מוהאהאהאה!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo129.gif מוהאהאהאה! ../images/Emo129.gif

אין שמחה כמו שמחה לאיד, בעיקר כשמדובר בשאנן "אהובנתו"...
מסתבר שהמתוקה, הולכת להתגרש פעם שניה, אחרי חצי שנה בלבד. הבעל, שעונה לשם ריצ´ארד סלומון (זה לא ההוא ממפגשים מהסוג האישי?!
), טוען שהוא עזב אותה כי שאנן שלנו קנאית איומה. וכולם ביחד - אווו.... (מגיע לה. כלבה. ככה להרוג לנו את פרו ואנדי?!)

Miss p

New member
כל מוות זה בגללה!

הכלבה הזאת הרגה גם את פרו וגם את אנדי. ממש לא יפה מצידההההה!

SaberTooth

New member
יופי, מגיע לה...

יופי, מגיע לה שבעלה עוזב אותה. הלואי שהתוכנית החדשה שלה לא תצליח

HuGo Hell

New member
אתם רעים ../images/Emo46.gif

אתם מחזירים לה רוע על מה שהיא עשתה!!! אני אוהב אותה לטוב ולרע!!! ובעלה ש"עזב" אותה כלב בן כלב שילך לגיהנום והפסד שלו!!! אז שאנן רבה עם אנדי ביג דיל וזה למה שאני אוהב אותה משאנשים עזב היא יותר כמו פיבי בעונה השנייה וראשונה, היא יותר רגישה וטובה וניפלאה תודה רבה שאנדי מת, וחוץ מי זה כמו שאיתמר אומר "זה דורש שתים לרקוד טנגו" הוא רב איתה, היא רבה חזרה, היא הכוכבת הוא מת! ורק סתכלו איזה שחקנית טובה בוכה ועצובה על מות שינאתה. וזה רק שמועות שהוא מת בגלל שאנן אולי הוא רצה להתפטר?! כי התפקיד שלו חרא, אני הייתי מתפטר ממזמן. אני רוצה אתר רישמי של מכושפות שמישהו שיודע כתב את זה, לא רותצה מהפה של אף אחד. {ואם קראתם את זה בראש אחד, זה בטח עוד אחד מזבוטלי המוח שלהם} 2. שאנן רצתה להתפטר מה אתם רוצים ממנה?! היא לא הסתדרה עם אליסה לא נוראה התפטרה זה לא סוף העולם {זה כן
} זהו אמרתי את טענותי!

ChArMeD HaRrY

New member
אני גם בעד שאנן,

אבל היא לא רצתה להתפטר - היא הציבה למפיקים אולטימטום: אני או אליסה, והם בחרה באליסה! בעיה שלה, וגם שלנו...

Woogyman

New member
זה שטויות.

האולטימטום הזה זה סתם שמועות שסביר מאוד להניח שלא היה. שאנן אמרה בעצמה שהיא לא עזבה רק בגלל אליסה. המקום היחיד שקראתי על האולטימטום היה ראש1, וכולנו יודעים כמה "מדוייקים" הם.

Miss p

New member
וטענותי...

שאנן לא רבה רק עם אליסה, היא רבה עם כל אנשי הצוות חוץ מהולי. קראתי את זה באתר הרשמי של מכושפות (זה של הוורנר). ואנדי מת על רקע מחלוקות עם שאנן. כל הפרקים העצובים במכושפות זה בגללה. היא גרמה לי להרבה דמעות. אבל בואו לא נשכח שהיא גם נתנה לנו 3 עונות מצויינות!

Ophel McNeil

New member
ייפ. ייפ.

וזאת בערך הסיבה למה
אגב. לג´וליאן היה אתמול יומולדת 34.
, הרבה איחולים, ושיקבל הצעת משחק ממש ממש מפתה, ויפרוש ממכושפות. ^^

Ophel McNeil

New member
זאת שאנן בהתקף עצבנות (רגיל).

כעיקרון הסיבה שהרבה לא אוהבים את שאנן זה כי היא כלבה חולת שליטה עצבנית (לא מזכיר לכם מישהי מסויימת?....
).

Chloe

New member
../images/Emo3.gifמגיע לה

מה אתם יודעים על הסידרה החדשה שלה?... בטח גם משם יעיפו אותה (אני שמעתי, [זת´ומרת קראתי] שהעיפו אותה)

HuGo Hell

New member
ידוע שהיא.......

משודרת בארה"ב והיא 13 פרקים {ושאנן לא עפה או מעיפים אותה} וזה מדע בידוני ואמרו כמה עונות יהיה לו אבל שכחתי זהו!..

למעלה