווווווד כמה מעילים לקחת? 2 לקחת יומן מסע? נתנו לנו, אבל לא כתבתי בו. לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? הנקודה האחרונה במסע, הערימה של 9 הטון של אפר במיידאנק. כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם? 3 לקחת פלפון? כן לקחת מטריה? לא, שכחתי האמת..חח אבל ירד רק שלג, לא גשם. לקחת אוכל? לקחתי, אבל לא אכלתי אותו.. לא היה לי חשק לאכול ממש.. האוכל היה טעים? דוחה. חח יקר שם? לא ממש... כמו בארץ בערך... האוכל קצת יותר זול.. כמה כסף החזרת? לא הרבה..חח כי המרתי את כל מה שנשאר לי אז הייתי צריכה לבזבז אותו.. כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1080 דולר איך ההרגשה אחרי שחזרת? הרגשה שטוב לחזור לארץ... ותדהמה על כל מה שקרה, ואיך שהקמנו את המדינה הזאת אחר כך. עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 10 קרה משהו מיוחד בנסיעה? ספציפית, לא.. טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? כל המטוס היה משלחות.. היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא.. סכם במשפט אחד איך היה המסע! המסע הכי חשוב שעשיתי בחיים שלי.

וגם אני

מה שלומך? יהיה טוב איך קוראים לך? עדי מאיפה? ראשון לציון איזה כיתה? י"ב טסת כבר? יאפ אם כן, מתי ?ב31.8.04 באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? וואי!!! המראנו מפה ב8 בערך, נחתנו שם ב11 ומשהו המראנו משם ב10 ונחתנו פה ב4 איפה נחתת? בוורשה לקחת דיסקמן? אכן כדאי לקחת דיסקמן? לא, בקושי שמעתי בו אולי בעצם כן, שיהיה ליתר בטחון לקחת גיטרה? אפשרי הבאת מתנות ? יאפ כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 500$ ביזבזתי בערך 100$ בדיוטי פרי בישראל ועוד 40$ בפולין עצמה היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? ביד ושם במסגרת המשלחת ובמורדי הגטאות לא במסגרת המשלחת היה קר שם? ממש לא היה נורא נורא נעים כמה מעילים לקחת? 2 לקחת יומן מסע? לא לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? לכולן כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם?4 לקחת פלפון? כן לקחת מטריה? כן לקחת אוכל? כן כן כן האוכל היה טעים? זה שלקחתי? לקחתי מנות חמות במבות ודובונים. במנות החמות לא נגעתי אבל כל השאר היה טעים. והאוכל שם, ממש לא משהו היה סביר ולא יותר וגם ב4 ימים הראשונים בכלל לא אכלתי שם. יקר שם? הו לא!!! אבל שמעתי שהם עברו עכשיו ליורו אז נראה לי שהמחירים עלו. כמה כסף החזרת? 340$ בערך כמה עלתה הנסיעה בכלל?1050$ לא כולל הביזבוזים איך ההרגשה אחרי שחזרת? עצובה, אני עדיין מתגעגעת עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 1000000 קרה משהו מיוחד בנסיעה? שום דבר טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? היינו מטוס של 6 משלחות בערך היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא. הייתה לנו חסידת אומות עולם סכם במשפט אחד איך היה המסע! מדהים, חווייתי, מושלם, קצר מידי!

למעלה