סקר סקר

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif סקר סקר ../images/Emo121.gif

כדי להקל על האנשים, אני אעשה סקר שיתאים ככל הנראה להרבה שאלות.
מה שלומך?
איך קוראים לך?
מאיפה?
איזה כיתה?
טסת כבר?
אם כן, מתי ?
באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה?
איפה נחתת?
לקחת דיסקמן?
כדאי לקחת דיסקמן?
לקחת גיטרה?
הבאת מתנות ?
כמה כסף לקחת? וזה הספיק?
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה?
היה קר שם?
כמה מעילים לקחת?
לקחת יומן מסע?
לאיזה נקודה במסע הכי התחברת?
כמה ימים היה המסע?
כמה בתי מלון החלפתם?
לקחת פלפון?
לקחת מטריה?
לקחת אוכל?
האוכל היה טעים?
יקר שם?
כמה כסף החזרת?
כמה עלתה הנסיעה בכלל?
איך ההרגשה אחרי שחזרת?
עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10)
קרה משהו מיוחד בנסיעה?
טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה?
היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה?
סכם במשפט אחד איך היה המסע!
לחץ על שלח.
ביי

y a e l 1 6

New member
../images/Emo5.gifאמ..כנראה שאני הדפוקה ה-1 שתענה

יעל
ראשל"צ
יא
כן
ב-7/11
אמ..לא זוכרת..מוקדם...
ורשה
כן
כן!
לא, אני לא יודעת לנגן (אבל אני אדע בקרוב יהיי
)
יותר מידי
320 יורו, 200 זלוטי, 200 דולר
כן
משואה ויד ושם
לי כן
1
כן, אבל לא כתבתי בכל יום..
ליער שהרגו בו 800 ילדים ולטקס סיום, שראינו עוד מלא משלחות עם מלא דגלים של ישראל- היה מרגש..
7
3
כן
כן,אבל בכלל לא ירד גשם..
מנות חמות שהתפוצצו בתיק בעעע
אמ..סביר
20 יורו דולר אחד ואיזה 20 זלוטי
1200 דולר
הקלה עצומה..גאווה לאומית..אהבה לארץ שלנו!
10
הקשרים שנוצרו בין כל חברי המשלחת
עם עוד משלחות
לא, המדריכה שלנו היא בת לניצולי שואה. היא הייתה ילדה קטנה כשהייתה השואה והם ברחו לא"י..
מדהים! פשוט מדהים!
בבקשה

PaNDa BoY

New member
עונה..

מה שלומך? טוב תודה איך קוראים לך? דוד מאיפה? פ"ת איזה כיתה? י"ב טסת כבר? כן אם כן, מתי ? שנה שעברה באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? אוי נו באמת איפה נחתת? בנמל התעופה בן גוריון לקחת דיסקמן? לא כדאי לקחת דיסקמן? לא לקחת גיטרה? לא הבאת מתנות ? כן כמה כסף לקחת? 150 דולר אני חושב וזה הספיק? כן היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? יד ושם היה קר שם? איפה? ביד ושם? מאיפה אני זוכר? כמה מעילים לקחת? 250 לקחת יומן מסע? כן לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? למחנה ההשמדה בטרבלינקה כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם? 4 לקחת פלפון? לא לקחת מטריה? כן לקחת אוכל? כן האוכל היה טעים? לא יקר שם? לא כמה כסף החזרת? 90 כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1100 דולר איך ההרגשה אחרי שחזרת? אחלה,טוב זה סיפור בפני עצמו עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 8.5 קרה משהו מיוחד בנסיעה? לא טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? בהלוך-רגילה, בחזור- משלחת היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא סכם במשפט אחד איך היה המסע! מסע של פעם בחיים וואו...מתיש

PaNDa BoY

New member
באופן אישי אני לא אוהב את זה,

אני חושב שאפשר לנצל את הזמן לדבר עם חברים, לספר חוויות וכו'..זו הזדמנות מצוינת. מצד שני, אם כולם מביאים דיסקמן, אז כדאי גם להביא כי לא יהיו כ"כ פרטנרים לשיחה..(אצלנו גם אלו שהביאו את הדיסקמן לא השתמשו בו).

thunderstorm

New member
../images/Emo26.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

מה שלומך? הכל טוב, מה איתך?
איך קוראים לך? עינת
מאיפה? חיפה
איזה כיתה? י"ב
טסת כבר? יאפ
אם כן, מתי ? 16-24 במרץ 2004
באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? בדרך לשם - המראה בשש-שבע בבוקר ונחיתה בסביבות 10-11, נדמה לי. בדרך חזרה - המראה בחצות, ונחיתה בארבע-חמש בבוקר.
איפה נחתת? בורשה.
לקחת דיסקמן? ווקמן.
כדאי לקחת דיסקמן? או ווקמן, כן.
לקחת גיטרה? רק אם היא זולה ואתה לא מפחד להרוס אותה. אבל בכללי כן, זה מוסיף המון.
הבאת מתנות ? כמה דברים קטנים, לאנשים מיוחדים.
כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 50 דולר. ועוד איך הספיק, חזרתי עם עודף של 20 דולר בערך...
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? הייתי בלוחמי הגטאות כחלק מההכנה. ביד ושם הייתי לפני שבועיים, כחלק מסמינר של בי"ס, שלא קשור למסע.
היה קר שם? כן, יחסית. לא יותר מדי. חלק מהימים היו מאוד קרים וגשומים, אבל הרוב היו נעימים, כמו חורף בישראל.
כמה מעילים לקחת? אחד, מעיל שהוא גם מחמם וגם נגד גשם. תודה לחבר הכי טוב שלי על המעיל, חחח....
לקחת יומן מסע? ברור
לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? בירקנאו
כמה ימים היה המסע? 8
כמה בתי מלון החלפתם? 4
לקחת פלאפון? לא
לקחת מטריה? כן, אבל לא השתמשתי בה בכלל
לקחת אוכל? לא, אפשר בהחלט להסתדר בלי
האוכל היה טעים? לרוב לא, אבל מסתדרים, אתה לא תגווע שם ברעב.
יקר שם? ממש לא, זול נורא.
כמה כסף החזרת? 20 דולר בערך.
כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1000 ומשהו.. או 1060 או 1200, אני לא זוכרת מה היה בסוף..
איך ההרגשה אחרי שחזרת? אי אפשר להביע את זה במילים.
עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 20 אפשר?
קרה משהו מיוחד בנסיעה? הכרתי מקרוב הרבה אנשים והתחברתי לאנשים שלא חשבתי שאני אתחבר אליהם. כל הנסיעה הייתה מיוחדת.
טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? עם עוד משלחות.
היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא, וחבל
סכם במשפט אחד איך היה המסע! וואו

חחחח

ביום שאת טסת אני התגייסתי לצה"ל...
<דמיינו שזה כובע ירוק... מה אני יעשה... זה הכי קרוב לחייל צ'ונג שרק התגייס....
>

shklar1

New member
וואי זה ארוך.. טוב נו נעשה מאמץ ../images/Emo9.gif

מה שלומך? הכל טוב מה איתכם
איך קוראים לך? תומר מאיפה? הרצליה איזה כיתה? יב' טסת כבר? כן אם כן, מתי ? סוף מרץ 2004 (23 אם אני לא טועה) באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? המראה לפנות בוקר נחיתה בבוקר איפה נחתת? שדה התעופה בווארשה לקחת דיסקמן? לא, יש לי בפלאפון MP3 כדאי לקחת דיסקמן? ברור
הנסיעות ארוכות בטירוף לקחת גיטרה? לא, החברים לקחו הבאת מתנות ? כן אבל שטויות... לא משהו רציני כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 50$ הבאתי וזה בהחלט הספיק היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? לא.. בדיוק הייתי בחו"ל כשהשכבה נסעה היה קר שם? אממ אפשר להגיד. אבל אני לא סבלתי מזה ממש כמה מעילים לקחת? 1 לקחת יומן מסע? לא, אבל היה אחד לכל הכיתה אז כתבתי בו לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? בעיקר למחנות ההשמדה כמה ימים היה המסע? 9 (האריכו לנו ביום בגלל איחור בטיסה ידוע מראש) כמה בתי מלון החלפתם? 4 לקחת פלפון? כן לקחת מטריה? לא לקחת אוכל? כן לקחתי מלא מנות חמות... האוכל היה טעים? אממ אני לא סבלתי יקר שם? בכלללל לא.. אחת הארצות הזולות ביותר באירופה כמה כסף החזרת? גרושים... כמה עלתה הנסיעה בכלל? 980$ הנסיעה + 50$ + ציוד.. לא יודע כמה בדיוק איך ההרגשה אחרי שחזרת? מבולבל עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) - 11 קרה משהו מיוחד בנסיעה? היו המון רגעים מיוחדים. בעיקר - חזרנו כיתה אחרת טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? אממ המשלחת שלנו התפרסה על שתי מטוסים.. אז ככה שלא הכרנו דבר כזה להתחלק עם עוד משלחות היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? כן, הייתה לנו ניצולה מדהימה בשם אלישבע שהייתה שבויה באושוויץ סכם במשפט אחד איך היה המסע! מדהים

taltal3001

New member
התשובות של טלטול..../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? טל מאיפה?נהריה איזה כיתה? י''א טסת כבר? כן אם כן מתי? ב-28 בספטמבר השנה.. באיזה שעה הייתה ההמראה והנחיתה? ההמראה בשעה ב-1..והנחיתה הייתה ברבע ל5 איפה נחתת?בוורשה לקחת דיסקמן? בטח שלקחתי.. כדאי לקחת דיסקמן? בארור, יש נסיעות ארוכות וכדאי מאד מאד לקחת גיטרה? לא, ילד מהקבוצה הביא.. הבאת מתנות? בוודאי, מי יכול בלי? כמה כסף לקחת? 260 דולר וזה בוודאי הספיק,השתמשתי ב-60 דולר בלבד.. היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? הייתי בלוחמי הגטאות, וביד ושם. היה קר שם? לפעמים קר לפעמים היתה שמש כיפית כמה מעילים לקחת? מעיל אחד שהספיק לי לקחת יומן מסע? בטח וכתבתי בו כל לילה לאיזה נקודה הכי התחברת במסע? טרבלינקה, סבא וסבתא רבא נספו שם.. כמה ימים היה המסע? 8 ימים וחבל שככה.. כמה בתי מלון החלפתם? אני חושבת שארבעה.. לקחת פלפון? לא, לא היה לנו הזדמנות להשתמש בו אם הייתי לוקחת רק מאוחר בלילה. לקחת מטריה? כן, ולא השתמשתי בה.. לקחת אוכל? ערמות של אוכל!!!! האוכל היה טעים? חוץ מהמרקים, היה די טעים.. יקר שם? בכלל לא!! כמה כסף החזרת? ממממ.. 200 דולר.. כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1200 דולר, בשקלים 4600. איך ההרגשה אחרי שחזרת? עייפותתת,התגעגעתי לארץ להורים למשפחה להכל.. עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? 10 !!! קרה משהו מיוחד בנסיעה? כן, עצם העובדה שטסתי לשם הייתה מיוחדת טסת עם משלחת או עם טיסה רגילה? משלחת!! היה לכם עד במסע, אם כן מאיפה? לא המארץ בכל אופן אבל באושוויץ פגשנו בניצול והוא סיפר את הסיפור היה מרגש מאד.. סכם במשפט אחד איך היה המסע! מעולה, אין מי שלא נוסע מפסיד!!!!

Pukipsey007

New member
יא...סקר

אחלה רעיון תומר
מה שלומך? אחלה איך קוראים לך? רוני מאיפה? כרמיאל איזה כיתה? י"ב טסת כבר? כן אם כן, מתי ? אפריל 2004 באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? המראה לפנות בוקר ונחיתה בבוקר איפה נחתת? בווארשה לקחת דיסקמן? כן כדאי לקחת דיסקמן? כן לקחת גיטרה? לא הבאת מתנות ? בקושי כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 100 יורו, החזרתי 70 היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? משואה היה קר שם? קצת כמה מעילים לקחת? 1 לקחת יומן מסע? כן לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? לכל המחנות והאתרים והסיפורים..להכל בערך. כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם? 4 בערך לקחת פלפון? לא לקחת מטריה? כן לקחת אוכל? חטיפים, לא אוכל אוכל האוכל היה טעים? היה נחמד יקר שם? לא כמה כסף החזרת? 70 יורו כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1100 דולר, משהו כזה איך ההרגשה אחרי שחזרת? אחלה עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 20 קרה משהו מיוחד בנסיעה? לא טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? המממ.. נראה לי שמשלחות היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? כן, מאושוויץ סכם במשפט אחד איך היה המסע! היה טוב וטוב שיצאתי לחץ על שלח.

../images/Emo26.gif

מעולה, מה איתך? ליאור רחובות י"ב לא אני טס בעוד שלושה ימים אין לי מושג לא יודע אני אקח אני חושב שכן לא, אני לוקח כינור ברור שאני אביא אני אקח 100$ יד ושם אני מניח שיהיה אחד כן עוד לא יודע 8 עוד לא יודע לא כן כן לא יודע לא עוד לא החזרתי 1080$ + 350 ש"ח הכנה עוד לא יודע מממ.. עדיין לא טיסה רגילה יהיה. לא יודע מממ... ? מממממ... למה יש לי הרגשה שזה מיועד לאנשים שכבר היו שם....?
טוב טוב, לוחץ...

T00L

New member
סקר!! יייפי!!

מה שלומך? סביר+ המ איתך? איך קוראים לך? טלי מאיפה? יבנה איזה כיתה? י"ב טסת כבר? כע אם כן, מתי ? מרץ 2004 שליטה! באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? 6 בבוקר בערך.. נחיתה בלא יודעת 10,9 איפה נחתת? ורשה לקחת דיסקמן? וודאי כדאי לקחת דיסקמן? כן לקחת גיטרה? רציתי אבל היה לי כבר מלא דברים הבאת מתנות ? כן כמה כסף לקחת? וזה הספיק? 150 דולר והספיק מאוד, אפילו נשאר היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? ביד ושם.. היה קר שם? לא במיוחד.. כמה מעילים לקחת? 1? לקחת יומן מסע? כע לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? נראה לי החדר של השמות באושוויץ כמה ימים היה המסע? 8 כמה בתי מלון החלפתם? המממ 3 לקחת פלפון? כע לקחת מטריה? כע לקחת אוכל? לצערי לא האוכל היה טעים? בפולין? איכס.. יקר שם? תלוי מה. האוכל והמזכרות זולים לאללה וכל השאר יקר כמה כסף החזרת? 40 דולר כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1000 דולר לביצפר, עוד 300 על ההכנה, ועוד מלא דברים שעלו מלא כסף שאני לא זוכרת איך ההרגשה אחרי שחזרת? שהיה מסע מעולה עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 8 קרה משהו מיוחד בנסיעה? לא, חוץ מהדברים הרגילים טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? משלחת היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? אהה לא, היה לנו חסידה סכם במשפט אחד איך היה המסע! מדהים

מ i ר

New member
גמני רוצה..../images/Emo9.gif

מה שלומך? מעולה! איך קוראים לך? מור מאיפה? עמק יזרעאל איזה כיתה? י"ב טסת כבר? כן אם כן, מתי? שנה שעברה, מה- 15 עד ה- 23 למרץ 2004 באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? ההמראה היתה בסביבות 7 וחצי בבוקר, והנחיתה ב- 5 וחצי בבוקר. איפה נחתת? בורשה לקחת דיסקמן? כן כדאי לקחת דיסקמן? כן לקחת גיטרה? לא הבאת מתנות? בטח, הרבה.. כמה כסף לקחת? וזה הספיק? לקחתי 130 יורו והשתמשתי במשהו כמו 40 יורו (אבל חוצמזה קניתי בדיוטי פרי ב- 850 ש"ח..
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? בלוחמי הגיטאות היה קר שם? לא כל כך כמה מעילים לקחת? אחד עבה לקחת יומן מסע? כן לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? לא יודעת לאיזה הכי התחברתי, אבל הכרגע הכי משמעותי היה באושוויץ בירקנאו כמה ימים היה המסע? 8 ימים כמה בתי מלון החלפתם? 3 לקחת פלאפון? כן לקחת מטריה? כן לקחת אוכל? כן האוכל היה טעים? ככה ככה, אכלנו הרבה בחוץ.. בכל זאת, עוף וצ'יפס כל יום, כל היום זה לא הכי כיף... יקר שם? לא כל כך כמה כסף החזרת? 90-100 יורו כמה עלתה הנסיעה בכלל? 1200$ + 40 יורו בזבוזים + 190$ קניות בדיוטי פרי + קניות לפני המסע (בגדים, ציוד, אוכל), בסך של משהו כמו 600 שקל איך ההרגשה אחרי שחזרת? מדהימה עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 100 טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? יצא לנו לטוס עם עוד משלחת אחת היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? כן, מרים הראל המדהימה!!! סכם במשפט אחד איך היה המסע היה מסע מדהים, מעשיר, מעניין, חשוב, לא לפספס!

T00L

New member
כע

23/24 במרץ.. נו בלילה חח הטיסה הייתה באיזה 12 בלילה והייתה משלחת של בנים דוסים שרקדו ושרו שירים חסידיים כל הזמן? אז כן:)

תשובותתת ../images/Emo26.gif

מה שלומך? יהיה טוב
איך קוראים לך? נופר
מאיפה? איי שם באזור השרון
איזה כיתה? י"ב
טסת כבר? כן
אם כן, מתי ? 24.3.2004
באיזה שעה היית ההמראה והנחיתה? המראה ב..9 וחצי או משהו כזה
איפה נחתת? ורשה <אבל נסענו משם ישר לקרקוב
לקחת דיסקמן? כן
כדאי לקחת דיסקמן? כן-לנסיעות ארוכות שיש
לקחת גיטרה? לא, אני גם לא יודעת לנגן וגם בכללי זה נראה קצת
מיותר..
הבאת מתנות ? סתם דברים קטנים למשפחה
כמה כסף לקחת? וזה הספיק? לא זוכרת
היית ביד ושם / לוחמי הגטאות / מכון משואה? הייתי ביד ושם מזמן בלי קשר לנסיעה לפולין
היה קר שם? מאוד!! מינוס 8 מעלות היה הכי קר ותמיד בסביבות ה-0 מעלות
כמה מעילים לקחת? 1, למה לקחת יותר?
לקחת יומן מסע? לא
לאיזה נקודה במסע הכי התחברת? במיידנק, זאת הייתה הנקודה שפתאום הבנתי "איפה אני בעצם"
כמה ימים היה המסע? 8 ימים
כמה בתי מלון החלפתם? 3
לקחת פלפון? כן
לקחת מטריה? כן
לקחת אוכל? סתם חטיפים שאמא שלי הכריחה אותי אבל לא אכלתי כלום מהם חח
האוכל היה טעים? ממ..בערך במלונות, הסדוויצים היו מגעילים שהביאו לנו. והמקדונלדס שלהם מגעיללל
יקר שם? ממש לא
כמה כסף החזרת? לא זוכרת
כמה עלתה הנסיעה בכלל? גם לא זוכרת!
איך ההרגשה אחרי שחזרת? "כמה טוב להיות בבית, במיוחד בישראל
עד כמה אתה מרוצה מהנסיעה? (מ1 ועד 10) 10
קרה משהו מיוחד בנסיעה? אנטישמיות? זה לא ממש דבר מיוחד שם אבל..הייתה
טסת עם משלחות או עם טיסה רגילה? משלחת
היה לכם עד (ניצול) במסע, אם כן מאיפה? לא
סכם במשפט אחד איך היה המסע! היה מדהים- כל אחד ואחד חייב לנסוע לשם, חייב
לחצתי על שלח.
ביי

בילבי16

New member
>>>

1. הכל סבבה:) 2. קוראים לי זהבית 3. ירושלים 4. י"ב 5. כן 6. בשנה שעברה, אמצע מרץ. 7. האמת שאני לא זוכרת..ההמראה הייתה לפנות בוקר והחניתה בשעות הלילה המאוחרות. 8. נחתנו בוורשה 9. קניתי בדיוטיפרי:) 10. כדאי לקחת מאוד. 11. לא לקחתי. 12. אם הכוונה שקניתי בפולין מתנות, אז כן. 13. אני לא משמ זוכרת, אבל נראה לי שלקחתי 300 דולר ועוד 100 זלוטי. 14. הייתי ביד ושם 15. היה מאוד קר, היה שלג כבד ברוב הטיול. 16. לקחתי מעיל אחד ומלא סוודרים וכאלה. 17.לא לקחתי ואני דיי מצטערת על זה. 18. הכי התחברתי במסע לטקסים. 18. שמונה ימים 19. אממ אני לא זוכרת ממש. 20. כן לקחתי 21. לא לקחתי 22. לקחתי מנות חמות ובמבה 23. האוכל שם היה מגעיל ביותר. 24. אממ לא יקר. פחות או יותר כמו כאן. 25. החזרתי 200 דולר 26. הנסיעה עלתה 1080 דולר. 27. אחרי שחזרתי היה קשה לי קצת לחזור לשיגרה והייתי במין אופוריה כזאת. 28. מרוצה מאוד - 10. 29. אממ לא קרה משהו מיוחד חוץ מזה שהמדריכה שלנו עמדה והסבירה לנו כל מני דברים ואז מכונית (בלי נהג) הדרדרה לכיוון שלה וכמעט פגעה בה, היא במזל הספיקה לזוז. ואח"כ האיש ביטחון נכנס ללחץ כי הוא היה בטוח שזה מכונית תופת או משהו. 30. טסתי עם משלחות. 31. לא היה לנו אבל הצטרפנו לפעמים למשלחות אחרות והקשבנו לסיפורים. 32. מסע מדהים. חובה לנסוע לשם. המסע משנה אותך ב180 מעלות.

למעלה