עונה!

כי יש עוד חצי שעה עד שאלך לים... חחח
איך עבר עליי השבוע? מהיר וקליל ממה שציפיתי. יחד עם העובדה המבאסת לגמרי שעבדתי משמרות ארוכות בחול המועד (בעעע) הספקתי לעשות מלאנת'אלפים דברים שרציתי לעשות
לא יודעת למה אבל כל השבוע אני בהרגשה של היי חחחחחח
איך חגגת את החג ואיפה? באופן חד פעמי ופעם ראשונה חגגתי במלון דן באשקלון כי אמא לא במיטבה לארח 20 איש... היה נחמד אבל עמוס ולא משפחתי וחם בשיט, אבל הכרתי אנשים חדשים מחו"ל ולא היה צריך לנקות אחרי זה
ספר השבוע? "עלה הארגמן" של מישל פייבר. רק התחלתי לקרוא אבל אני כ"כ רציתי את הספר הזה כבררררר! הוא מספר על זונה (שזה כבר טוב
) שנונה צינית ויפה בלונדון הויקטוריאנית העונה לשם שוגר, ובניסיונה לטפס בסולם החברתי. ואז בא אציל ומתאהב בה ובלה בלה.... בקיצור, "אישה יפה" בלונדון-של-פעם סטייל חח
סדרת השבוע? יומני הערפד
חזרה ובגדול! אפשר להמשיך להתמכר
סרט השבוע? ביום אחד חיסלתי 3 סרטים ו2 מתוכם עם ג'וני דפ
אז אני מאושרת
- האימג'ינריום של ד"ר פרנסוס. היה נחמד, לא יותר. הית' לדג'ר, ג'וני דפ, ג'וד לאו וקולין פארל כאותה דמות =
- סוף סוף סיימתי רובוטריקים חחחח אחרי גרירה של חודשים.... עכשיו לראות את 2! - וכמובן.... גולת הכותרת של היום -
אליסה בארץ הפלאות
בתלת מימד על התלת מימד - לא אוהבתתתתת!
הציק לי על האף המשקפיים, הראייה שלי לא הייתה ממוקדת וזה עשה לי סחרחורת והרגיש לי בסה"כ מיותר לגמרי... על הסרט -
ג'וני דפ במיטבו. הייתי מעדיפה שיהיה טיפה יותר פסיכי אבל סבבה
העלילה של טים ברטון (התותח) הייתה מעניינת, כמובן שאני מעדיפה את המקור של לואיס קרול, אבל לא ציפיתי מלכתחילה שיהיה זהה למקור. ארנב האביב =
!!!!! מה שמוביל לציטוט השבוע - "SPOOOOOOOOOOON!
"
דבר טוב שקרה לי השבוע? חוץ מאינבוקס על 4 והביתה ב17:00 (לא קורה אף פעם), משכורת לשופינג מטורף ופאזל שחלמתי עליו וקניתי?
חחחח בעצם, כמעט כול מה שקרה לי השבוע היה טוב....
ביאוס השבוע? כמו כול חג - בעבודה שלי הצוותים של הדתיים לא עובדים בחגים, אז כול השאר עובדים בחול המועד משמרות ארוכות מאוד לכפות עליהם...........
קניות/ התחדשות השבוע? בגדים חדשים עם התלושים לחג lol ופאזל חדש ומעלףףף שחלמתי לקנות חודשים
תמונת השבוע? הציור הזה של ויקטוריה פראנסז האלוהית, כי זה הפאזל החדש שלי
1500 חלקים (ונראה לי שכבר סיימתי את המסגרת
)