מבצע טב"ע

../images/Emo129.gifמבצע טב"ע../images/Emo16.gif

אין אייקונים חדשים
אי לכך ובהתאם לזאת, הכותרת מוקדשת לאפרת, שמתה בשלישית היום.

../images/Emo23.gifפרק 56

סצינה #1 - רננה צופה באפרת מצטלמת והן מדברות ["לכי תעשי את הפגישה הזאת שלך, ואז אני אבוא לשמור עלייך." "כן אמא. [..] סליחה, לא התכוונתי."] סצינה #2 - רננה משתלחת בכפיר ["אתה יודע מה אני חושבת? שאם דנה היא בן אדם קטן, אז אתה שפוט של בנאדם קטן."] סצינה #3 - ישיבת הפקה על אופי הסדרה ["מה אתה רוצה, טלנובלה או בוב הבנאי?!" "אני רוצה טלנובלה שהיא *גם* בוב הבנאי!"] סצינה #4 - טליה ודנה באות לבקר ["מה... איך נהייתן כאלה חברות טובות?" "נהיה קליק" "כן. כנראה שיש לנו הרבה במשותף." "שושייייייייי"]

m e m o r y

New member
ברור 2!

אחת הסצינות הכי טובות בטב"ע בכללי!! נעה, אני מבקשת שבתור מחווה לשוש תשימי את הקטע גם אם הוא לא ייבחר באופן דמוקרטי.

../images/Emo23.gifפרק 57

סצינה #1 - רננה, כפיר ודנה לא נרדמים סצינה #2 - רננה מסטולה ואפרת מתקשרת ["ווי ווי, קוראסון, מונאמור. ווי, ז'ה ווה. אני לא מבינה מילה בצרפתית."] סצינה #3 - אפרת ורננה מחכות להפלה ["אולי ככה זה עובד, העובר מריח את זה וישר קופץ החוצה."] סצינה #4 - אפרת בורחת מההפלה

../images/Emo23.gifפרק 58

סצינה #1 - רננה ואפרת בורחות ["בואי כברררר!!1"] סצינה #2 - רננה ואפרת אחרי הבריחה ["אולי תקראי לו קשת?" "איכס, איזה שם מגעיל זה קשת."] סצינה #3 - ישיבת הפקה על הגיור ["אני רוצה ללכת." "לכי. לכי תכתבי שירים. בכיף שלך. פנקי את עצמך באיזה שיר!"] סצינה #4 - רננה הופכת את הדירה

למעלה