סופ"ש נושך..

Bartal j

New member
../images/Emo129.gifסופ"ש נושך..../images/Emo48.gif

כי הרבה זמן לא פתחנו את הפינה הזו , ויהיה נחמד להחזיר אותה קצת לחיים
אז יאלה חבר'ה לענות ולא להתעצל!
איך עבר עלי השבוע?
איך חגגתם את החג ואיפה?
ספר השבוע?
סדרת השבוע?
סרט השבוע?
דבר טוב שקרה לי השבוע?
ביאוס השבוע?
קניית\התחדשות השבוע?
תמונת השבוע? שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה, גדוש בערפדים ושאר דברים כייפים ומגניבים

Bartal j

New member
משמשת דוגמא ועונה ../images/Emo13.gif

איך עבר עלי השבוע? עבר יחסית מהר, והיה נחמד.. סיימתי לעבוד אז אני בחופש עד הטיסה שלי ויש לי זמן פנוי עכשיו בשפע
איך חגגתם את החג ואיפה? אצל סבתא. ספר השבוע? מסתבר בסוף שבכרך אחג של vampire kisses קיבלתי את שלושת הספרים ביחד ואפילו לא ידעתי על כך! אז סיימתי את הספר הראשון ואני עכשיו בעמוד 300 בספר השני ואני מוכרחה להגיד שאני לא סובלת את אלכסנדר הזה, הוא ממש דומה לאדוארד באופי המתחסד שלו וזו ממש לא מחמאה , בא לי לקרוא על ערפד אמיתי! ולא על הערפדים האלה שעושים לי בחילה! 300 עמודים ואפילו גופה אחת אין שם או טיפת דם! אם אני לא מסיימת סדרת ערפדים בכמה ימים זה אמר משהו על הספרים עצמם חחח (ללא ספק אחרי הספר הזה אני אקרא שוב בפעם האלף את לאסטט חח) סדרת השבוע? יומני הערפד חזרה בשעה טובה ונקווה שתמשיך בקו העלילה שלה ולא תלך שוב לשום מקום!
אני אוריד היום את פרק 16 ואצפה בו. סרט השבוע? ראיתי את אליס בארץ הפלאות בקולנוע בתלת מימד, הסרט עצמו חביב אבל אהבתי יותר את הגירסא של לואיס קרול, למרות שטים ברטון מדהים והחתול החייכן כל כך חמודי! אני מתה עליו חחח וגם על ג'וני דפ שמשחק מעולה בתור הכובען המטורף והוא עושה את כל הסרט לדעתי! דבר טוב שקרה לי השבוע? רכבתי על סוסים! וזה היה ממש מרגיע וכייפי
ובכלל עשיתי מלא שופינג! ביאוס השבוע? שקשה למצוא דברים לא כשרים בחג הזה ואין מה לאכול, אני שונאת מצות יש לזה טעם מגעיל, ואפילו הנוטלה לא מחפה על זה! קניית\התחדשות השבוע? חח קניתי 3 שמלות, סט איפור חדש, חידשתי את מלאי הקרמים\קוסמטיקה שלי וגם קניתי את הספר הזה ואימא קנתה לי מתנה בושם
תמונת השבוע? מצורפת
רק כי אני חולה על ג'וני דפ חח הוא שחקן כל כך מדהים! ציטוט השבוע: (שכחתי להוסיף אז הוספתי עכשיו חח ) "Why is a raven like a writing desk?" תשובה אלטרנטיבית של ידיד שלי: Autor Edgar Allen Poe wrote on both a raven and a writing desk. lol

shaharEB

New member
עונה:]

איך עבר עלי השבוע? סבבי כזה:]] איך חגגתם את החג ואיפה? אצל סבתא,קריאת חצי הגדה ולאוכל חחח... ספר השבוע?eclipse סדרת השבוע? מגרש ביתי סרט השבוע? אחים!!! דבר טוב שקרה לי השבוע? חברה טובה שלי חזרה משוודיה! ביאוס השבוע? עבודה במתמטיקה: [[ קניית\\התחדשות השבוע? the host ספר חח.. תמונת השבוע? אההההה?...

MoonFairy

New member
עונה! :) כי יש עוד חצי שעה עד שאלך לים... חחח

איך עבר עליי השבוע? מהיר וקליל ממה שציפיתי. יחד עם העובדה המבאסת לגמרי שעבדתי משמרות ארוכות בחול המועד (בעעע) הספקתי לעשות מלאנת'אלפים דברים שרציתי לעשות
לא יודעת למה אבל כל השבוע אני בהרגשה של היי חחחחחח
איך חגגת את החג ואיפה? באופן חד פעמי ופעם ראשונה חגגתי במלון דן באשקלון כי אמא לא במיטבה לארח 20 איש... היה נחמד אבל עמוס ולא משפחתי וחם בשיט, אבל הכרתי אנשים חדשים מחו"ל ולא היה צריך לנקות אחרי זה
ספר השבוע? "עלה הארגמן" של מישל פייבר. רק התחלתי לקרוא אבל אני כ"כ רציתי את הספר הזה כבררררר! הוא מספר על זונה (שזה כבר טוב
) שנונה צינית ויפה בלונדון הויקטוריאנית העונה לשם שוגר, ובניסיונה לטפס בסולם החברתי. ואז בא אציל ומתאהב בה ובלה בלה.... בקיצור, "אישה יפה" בלונדון-של-פעם סטייל חח
סדרת השבוע? יומני הערפד
חזרה ובגדול! אפשר להמשיך להתמכר
סרט השבוע? ביום אחד חיסלתי 3 סרטים ו2 מתוכם עם ג'וני דפ
אז אני מאושרת
- האימג'ינריום של ד"ר פרנסוס. היה נחמד, לא יותר. הית' לדג'ר, ג'וני דפ, ג'וד לאו וקולין פארל כאותה דמות =
- סוף סוף סיימתי רובוטריקים חחחח אחרי גרירה של חודשים.... עכשיו לראות את 2! - וכמובן.... גולת הכותרת של היום -
אליסה בארץ הפלאות
בתלת מימד על התלת מימד - לא אוהבתתתתת!
הציק לי על האף המשקפיים, הראייה שלי לא הייתה ממוקדת וזה עשה לי סחרחורת והרגיש לי בסה"כ מיותר לגמרי... על הסרט -
ג'וני דפ במיטבו. הייתי מעדיפה שיהיה טיפה יותר פסיכי אבל סבבה
העלילה של טים ברטון (התותח) הייתה מעניינת, כמובן שאני מעדיפה את המקור של לואיס קרול, אבל לא ציפיתי מלכתחילה שיהיה זהה למקור. ארנב האביב =
!!!!! מה שמוביל לציטוט השבוע - "SPOOOOOOOOOOON!
"
דבר טוב שקרה לי השבוע? חוץ מאינבוקס על 4 והביתה ב17:00 (לא קורה אף פעם), משכורת לשופינג מטורף ופאזל שחלמתי עליו וקניתי?
חחחח בעצם, כמעט כול מה שקרה לי השבוע היה טוב....
ביאוס השבוע? כמו כול חג - בעבודה שלי הצוותים של הדתיים לא עובדים בחגים, אז כול השאר עובדים בחול המועד משמרות ארוכות מאוד לכפות עליהם...........
קניות/ התחדשות השבוע? בגדים חדשים עם התלושים לחג lol ופאזל חדש ומעלףףף שחלמתי לקנות חודשים
תמונת השבוע? הציור הזה של ויקטוריה פראנסז האלוהית, כי זה הפאזל החדש שלי
1500 חלקים (ונראה לי שכבר סיימתי את המסגרת
)

Bartal j

New member
אני מתה על היצירות של ויקטוריה! היא מדהימה

בציורים שלה!

ketrina

New member
את מרכיבה פאזל של 1500 חלקים?!

וואוו!!
הכי מורכב שלי היה 67 חלקים..[3 אבדו פשוט]

Claire333

New member
וואו, זה פשוט יפה!

אני פעם הרכבתי פאזל של 1000 חלקים (התמונה הייתה של להקת סוסים רצים), אולי בהזדמנות אני אעלה תמונה של זה לפה ^_^

ketrina

New member
עונה :)

איך עבר עלי השבוע?
בהרבה נסיעות.נעלם איכשהו..
איך חגגתם את החג ואיפה?
עם אחיינים שלי.אצל אמא של אשתו של אחי.
ספר השבוע?
להיות שם. מדבר על אדם פגוע בשכלו שרואה כל היום טלויזיה.בעקבות תאונה הוא נשאר להבריא בבית של אלו שפגעו בו ואט אט מתערה בחברה כשהוא מתנהג לפי מה שראה בטלויזיה...את רוב הספר ניתן לקרוא בדו משמעות וזה פשוט נפלא וגאוני. מומלץ מומלץ. האמת שזה היחיד שקראתי כי את "בית ממכר לעתיקות" עזבתי באמצע.
סדרת השבוע?
יומני הערפד.היא כל כך מגוונת ויש בה המון רבדים ..
התחלתי גם את שושלת טיודור .הם מפרשים שונה את המאורעות מאיך שהם מצויינים ב"בת בולין האחרת" ושאר הספרים של פיליפ גרגורי ומעניין להשוות :)
סרט השבוע?
חופשה באזיקים.סרט הזוי ומצחיק.הזוי בעיקר.
דבר טוב שקרה לי השבוע?
אחיינים שלי:)
ביאוס השבוע?
לא להאמין,שנים אני מחכה להופעה של אביב גדג' עם כלי מיתר,ותיכננתי ללכת והכל ובסוף התברר שטעיתי בתאריך! פיספסתי ביום את ההופעה :( :(
קניית\התחדשות השבוע?
סינופד נחשב?
תמונת השבוע? תמונה גאונית: שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה, גדוש בערפדים ושאר דברים כייפים ומגניבים-אמן!

למעלה