לתשומת לבכם!!!

Candy Doll

New member
../images/Emo129.gifלתשומת לבכם!!!

בימים אלו נשלחות דוגמיות של בושם חדש ולא מוכר לתאי הדואר שלכם. אל תשתמשו בהם!. מסתבר שהדוגמיות הנ"ל מורעלות, שבעה נשים שניסו את הבושם כבר נפטרו לאחר שאותר על גופן הבושם. ככל הנראה- זה נסיון נוסף לטרור (דוגמאת מעטפות האנטרקס) וזה לא מפורסם עדיין בכדי לא ליצור בהלה. בימים הקרובים גם ישלחו אי מיילים עם ההזהרה הנ"ל. שלחו את זה לכל מי שתוכלו.

FUCKTHESYSTEM

New member
כן בטח.

האבקת-סוכר על הסופגניות שאתם אוכלים זה אנתרקס... איזה בול
.

../images/Emo15.gifחזרתי רק לשנייה...

לא יכולה להתאפק עם התגובה של פאק דה סיסטם ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה...
... That Was A Gooooooooood One נעלמת שוב... ביי...

הכל אחלה...

כמו שתיארתי לעצמי הפורום נהייה קרב אחד גדול בין מעריצי כריסטינה ובריטני... ידעתי שהייתה סיבה לעזיבה שלי... : ) חבל מאוד... ביי...

TetiBETTY

New member
לפחות עלו כאן בדרגה...

ולא רבים בין חברים עצמם. אבל על מה ציפית שיהיו כאן ויכוחים,אם לא על בריטני וכל הזמרות שמנסות לחכות אותה
,על המזג אוויר באפגניסטן
* למחשבה

TetiBETTY

New member
קודם כל-

תחיי,אנחנו לא רוצים אותך מתה... דבר שני-מה כ"כ הצחיק אותך

../images/Emo15.gifבואו ונראה...

אולי דיונים ( דגש על דיונים ולא ויכוחים ) על הקריירה של בריטני ספירס , על הדיסקים שלה, על הסרט השני שיוצא בקרוב... ולא להתעסק בשטיויות כאלה כמו " כריסטינה יותר טובה ... " , " בריטני עקפה את כריסטינה בבילבורד... " כו´... * גם זה למחשבה... ביי...

TetiBETTY

New member
זה שאתן באות ו-

ונתקלות דווקא בנושאים כאלו של הויכוח\זה לא ומר שזה תמיד ככה... זה היה חד פעמי,תאמיני לי.... אנחנו מדברים כאן על בריטני,ועל מה שהיא עושה ולא משווים כל הזמן בינה לבין זמרות אחרות,למרות שאין מה להשוות...

שמעתם על הספרית....../images/Emo184.gif

שחתכה ת´אוזניים למיש´ו
א. זה שפירסם ת´הודעה צודק... לצערי... ב. אחרי תגובתו של פאק דה... אני לא אוכלת סופגניות יותר לעולם ג. חזרתי ד. היום לתומר יש יומולדת
ה. אני מבטיחה להיות בנאדם נחמד

למעלה